• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağir Yaşamlardaki Gibiyim Yemekten Ölücem(İmdat Çağrısı)

Ne yaptınız, nasıl verdiniz?
Nasıl diyet uyguladınız?
Spora gittiniz mi?
Gittiyseniz haftada kaç gün?
Yani neler yaptınız,biraz anlatır mısınız?
Oyle kolanin formulu gibi belirli bir formul yok. Mocha da iciyorum , patates de yiyorum. Diyet yaparken spor yapmiyorum zamanim da olmuyor zaten ama cok aktifim yuruyorum.

Bizim takim diye soylemiyorum. Herkes cok iyi kilolar verdi/veriyor ve takimi ciddiye aliyoruz. :kahve:

Oyle kolanin formulu gibi belirli bir formul yok. Mocha da iciyorum , patates de yiyorum. Diyet yaparken spor yapmiyorum zamanim da olmuyor zaten ama cok aktifim yuruyorum.

Bizim takim diye soylemiyorum. Herkes cok iyi kilolar verdi/veriyor ve takimi ciddiye aliyoruz. :kahve:

Hmmm tamam...

Aşık olun garanti veriyorum zayıflayacaksınız .
Ben ki yarim tepsiye yakın ıspanaklı börek yerdim bana misin demezdi .
Su an ikinci dilimi yiyemedim tikandim...
Geçen kendimi denedim sıcak browni çok severim yıyebiliyor muyum diye kendime ısmarladım
Iı ıı yok sadece 2 çataldan sonra tıkandım .
Spora yazılın.
Bi de çıplak aynaya bakın .
O yağlarınıza,gobeginize,sutyenden taşan etlerinize ,birleşmiş bacaklarınız,gidiniza...
Olmak ıstediğiniz kadın bu mu sorun kendinize ..
Eğer buysa eyvallah
Ama hiç kimse öyle olmayı haketmez bence .
Boyunuz kaç bu arada ?
Ben doğru okudum dimi :rapci:

Konu sahibi bende aburcuburlari,gece vakti kizartmaları bende götüruyorum az bucuk yapisiyor orama burama da ...kronik istahsızlik olunca olan da gidiyor:KK43: elde var sıfır...sizde durum ise tam tersi...oyle de iyi degil boyle de iyi degil vhalla...:KK51:

Ben yardımcı olmak istiyorum yani elimden geleni yapmak doğumda çok kilo aldım 88 kiloyken 52 kiloya düştüm şu an belki 55 olmuşum dur bilmiyorum şu anda atandım çalıyorum spor yapamıyorum ama yapmak istiyorum ..neyse işte istersen watsaptan görüşebiliriz ne yediğini ictigini anı anına foto paylasirsin veya sporlarını söylersin bende söylerim inşallah..gece nobetlerim oluyor bazen aksatabilirim ama denemekte fayda var hatta bir kaç kişi olursak iyi olur ve amaç diyet değil doğal ve sağlıklı beslenmeye çalışmak ..spor ve yürüyüş yapabilirsek haftada bir kaç kere oda yine sağlık için yaşlanınca güçlü olmak için istersen mesaj at bir kaç kişi daha gelirse grup kurariz gelmezse ikimiz yapariz..ve kendimizi kasmayalim ben zayiflarken şunu anladım çokta yiyebilirsin zararlıdı ama önemli olan ertesi gün tekrar sağlıklı yemeye çalışmak eğer böyle yaparsak yavaşta olsa ilerleme oluyor kasmamak lazim

Dogumdan sonra ilk 1 yila kadar hep zayiftim ama ucretsiz izne ayrildim ve surekli evde oturup biseyler yedim.kilomda hic bi sorun yok gayet guzel bi kilom var amaaaa bi gobegim var ki gorsen 6 aylik hamile dersin.bu yil basladim işe artik yemek yemeye vaktim yok zayifladim ama gobek gitmiyor malesef napicam bilmiyorim

Ben guzel verdim bir yilda 20 kiloya yakin.. hic kasmadim, kendimi biktirmadim.. ama diyetisyen yardimi ile verdim.. yesil cay ve bisiklet de en buyuk kolaylik oldu soylemeden gecemeyecegim.. mutlaka bir diyetisyene gidin, coktan cok gidiyor ve ilk kilolar hizli gidiyor..

duygusal yeme... sizi cok ıyı anlıyorum hayatımın 2-3 senesını kılolu gecırdım ve 40 kılo verdım toplamda

bunun tek cozumu alıskanlıklarımızı degıstırmek
kısıtlama getırmelısınız seker cıkolata yerıne kuruyemıs
meyve yerıne sebze
ekmek yerıne cevız - kabaklı yemekler - yogurt mezelerı
seker ve undan bırde kızartma ve asıtlı ıcecekden uzak durdugunuz zaman kılo gıdıyor zaten
kı bu 4lunun hıc faydası da yok ...

