Ağır kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu

Canim benim siz bizimle almamı geçiyorsunuz ironi yapıyorlar sende ciddiye alıyorsun şaka gibi ağırlıkla falan kizlik bozulmaz ne zarmiş arkadaş

Stajyerken bir hasta bana köylerinde çobanın işediği taşa oturduğu için hamile kalan bakire bir köylüsünü anlatmıştı, o olay daha mantıklı geldi bak şimdi.

Hamile bile kalırsın. Tıpta bile adı var “dambıl” ababssjskska

Yardımcı olsan ölür müsün? Gerçekten de bayan bayanın düşmanı
Gerekli açıklamayı yaptım benden bu kadar yetoo sjsjdjdjfgh ilk kez kkde bir konuda şaka yapayım dedim o da başıma patladı dambıl kaldırdım diyen üye kim diye sormuş bir de. İlk ve son şakam oldu

Baktım ağırlık kaldırmakla olmuyormuş bastırmak yada yabancı bir cisim girmesiyle ve ya muayene sırasında zedelenip bozulabiliyormis ama yapay zekâya ne kadar güvenilir
Kız özelden yazmışsın bana tövbeeee. Aldım başıma belayı iyi mi
Çok özür dilerim ben rahatsızlık verdim içime dert oldu kusura bakmayın benim hatam çok özür dilerim sizde öyle yazınca ben daha çok korktum o dur sizinde başınıza gelmiş tekrardan çok özür rahatsızlık vermem bir daha

Yavrum özür dileyecek bir şey yok. Sakin ol lütfen. Kasma kendini bu kadar. Şaka yapmıştım sadece başıma öyle bir şey gelmedi.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…