- 17 Ağustos 2025
- 12
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi gunesdemir
-
Çok korktum ne yapacam şimdi siz ne yaptınız doktora gittiniz miBenim öyle bozuldu arkadaşlar öyle demeyin Litfin temizlik yaparken tekli koltugu kaldırdım bi baktım foşşş etti bozuldu hemen
Ben o kadar ağırlık kaldırmadik ama yine çok korktum siz hastaneye gittiniz miBen de geçen squat yaparken dambıl kaldırdım kızlık zarım gitti
Gız gızım 24 yaşındasın Azcık şu kafanızı saçma sapan şeyler doldurmak yerine araştırıp edin ya böyle bişey mümkün değil ayrıca kızlık zarı diye bişey yok yavÇok korktum ne yapacam şimdi siz ne yaptınız doktora gittiniz mi
Ama az önce yorumda 2 kişi öyle bozuldu dediGız gızım 24 yaşındasın Azcık şu kafanızı saçma sapan şeyler doldurmak yerine araştırıp edin ya böyle bişey mümkün değil ayrıca kızlık zarı diye bişey yok yav
Yavrum ironi yapıyorlarAma az önce yorumda 2 kişi öyle bozuldu dedi
Güneşcim kendine gel ve araştırıp oku tmm mı bak bidaha söylüyorum böyle bişey yok yok yok hayal ürünüAma az önce yorumda 2 kişi öyle bozuldu dedi
Dambıl kaldırırken oldu diyen siz misiniz ben bu siteyi kulmayi bilmiyorum da fark edemedimGüneşcim kendine gel ve araştırıp oku tmm mı bak bidaha söylüyorum böyle bişey yok yok yok hayal ürünü
Gız gızım öyle bişey yok olamazda yavrum evladım anlıyo musun senDambıl kaldırırken oldu diyen siz misiniz ben bu siteyi kulmayi bilmiyorum da fark edemedim
hayır öyle bir şey yok bozulmazağırlık kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu ben Bir kaç yıl önce çok fazla ağırlık kaldırdim komşular annemi hep uyardı kızın kız dır neden ağırlık kaldırıyorsunm korkmadan ben onları ne demek istediklerini de anlmamistim birde hep adetimin ilk gününe denk geliyordu o ağır eşyaları kaldırmak ben çok korkuyorum bazıları ağırlık kaldırmakla olmaz diyor
Dambıl kaldırırken oldu diyen bendim. Şaka yaptım o ironiydi ya. Bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim. Öyle bir şey yok korkma endişe etme ve lütfen kadın anatomisi, bedeniyle ilgili araştırmalar yapDambıl kaldırırken oldu diyen siz misiniz ben bu siteyi kulmayi bilmiyorum da fark edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?