hazır oldugunuz zaman kılo verecegınıze ınanıyorum ben :KK36: kendınıze ınanın yeter kı... yaparsınız.
1 gunde baslıyor ınsan bı anda ... 54 bedenden 36 bedene düsmüş bırı olarak soyluyorum bunu

Ben de 5.takımdayım.
Bu hafta porsiyonları küçülttüm.
Günde 3 litre su içmeye çalışıyorum.
Sadece 2 gün spora gidemedim.
Ama kilo almışım.
64.35ten 64.50ye çıkmışım.:bicak:

Nasıl oldu anlayamadim:işsiz:

Ben de 5.takımdayım.
Bu hafta porsiyonları küçülttüm.
Günde 3 litre su içmeye çalışıyorum.
Sadece 2 gün spora gidemedim.
Ama kilo almışım.
64.35ten 64.50ye çıkmışım.:bicak:

Nasıl oldu anlayamadim:işsiz:

Bende insulin direnci de var. Zayiflamanin asla tek bir cevabi olamaz olsaydi kilo verenler hep ayni kiloda kalirdi. Cok biliyorum, sunu yaptim bunu yaptim diyenlere de aldirmayacaksin. Omrun boyunca salata ile beslenemezsin. Bizim takimda yeri geliyor corek yeniyor , yeri geliyor baklava, yeri gelince pilav... Kendine gore bir beslenme cesidi bul ve takiminda aktif paylasim yap. Takimdakiler yardimci olur sana.

Sana da kolay gelsin.:KK19:

Agir yasamlarda izlemissinizdir ,yeme bagimliliginin %90 sebebi psikolojik cikiyor. Cogu psikoterapi aldiktan sonra hizla kilo vermeye basliyorlar. Belki de psikolojik yardim almalisiniz.

Kilo olayını bilemem ama önemli olan sağlığınız bozulmasın dikkatli olun mide bir defa hastalanınca jersey dokunuyor dikkatli olun..

Yaşıyorum şuan mide sıkıntısını ve istediğin şeyleri yiyememek çok kötü hele ağrısı çok çok zor..Lütfen önce sağlığı düşünüp hareket edin

Bence sizin diyetisyenden önce psikoloğa gitmeniz gerekiyor.bugünlerde bi arkadas için psikolog araştırıyoruz. Bi tane bulduk sizin durumunuzda olup da tedaviden sonra kilo veren insanların yorumlarını okudum. Yeme bozuklukları uzmanlık alaniymis. Hatta danisanlarindan biri bir sürü diyetisyen diyet denedim fayda etmedi bu psikoloğa gittim eski kiloma döndüm diye yorum yapmıştı.
Hangi şehirde bahsettiğiniz psikolog.

Öncelikle vaktim yok diye kendinizi kandırmayı bırakın. Söz konusu olan şey sağlığıniz. Bir insan bir şeyi isterse her seyi bahane gormeyi bırakır ve elinden geleni yapar. Kilo vermek sandığıniz kadar zor değil evet zor ama imkansız değil diyelim. Instagram'da görüyorum kadın 100 kusur kilodan 50 ye düşmüş ve gayet fit kaslı bir vücudu var. Tabii ki şu an görüntünün hiçbir önemi yok bence çünkü ciddi tehlikeler içindesiniz! Eğer yakın arkadaşınız varsa ondan destek alarak ise koyulmaniz gerekiyor önünüzde kocaman hayat var ve bunu depresyon yiyecekleriyle, psikolojik ve sağlık sorunlariyla heba etmeyin...

Bende bu ara böyleyim bahanem de emzirmek :110: habire birşeyler yiyorum. Herşey insanın aklında bitiyor aslinda.

Marketin önünden geçmeyin yolunuzu degistirin başka sokaktan yada caddeden geçin. Daha sonra önce psikolojik destek daha sonra yeme alışkanlıklarınızı değiştirin.

Sizinki bariz duygusal açlık belli ki. Bunu yenmenin yolu da psikolojik destekten geçiyor. Biz ne onersek onerelim yaramayacak zihniniz buna sartlanmis çünkü. Bunun altında yatan sebebi bulup kafanizda çözmeden yeme bozuklugunuzu yenemezsiniz. İştah açıklığını az buçuk bilirim. Ben çok erkenden önlem alıp hızlıca diyete girdim ama. Şöyle ki evde uzun süre bulunup canımın sıkıldığı bir dönemdi. Sürekli yeni tarif araştırmakla vakit geçiriyordum çocuktan arta kalan zamanlarda. Hızla kilo almaya başladım. Bunu fark edince nerede hata yaptığımı düşündüm önce. Bunu bulunca kilo vermek kolaylaştı.

Back
X