Ağır başlı olmak herkesin harcı değil sanırım..

Yapılan yorumu okuyunda öyle konuya cevap yazın bence.
Siz modayı takip edersiniz ben allah yolundan giderim, allah içimi dışımı biliyor demiş.
Okumadan yorum yapıyorsunuz birde nasıl konuyu buraya getirdiniz diye soruyorsunuz.
Bu cümleden dolayı konuyu buraya getirdimmm

Son düzenleyen: Moderatör:

Son derece katıldığımı belirtmek isterim bu iki hanıma.
Birbirimizi kalıplara sokmakta üstümüze yok. Özellikle de kapalı hanımları eleştirmekten müthiş bir haz alıyoruz. Ben de bunu anlayabilmiş değilim.
Not : Gayet açığım...

konu sahibi yok millet birbirine girecek durun sakin olun hanimlar...

asmunun moda dediğinden siz bunumu anladınız... yorumları ii takip edememişsiniz

Son düzenleme:
Forumda sürekli saldırgan arkadaşlar varken keşke kapalı diye belirtmeseydiniz, ilk okuduğum anda anladım bir münakaşa olacağını. Kadınların davranışları hoş olmamış, bende ağırbaşlıyım ve öyle insanları severim. Açık yada kapalı gevşek insanlar heryerde oluyor. Ama dediğiniz gibi kapalı bir bayanda madem kapandı onun hakkını vermeli kendisine daha çok dikkat etmeli. Geçen günlerde bir düğün videosunda kapalı kırmızı abiyeli bi kadının haldır haldır dans etmesini izlemişsinizdir herkesin önünde. Dediğim gibi illa çıkıyor toplumda bu tür insanlar.

Tebrik ediyorum, harika tespit...

bence konu sahibi iş ortamını bilmediğinden yanlış anlamış ...hepsi bu...yada duygusal anlamda eşini aşırı kıskanıyor

Son düzenleme:
yorumsuz.
iyi günler size

Hala aynı kanıdayım.
Yine o cümle buraya çıkmıyor.
Zira konuyu dağıtmanın moda olduğundan bahsedilince arkadaş da modaya uyuyorsanız siz uyuyorsunuz,
benim konuyu dağıtmak gibi bir amacım yok Allah biliyor, demeye getirmiş.
Ben bunu anladım.

Avukatlık yapmak tarzım değil ama yanlış anlaşılma olmasın kimse arasında.

asmunun moda dediğinden siz bunumu anladınız... yorumları ii takip edememişsiniz

siz modayı yakından takip ediyor olabilirsiniz. ama benim öyle bir niyetim yok.. ALLAH benm içimi dışımı biliyor.

Merhaba, bu cümle ne demek miskamber? Gerçekten yanlış anlamış olabilirim diye soruyorum size?

okumadan yorum yapıyorsunuz demiş ama bence okumayan o.yoksa cümlede geçen 'moda' kelimesinin hangi anlamda kullanıldığını anlardı

Son düzenleme:

asmunun yazdığı bu yorumu alıntıladığı yoruma bidaha bak özge....ordaki moda başka anlamda kullanılmış....

Bencede yanlış anlamışsınız sankii

okumadan yorum yapıyorsunuz demiş ama bence okumayan o...yoksa cümlede geçen 'moda' kelimesinin hangi anlamda kullanıldığını anlardı

ayy konuyla alakasiz ama arkadasim tebrik ederim hamilesin insaAllah bebegini sag saglik kucagina alirsin..oruc tutuyormusun bu bu halde???

Teşekkür ederim, ben bu şekilde anlamamıştım.
Konuyu saptırmak amacım değil sadece sizin bahsettiğiniz gibi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…