- 17 Ağustos 2025
- 12
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi gunesdemir
-
ağırlık kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu ben Bir kaç yıl önce çok fazla ağırlık kaldırdim komşular annemi hep uyardı kızın kız dır neden ağırlık kaldırıyorsunm korkmadan ben onları ne demek istediklerini de anlmamistim birde hep adetimin ilk gününe denk geliyordu o ağır eşyaları kaldırmak ben çok korkuyorum bazıları ağırlık kaldırmakla olmaz diyor
Eskiler de az adam keklememişler haDaha neler
ağırlık kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu ben Bir kaç yıl önce çok fazla ağırlık kaldırdim komşular annemi hep uyardı kızın kız dır neden ağırlık kaldırıyorsunm korkmadan ben onları ne demek istediklerini de anlmamistim birde hep adetimin ilk gününe denk geliyordu o ağır eşyaları kaldırmak ben çok korkuyorum bazıları ağırlık kaldırmakla olmaz diyor
Cidden mi bozulmuşmudur yani çok korkuyorum onlar haklı mıAğır kaldırmakla bozulacak kızlığı boşverin zaten. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.
Geçen bazayı kaldırırken benim "kızlık" sen koş gitEskiler de az adam keklememişler hasorsan bu devir kötü.
Öyle Bi saçmalık yokağırlık kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu ben Bir kaç yıl önce çok fazla ağırlık kaldırdim komşular annemi hep uyardı kızın kız dır neden ağırlık kaldırıyorsunm korkmadan ben onları ne demek istediklerini de anlmamistim birde hep adetimin ilk gününe denk geliyordu o ağır eşyaları kaldırmak ben çok korkuyorum bazıları ağırlık kaldırmakla olmaz diyor
Siz ciddi misiniz ben herşeyi çok takan biriyim hastaneye gideyim diyorum bu seferde bozulmamaşsa muayene sırasında bozulursa ne olacak diyorlar ben çok korkuyorum 2 gündür uyuyamıyorumGeçen bazayı kaldırırken benim "kızlık" sen koş git
Yahu saçmalamayın Allah aşkınaSiz ciddi misiniz ben herşeyi çok takan biriyim hastaneye gideyim diyorum bu seferde bozulmamaşsa muayene sırasında bozulursa ne olacak diyorlar ben çok korkuyorum 2 gündür uyuyamıyorum
Benim eltim de yüksekten atlayıp zıplayan yiğenine sen kızsın öyle yapma dedi dedim niye kızlık zarı bozulur dediGeçen bazayı kaldırırken benim "kızlık" sen koş git
Ya kendileri de biliyorlar böyle bir şey olmayacağını, zamanında milletle takılanlar kılıf uydurmuş köy yerinde keklemek içinBenim eltim de yüksekten atlayıp zıplayan yiğenine sen kızsın öyle yapma dedi dedim niye kızlık zarı bozulur dedidedim Allah aşkına evli çocuklu kadınsın hala inanıyor musun (köylük yerde var bu mit heralde)
Ne saf erkekler varmış bakYa kendileri de biliyorlar böyle bir şey olmayacağını, zamanında milletle takılanlar kılıf uydurmuş köy yerinde keklemek için
Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm giden geri gelmezBen de geçen squat yaparken dambıl kaldırdım kızlık zarım gitti
Teşekkür ederim. Olan oldu artık kabullenmek zorundayım...Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm giden geri gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?