Polemik yaratmak icin yazdiginiz cok belli hanimefendi. Mubarek Ramazan ayinda neden boyle bir polemik yaratmak istiyorsunuz? Konu sahibini anlamadan yorum yapmak moda olmus kk da artik
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Vıcık insanları hiç sevmem.
Kapalı bir kadın daha ağırbaşlı olmalıdır sözünün mantığı nedir acaba? Bir de hiç anlayamadığım şey şu : Bir insanın başının açık olmasıyla ilgili bir eleştiri getirilse, açıklığıyla ilintilendirilip namusundan dem vurulsa ifal yaşanır, hepimiz ' Sen ne hakla bir kadının özel hayatına karışırsın? Açık olmasıyla ağır başlılk arasında ne gibi bir bağlantı var, açıklar namussuzluğa daha mı meyilli? diyerek ortalığı ayağa kaldırırdık. Ama ne hikmetse söz konusu kadın baş örtülü olunca herkesin o kadının ahlakı/ağırbaşlılığı hakkında konuşmaya hakkı oluyor! Açık bir kadının yalnızca kendisini ilgilendiren ahlakı, kadın başını kapatınca tüm kamuyu ilgilendiriyor. Ben kapalı kadınlar uygulanan bu toplum baskısından çok rahatsızım kendi adıma.
Kimi insanlar daha mesafeli olurlar kimi insanlar daha şakacıdırlar, işi eşek şakalarına hatta laubaliliğe kadar götürürler. Herkesin ağırbaşlılık anlayışı farklıdır, bana garip gelen bir başkasına normal gelebilir, sizi rahatsız eden bu hareketler onların örfüne adetine aile yapısına göre normal belli ki. Yani ben bunda abartılacak bir taraf göremiyorum. Kadınların eşinizin arabasıyla gitmesinde bir sorun göremiyorum, çünkü bunları kocaları yanlarındayken yapmışlar, yani kocaları da bunda bir anormallik görmüyor, onların aile yapısına uygun demek ki. Akıllarına bile gelmemiştir bundan rahatsız olacağınız. Ben de niye bu tip meseleler bu kadar büyütülür bunu anlamam mesela, amaç sahilde dondurma yemek, kimin kimin arabasıyla gittiğinin ne önemi var? Yani siz illa kocanızın yanında gitmek isteyebilirsiniz ama bu da bana uygun değil mesela. 10 dk kocamın yanından ayrı dursam ne olur diye düşünürüm, ama siz farklı düşünebilirsiniz buna da saygım var. :)) Kadının yeri kocasının yanıdır lafı da bana hep garip gelmiştir belli ki onlar da böyle düşünüyorlar. Akıl edememişlerdir rahatsız olacağınızı ben bir art niyet göremiyorum, yalnızca yaşama bakışınız ve mizaçlarınız farklı o kadar. Bence iftara konuk misafir edip hayra girmek, hoşluk yapmak istemişler.
siz hangi hakla bana yazma diyordunuz merak ettim. ikinci konu sahibimisiniz.
Mükemmel anlatmışsınız ama konu sahibi okumuyormuş böyle mesajları sanırım. Neyse okuyanlar için güzel bir cevap olmuş. Bu arada ben de açığım, ne mini etek giydim diye beni tacizi tecavüzü hakeder göreni anlarım ne de kapalı arkadaşlarımın belirli kalıplara sokulmasını.
bencede kapali ya da olmakla ilgisi yok, elalemin erkekleriyle laubali olan bayanlarida hic haz etmem. seviyesiz sakalar hosuma gitmez...bayana yakismiyor ama bu devirde artik bazi erkeklerde olsun bayanlarda olsun seviye sifirin altinda maalesef.
ev sahibi yemege cagiriyor millete dondurma ismattiriyor, ise bak?? sen misin misafir gelenler mi??
araba meselesine gelirsek bana gorede ters..herif nerdeyse karida orda olmali..istisnai durumlar olabilir ama...
Evet bir o kadar sevimsizdirler bence de fazla samimi insanlar. Hiç güven vermez bana.sevimsiz oluyolar zaten..
sevimli olduklarınıda zannediyo olabilirler..
o da farkında ben daha onları tanımadan da söylüyordu sevmiyorum hiç birini diye..
sağlık olsun bazı insanlar bizim sabrımızın imtihanıdır..
bazıları mükafatıdır
bazıları örnektir..
bazıları derstir..
Bana da çok agirbaslisin derler ama pek hosuma gitmiyor bu yönum. Çünkü şen şakrak olmak daha iyi bana göre. Tabi yeri geldiginde ağır da olunmalı. Bence agirbasli olmak bir meziyet değil ama nerede ne yapilmasi gerektigi bilinmeli ve her sey ölçülü olmali.
konumu saptırmaya çalışıp işi kapalı kadın böyledir açık kadın böyle olmalı
kapalılıktan dem vurup işi dine vuranların yorumlarını es geçiyorum..
cevap vermeme hakkım var insanlarında yorum yapmama hakkı var..
Bunun içinde ayrı bir açıklama mı bekliyorsunuz anlamadım ki
O da ben odamdayım bişi olursa çağırıyorum yada soruyorum falan diyo ofis yani herkesin ayrı odası var patronların falan orda bukadar cıvıtamazlar sanmam ama ilk defa onlarla aynı ortamda bulundum beni tanımadıklarından daha bi tanıcı görsel beklerdim tanıttılar sağolsunlar..
anlatmak istediğim bu kapalı olması duble dikkatimi çekti anlatabildim umraım..
ben misafirim
Konunuzun saptığını düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz, siz konunuzda kadınların tavrını beğenmemişsiniz ve kapalı kadınların bir ağırlığı olmalı böyle davranmamalı diyorsunuz. İnsanlar da tam da buna yani konunuza yorum yapıyor. Nasıl saptığını düşünüyorsunuz anlamıyorum.
ben ayrim yapmiyorum arkadasim..o kadinin kapali acik olmasi fark etmezdi benim icin..ayni hareketi sen yapmis olsaydin sende vicik vicik olmus olurdun...o bayanin basinda 1 metre kumas var diye farkli bir yaratik olmus olmuyor...olay karakter meselesi, sen anlayabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?