Ağır başlı olmak herkesin harcı değil sanırım..

bir de bu var.
kadın dediğin hanım hanımcık olmalı bilmem ne.
yahu olmuyorum hanım hanımcık? bu benim değerimi düşürür mü? belki yapı gereği şen şakrak biriyim? bu beni ahlaksız, yollu vs vs mı kılıyor. bir grup hanım da var ki ortamlarda böyle şen şakrak dikkat çeken hanımları hafiflikle suçluyorlar. çünkü onların kodlarında bu yok beceremiyorlar.
kim ne derse ne düşünürse düşünsün hanım hanımcık değil hökümat gibi kadınız evelallah.
insanı zorla feministe bağlarlar

ayy konuyla alakasiz ama arkadasim tebrik ederim hamilesin insaAllah bebegini sag saglik kucagina alirsin..oruc tutuyormusun bu bu halde???

tontriko tşkler....amin inş...rabbim herkese nasip etsinyok tutamıyorum..baya etkiledi beni açlık ve susuzluk

o ebis bir gün kazen tarafından davalık olacak ama bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Ne kadar da büyütmeye meraklısınız?

gerçekten seviyenize düşmemek için susuyorum ama nasıl yorum yapılmasını uygun görürsünüz hanım efendi
"büyütmeye meraklısınız"
"konuyu saptırmaya meraklısınız"
sizin merak alanlarınız nelerdir..

Ne kadar da büyütmeye meraklısınız?

Yok değilim aslında. Çünkü ben okuduğumda yanlış anladım. Bir durdum o dan sonra üç nokta görünce. Ayrıca siz nasıl ki başkasına yapılan yorumu yanlış anlayıp alıntıladınız bunu da bambaşka biri yanlış anlayabilirdi. Yani sizden de bahsetmiyorum direk. Ayrıca konuda o kadar çok okuduğumuzu anlayalım ikazı geldi ki tam da konunun içinden bir yorumdu benimkisi.

Son düzenleme:

Harika yazmışsın...

Bence seviyeme düşmeniz değil çıkmanız gerekiyor.
İnsanlara karşı nasıl yaklaşacağınızı dahi bilmiyorsunuz.
Farklı bir şekilde anladım büyüttükçe büyütüyorsunuz.
Beni merak alanım falan sizin ki kadar geniş değil merak etmeyin ..

miskkk canımm sende yorum yapmada profilimde çıkmaısn bu konu artık

iyi günler size

düzeltim.......................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…