Ağır kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu

Çok korktum ne yapacam şimdi siz ne yaptınız doktora gittiniz mi
Gız gızım 24 yaşındasın Azcık şu kafanızı saçma sapan şeyler doldurmak yerine araştırıp edin ya böyle bişey mümkün değil ayrıca kızlık zarı diye bişey yok yav

Onlar kızlık zarı bozulacağı için öyle demiyor. Halk arasında rahim düşmesi gibi saçma bir inanış var rahim düşerse çocuk olmaz diyorlar onu kaldirmak için de işlem yapıyorlar kendilerince sebebi bu.

Dambıl kaldırırken oldu diyen siz misiniz ben bu siteyi kulmayi bilmiyorum da fark edemedim
Gız gızım öyle bişey yok olamazda yavrum evladım anlıyo musun sen
Kızlık zarı diye bişey yoktur olmayan şeyde bozulmaz etmez kokmaz çürümez

Baktım ağırlık kaldırmakla olmuyormuş bastırmak yada yabancı bir cisim girmesiyle ve ya muayene sırasında zedelenip bozulabiliyormis ama yapay zekâya ne kadar güvenilir

hayır öyle bir şey yok bozulmaz

Dambıl kaldırırken oldu diyen siz misiniz ben bu siteyi kulmayi bilmiyorum da fark edemedim
Dambıl kaldırırken oldu diyen bendim. Şaka yaptım o ironiydi ya. Bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim. Öyle bir şey yok korkma endişe etme ve lütfen kadın anatomisi, bedeniyle ilgili araştırmalar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…