- 16 Temmuz 2023
- 6.208
- 16.993
- 178
- Konu Sahibi gunesdemir
-
Benimkisi 100 kilo oldugu için kolunu atınca bozulmaya yetti.İlk gece baktım bozulmuyor eşim 65 kiloydu kucaklayıp ayağa bir kalktım şükür o zaman bozuldu
Ben Marsa gidip gelirken füzenin kapısını zorlamışım benim orda gitti mesela. İnsanlık hali, olmadı uzaylı bulur evlenirim dedim kaldı öyle şimdilikAma az önce yorumda 2 kişi öyle bozuldu dedi
Terliksiz gezme değil mi la o‘Yere oturma çocuğun olmaz’dan daha mantıksız birşey duydum, vooaay canına
Altında mı kalıyo acaba, sahip çıksana olm sen de , hayret bişey, eşyalarınıza sahip çıkın kaç yaşınıza gelmişsiniz ndjdjEşim yüz kilo ve ben bu sebeple sürekli kızlığımı kaybediyorum
Benim kızlık söylemesi ayıptır cok küçük hemen kayboluveriyor,ara tara tırırm tırıs zor bela buluyoruz işte.Altında mı kalıyo acaba, sahip çıksana olm sen de , hayret bişey, eşyalarınıza sahip çıkın kaç yaşınıza gelmişsiniz ndjdj
Yardımcı olsan ölür müsün? Gerçekten de bayan bayanın düşmanıKız özelden yazmışsın bana tövbeeee. Aldım başıma belayı iyi mi
Taşı sıkıp suyunu cıkarmak, deyimi burdan geliyo demek.Stajyerken bir hasta bana köylerinde çobanın işediği taşa oturduğu için hamile kalan bakire bir köylüsünü anlatmıştı, o olay daha mantıklı geldi bak şimdi.
Aynen yapay zekaya güven olmaz senin ilkokul mezunu(şüpheli) cahil komşular daha iyi bilir.Baktım ağırlık kaldırmakla olmuyormuş bastırmak yada yabancı bir cisim girmesiyle ve ya muayene sırasında zedelenip bozulabiliyormis ama yapay zekâya ne kadar güvenilir
Gerekli açıklamayı yaptım benden bu kadar yetoo sjsjdjdjfgh ilk kez kkde bir konuda şaka yapayım dedim o da başıma patladıYardımcı olsan ölür müsün? Gerçekten de bayan bayanın düşmanı
Doğrudur. Ensest tecavüzlerini senelerce cinler hamile bıraktı diye dinledik.Stajyerken bir hasta bana köylerinde çobanın işediği taşa oturduğu için hamile kalan bakire bir köylüsünü anlatmıştı, o olay daha mantıklı geldi bak şimdi.
Çok özür dilerim ben rahatsızlık verdim içime dert oldu kusura bakmayın benim hatam çok özür dilerim sizde öyle yazınca ben daha çok korktum o dur sizinde başınıza gelmiş tekrardan çok özür rahatsızlık vermem bir dahaKız özelden yazmışsın bana tövbeeee. Aldım başıma belayı iyi mi
Şaka olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederimGerekli açıklamayı yaptım benden bu kadar yetoo sjsjdjdjfgh ilk kez kkde bir konuda şaka yapayım dedim o da başıma patladıdambıl kaldırdım diyen üye kim diye sormuş bir de. İlk ve son şakam oldu
Yavrum özür dileyecek bir şey yok. Sakin ol lütfen. Kasma kendini bu kadar. Şaka yapmıştım sadece başıma öyle bir şey gelmedi.Baktım ağırlık kaldırmakla olmuyormuş bastırmak yada yabancı bir cisim girmesiyle ve ya muayene sırasında zedelenip bozulabiliyormis ama yapay zekâya ne kadar güvenilir
Çok özür dilerim ben rahatsızlık verdim içime dert oldu kusura bakmayın benim hatam çok özür dilerim sizde öyle yazınca ben daha çok korktum o dur sizinde başınıza gelmiş tekrardan çok özür rahatsızlık vermem bir daha
Dambıl kaldırırken oldu diyen bendim. Şaka yaptım o ironiydi ya. Bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim. Öyle bir şey yok korkma endişe etme ve lütfen kadın anatomisi, bedeniyle ilgili araştırmalar yap
TeşekkürlerDambıl kaldırırken oldu diyen bendim. Şaka yaptım o ironiydi ya. Bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim. Öyle bir şey yok korkma endişe etme ve lütfen kadın anatomisi, bedeniyle ilgili araştırmalar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?