Fazla laubali davranıştan hoşlanmam ama arabaya binme mevzusunda belki de hanımlar sizden sebep arabanıza binmişlerdir. Neticede evin tek kadın misafiri sizmişsiniz, sizinle gelmek istemeleri normal. Kaldı ki o hanımın eşi de diğer beyi yalnız bırakmamak için onun arabasıyla erkek erkeğe gitmişler.Ben bu şekilde yorumladım, siz de çok takılmayın bence. :)
kapalılığı neden kattınız ???????
kendiniz açık olduğunuz için onlardan üstün mü olduğunuzu sanıyorsunuz ???
yada kapalılar şakalaşamaz gülemez gibi bişi mi var ????
bnce şakalaşmaları normal yani aralarında demekki o abi kardeş samimiyeti var
sadece eşinin bindiği arabayla gitmeliydi diğer söylediklerinizde bir yanlış görmüyorum
gözlükleinizden kurtulun
bu konu çok tepki alır, çünkü buraya "iş yerimde açık bir bayan var, erkeklerle çok laubali " diye bir konu açılsaydı, o da tepki çekerdi..
insanları din, dil, renk, ırk, kıyafet olarak kategorize edip davranışlarını bunlara göre belirlemelerini beklemek çok saçma geliyor bana.. yani bu şikayet ettiklerinizi açık biri yapsa "nasıl olsa açık" deyip daha mı az tepki gösterecektiniz?
herkes inandığı için kapanmıyor.. aile baskısı, bakımsız saç gibi bir sürü sebebi olabiliyor kapanmanın..
konuya gelirsek; ben samimiyetten hoşlanmam değil ki laubalilik.. evet bende sizin yerinizde olsam çok rahatsız olurdum..
Çok teşekkür ederim o farkında herşeyin ama erkek netice hatun hişi bukadar cıvık olunca erkek ona bi cıvıklaşma yada dikkat etmez demez uyarması abes kaçar
O kendi davranışlarına bakıcak artık o insan değişmez sanmam..
Ben şahit olmasaydım iyiydi..
tanımasaydım daha iyi olurdu sanki..
al burdan yak vol 2
benim görselimde diye yazınca kendinden bahsediyusun sandım sonra baktım öyle değilmiş..
görsel kelimesinin bu anlama geldiğini bilmiyodum..
tek ben yanlış anladım galiba..
sen yinede sesli gülme fazla..
sonra senin görselinde beğenmediğin insanlardan ne farkın kalır...
kapalılık demeden anlatsa idiniz herkez sizi haklı bulurdu ama bu şekilde kendinizi havalarda görmüşsünüz sanki onları da laçka edepsiz patavatsız
Neden peki aklın mı kaldı şimcik eşindee
Konuya yorum yazılabilir sahsıma hakaret edilirse konu kapattırma olayına gidebilirim..
gereksiz yanii
teşekkürler..
bu konudan ciddimi bunu çıkardınız hayret ediyorum..
Görüşmeyeceğim eşimede beyan ettim..
hoşlanmadım sen görüş bana sormadan benim hakkımda karar verme dedim..
kapalılar gülemez eğlenemez diyolarda ben böyle bişi demedim daha usturuplu olamalrı örnek olmaları gerekmezmi gibi bişiydi benim kii.
herkes gülcek eğlencek yerine göre tabiki..
Tabiki herkesin iyisi kötüsü var ben başıma geleni anlatmak istedim
çok teşekkürler
O da sizin gözleminiz teşekkürler..
kıskançlık tabiki eşimi kıskanırım ama bunlardan değil..
Burda eşimi kıskanmaktan ziyade tavır hal davranışlar tuhaf geldi bana..
Eşim her gün bunlarla aynı ortamda
Bilmiyorum sizin ortamınızı siz daha iyi bilirsiniz..
kapalıyım bu konuya yorum hakkım varmı? ona göre yazıcam
benim görselimde diye yazınca kendinden bahsediyusun sandım sonra baktım öyle değilmiş..
görsel kelimesinin bu anlama geldiğini bilmiyodum..
tek ben yanlış anladım galiba..
sen yinede sesli gülme fazla..
sonra senin görselinde beğenmediğin insanlardan ne farkın kalır...
Çok varlar emin ol.
Sadece ilk paragrafı okudu gerisini okumadı bir çoğu eminim..
Övmek..
ilginç
Konuyu okumadığınız okadar bellki.. sesli güldüm..
hanımhanımcık falan ben olmuyorum hanfendi görmek istediklerim oluyo bi okuyu be nolur
Komik oluyosunuz işte..
kapalıyım bu konuya yorum hakkım varmı? ona göre yazıcam
Evet polemik yaratmak isteyen kabak gibi gorunuyor, onlari bosver cevap bile verme gerekirse, sizi gayet hakli buldum ben, bir iliskiyi bayan belirler o yuzden bayanlarin bu kadar laubali olmasi pek hos degil, ama tabiki isteyen istedigini yapar fakat disardan goruntusu cidden hos olmuyor en azindan benim acimdan boyle, cevre ve kisilikle alakasi var daha cok, kapali olmasina gelince ortunmek basina sal takmak demek degil, isteyerek ve anlamini bilerek ortunen insanlarin belli bir agirligi oluyor zaten dinimiz geregi. Bu demek degildirki gulemez eglenemez, bu sadece olculu olmak nerede ne yapacagini bilmek demektir. kapalilik, agirbaslilik basligi altinda incelenmeli bana kalirsa. O arkadaslarin cana yakinligi biraz asiriya kacmis sanirim esinden ayri arabaya sormadan binmek, belki araba sahibi istemiyor, neden insanlar bu kadar dusuncesiz, otobusun suyu mu cikti, ayiptir ya cidden boyle insanlari anlamiyorum, anneminde isyerinde var boyle patavatsiz insanlar cok sinir oluyorum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cok guzel anlamissiniz konuyu TEBRIKLER!!! Bir daha okusaniz kotu olmaz konuyu ne dersin??? Gereksiz yorumlara luzum yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?