Ağır başlı olmak herkesin harcı değil sanırım..

Polemik yaratmak icin yazdiginiz cok belli hanimefendi. Mubarek Ramazan ayinda neden boyle bir polemik yaratmak istiyorsunuz? Konu sahibini anlamadan yorum yapmak moda olmus kk da artik

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım ben şahsı engellediğim için yorumlarını görmüyorum :)
boşver canım
canımı sıkmak için arananlar yazsınlar okumuyorum ki..
sana sıçramasınlar kıyamam..

bencede kapali ya da olmakla ilgisi yok, elalemin erkekleriyle laubali olan bayanlarida hic haz etmem. seviyesiz sakalar hosuma gitmez...bayana yakismiyor ama bu devirde artik bazi erkeklerde olsun bayanlarda olsun seviye sifirin altinda maalesef.

ev sahibi yemege cagiriyor millete dondurma ismattiriyor, ise bak?? sen misin misafir gelenler mi??

araba meselesine gelirsek bana gorede ters..herif nerdeyse karida orda olmali..istisnai durumlar olabilir ama...

okudum ve anladım

size katılıyorum.. konu sahibesi katılmasa da okumasa da olur

konumu saptırmaya çalışıp işi kapalı kadın böyledir açık kadın böyle olmalı
kapalılıktan dem vurup işi dine vuranların yorumlarını es geçiyorum..

cevap vermeme hakkım var insanlarında yorum yapmama hakkı var..

Bunun içinde ayrı bir açıklama mı bekliyorsunuz anlamadım ki

Bana da çok agirbaslisin derler ama pek hosuma gitmiyor bu yönum. Çünkü şen şakrak olmak daha iyi bana göre. Tabi yeri geldiginde ağır da olunmalı. Bence agirbasli olmak bir meziyet değil ama nerede ne yapilmasi gerektigi bilinmeli ve her sey ölçülü olmali.

Benim gözlemlediğim, kapalı kadınların içli dışlı ilişkilere daha çok girdikleri, daha sıcak ve samimi oldukları, özel konuları daha rahat konuştukları, eşleri evde yokken komşuculuk ilişkilerinin dibine vurdukları ve hareket oturuş kalkış bakımından daha rahat oldukları.

O yüzden kapalı kadınlar daha oturaklı daha ağır olur mantığından kurtulmalıyız bence. Tabii ki kapalı oldukları için ağır olacaklar diye bir kuralı yok bu durumun. Ve genel olarak daha sıcak kanlı insanlar hep neden bilmem.

Bazen de dış görünüşle karakteri bağdaştıramamA takıntısına kapılıyorum.

Ben ciddi anlamda rahatsız olacak bir şey göremedim ama herkesin yaşantısı düşünceleri farklı tabi.

Yalnız şöyle de bir şey var iş yerinde eşiniz yüz vermese ne yemeğe davet edilir ne de bu derece şaka yapılır. İstemediği fazla muhabbet etmediği halde kim gelip bu derece yapışabilir ki? Bence eşinizde asıl sorun. İnsanların karakteri samimi olabilir, neşeli cana yakın olabilirler, patavatsız dahi olabilirler ama bu karakterler size uymuyorsa mesafeyi koymayı bilmelisiniz. Sonrasında insanları itham etmek, din üzerinden dokundurmak, sevmediği halde laf etmesinler diye davetlerine icabet edip bir de laf etmek hoş değil.

anlatmak istediğim bu kapalı olması duble dikkatimi çekti anlatabildim umraım..
ben misafirim

Ben abarttiginizi dusunuyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merak ettim, daha önce hiç başı kapalı bir insanla karşılaşmanız olmadı mı?

Maalesef göbeği görüneni de var, ağzından duyulmadık küfürler savuran da.. başını kapattığı için edepli olmasını beklemeniz hata olmuş.. çünkü her kapalı aynı amaç için kapanmıyor...

arabaya ayrı binme konusuna girmiyorum hiç, herkes mutabık nasıl olsa..

Herkes farklı düşünüyo benim kendi düşüncemde bu yönde

Konunuzun saptığını düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz, siz konunuzda kadınların tavrını beğenmemişsiniz ve kapalı kadınların bir ağırlığı olmalı böyle davranmamalı diyorsunuz. İnsanlar da tam da buna yani konunuza yorum yapıyor. Nasıl saptığını düşünüyorsunuz anlamıyorum.

Ben ağır başlı sayılabilecek bir insanım.
Bir arkadaşımsa başörtülü; çok konuşur, çok güler
asla neşesinden bir şey kaybetmez, depresyonda hiç göremezsiniz onu.
Kendisi açıkken de böyleydi.
Kapalıyken de böyle.
Kişiliği bu çünkü.

Kimisi sevimli bulur onu, kimisi itici, bilemem.

Buradaki anlatılan hanımlar da sadece erkeklere şakalar yapan insanlar gibi durmuyorlar
zira size de çok gençsiniz, yenge diyeceğiz diyemiyoruz, gibi iltifatlar etmişler.

Ben önyargılı düşündüğünüzü düşünüyorum.
Zira konuyu açarken bile gardınızı kuşanıp gelmişsiniz.

İnsanlar size ''kapalı/açık diye ayırmadan kişiliğini beğenmediyseniz görüşmeyin'' diyor
siz 'görmüyorum, duymuyorum, şahsıma hakaret olursa konuyu kapatırım', engellerim'' tavırlarındasınız.

Bu arada kimsenin size ''kapalılığı tanıtıcı'' bir rol üstlendiğini sanmıyorum.

anlatmak istediğim bu kapalı olması duble dikkatimi çekti anlatabildim umraım..
ben misafirim

ben ayrim yapmiyorum arkadasim..o kadinin kapali acik olmasi fark etmezdi benim icin..ayni hareketi sen yapmis olsaydin sende vicik vicik olmus olurdun...o bayanin basinda 1 metre kumas var diye farkli bir yaratik olmus olmuyor...olay karakter meselesi, sen anlayabildin mi?

agzina saglik...bile bile kapali olduklarina vurgu yapiyor sonra yanlis anlasildim diyor..nasil is anlamadik.

Ben ne şakalarda ne de araba olayında çok anormal bir durum görmedim. Belki bayanlar bir arabada olsun diye düşünmüşlerdir. Bir de sizden farklı düşünen herkesi terslemişsiniz buraya konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmalısınız ve saygı duymalısınz

Son düzenleme:

Eğer aynı konu ''misafirliğe gittik, oradaki hanımlar açıktı ve çok laubalilerdi'' diye açılsaydı
''açık diye laubali değiller, kişilik bu derdim'' az önce dediğim gibi.

Kapalılar kutsal kadın olmuyorlar.

Açığıyla kapalısıyla herkes sadece insandır bana göre.

Yanlışıyla, eksiğiyle kalıpsız, yargısız sadece insan..

Ve sadece bir şeyi yansıtıyorlar; kişiliklerini.

Olay bu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…