- 2 Ocak 2022
- 3.094
- 4.570
- 83
Ameliyat sonrası ilk aylarda enfeksiyon riskim çok yüksek diye yaptırmamıştım. Şimdi hala yüksekmiş doktoruma danıştım ama durum daha da kötüleşmeden yaptırmam lazım. Diş doktoruna durumunu anlatacağım bakalım. Evet insan kendinden soğuyor çok fena oluyor maalesef biliyorumFırçaladıktan bir süre sonra yine kokuyorbende de sabah çok oluyor koku olduğunda bir şeyler yersem koku bastırılmış oluyor ama bir süre sonra yine başlıyor. Çürükse sebebi bulmuşsan bence çok iyi yaptır ve rahatla bu dertten kurtul
Mide içinde kullanmadığım şey kalmadı baya korumasını artırdım ama bilmiyorum ilgisi var mı daha dikkat edicem baharatlı yemeklere teşekkür ederimMide rahatsızlığı olan ve ağız bakımına çok önem veren bi yakınım var. Onun da ağız kokusu oluyor. Özellikle stresli zamanlarında yanına yaklaşamayacak derecede olabiliyor hatta.
Baharatlı yememeye çalışıyordu en son bu şikayetinden dolayı. Baharatlı şeyler mide rahatsızlığını tetikleyip kokuyu çoğaltabiliyormuş çünkü.
Ya bir araştırayım çok teşekkür ederim inşallah işe yararOğlumun da ağızı kokmaya başlamıştı, 2 hafta boyunca R.O.C.S Medical Mineral Remineralizasyon Jeli Bakım Kürü
kullandık ve ağız kokusu geçti ve bir daha geri gelmedş. Belki denemek istersiniz.
Geçmiş olsun enfeksiyon riskli bir durum istersen geçtikten sonra yaptırman daha iyi olabilir iyi olunca yaptırırsın bir kaç ay daha sonraAmeliyat sonrası ilk aylarda enfeksiyon riskim çok yüksek diye yaptırmamıştım. Şimdi hala yüksekmiş doktoruma danıştım ama durum daha da kötüleşmeden yaptırmam lazım. Diş doktoruna durumunu anlatacağım bakalım. Evet insan kendinden soğuyor çok fena oluyor maalesef biliyorum
İnşallah sizin de geçer. Dün bir doktorun videosuna gelmiştim. Ağız kokusu çeşitli nedenlerden olabilir ve ağız kokusunun kök problemini çözmeniz lazım diyordu o daGeçmiş olsun enfeksiyon riskli bir durum istersen geçtikten sonra yaptırman daha iyi olabilir iyi olunca yaptırırsın bir kaç ay daha sonrakesinlikle inşallah çözüm olur senin için
Evet ya o kökü çözemedim bir türlü bir çözsem rahatlıcamİnşallah sizin de geçer. Dün bir doktorun videosuna gelmiştim. Ağız kokusu çeşitli nedenlerden olabilir ve ağız kokusunun kök problemini çözmeniz lazım diyordu o da
Aynı sorun bendede var canim ya bende endeksinin yapildi gastrit cikti kokuyor ne yapmam lazım acabaArkadaşlar merhaba yıllardır farkında olmadan ağız kokum oluyor annem ağzın kokuyor bir sıkıntı mı var der ama herhangi bir saatte olabiliyor sabah zaten kokuyor onu bende alıyorum ama onun dışında yemek yedikten sonra da oluyor açkende oluyor farklı farklı zamanlarda da. Bunun için bir çok bölüme gittim. Diş bakımına özen gösteren birisiyi dil temizleyici ile bile temizliyorum. Doktor çürüğün yok dişlerin gayet sağlıklı dedi. Sonra oradan çıktım midemde Reflü var bununla alakalı olduğunu düşünüp midemi gösterdim ilaç kullandım ama koku anlamında bir gelişme olmadı bir de midem de çok bir rahatsızlık yok endoskobi ile bakıldığında da Reflü başlangcı var sadece denildi. Sonra kbbye gittim. Burun Eti ve eğriliği vardı onları göstermek için filmde sinüslerimin katılaşmış iltihaplı olduğunu söyledi doktor ağız kokusu yapar mı dedim evet geniz akıntın var mı dedi ve fark ettim ki çok uzun süredir benim hep geniz akıntım var sürekli akıyor ve de dilimin üzerinde arka taraflarda bir sürü kabarcıklar var . Neyse nefes alamadığım için burun ameliyatı oldum. Doktor sinüslerini de açarız dedi.4-5 ay oldu ama geniz akıntım yine çok ve kokuyormuş gibi geliyor eşim de arada koktuğunu söylüyor bu durumda beni inanılmaz rahatsız ediyor sürekli bileğimi yalayıp kokuyor mu diye kontrol etmek zorunda klaıyorum. Son durum doktor bir sıkıntın yok dedi ama film çektiremiyorum gebeyim. Nasorinse burun yıkama var onu kullanıyorum. Herhangi bir şeyden fayda gören var mı artık çok yoruldum gece bile kalktığımda sürekli ağzımı yıkamak zorunda kalıyorum kokuyor diye çok zor bir durum her zaman kokmuyor ama neye göre koktuğunu da anlayamıyorum.Bu konu da tavsiyelere ihtiyacım var. Geniz akıntısına çözüm bulan oldu mu sinüsler için ne yapabilirim
Çürüten değildir çürük olan cok kişi var ama kokmuyorFırçaladıktan bir süre sonra yine kokuyorbende de sabah çok oluyor koku olduğunda bir şeyler yersem koku bastırılmış oluyor ama bir süre sonra yine başlıyor. Çürükse sebebi bulmuşsan bence çok iyi yaptır ve rahatla bu dertten kurtul
Canım listerin dilinde yanma yapiyor muBende diş eti şişmesi oluyor arada bir.
Bir de gastrit var bunlar da ağız kokusuna sebep oluyor ne yazıkki. İsterseniz bağırsaklara da bir baktırın. Listerin gargarasını kullanıyorum. Limonlu su içiyorum, dilimi de fırçalıyorum. Bu şekilde koku geçici de olsa gidiyor.
Hayır bende yanma yapıyor. Siz de mi listerin kullanıyorsunuz?Canım listerin dilinde yanma yapiyor mu
Evet. Bende dilimde yanma yapiyor ya hemen yıkıyorum geriHayır bende yanma yapıyor. Siz de mi listerin kullanıyorsunuz?
Ben listerin gargarasının bir kısmını kapağına döküp öyle gargara yapıyorum suyla çalkalıyorum ferah kokuyor. Bunun farklı renkleri , çeşitleri de var.Evet. Bende dilimde yanma yapiyor ya hemen yıkıyorum geri
Bunuda deneyecegim ben beyaz olanı kullaniyorum disledimxe çürük yok hiç dis agriis falan çekmedim ama mide sorunum oluyor sürekli şişiyor falan su içsem dahi bide bademcigim var sabah kalktigimda ağrırBen listerin gargarasının bir kısmını kapağına döküp öyle gargara yapıyorum suyla çalkalıyorum ferah kokuyor. Bunun farklı renkleri , çeşitleri de var.
Geniz akıntısı yıllardır bende de var, alerjik rinit sebebiyle, ek olarak gastrit ve Reflü var ama ağzım bebek gibi kokarArkadaşlar merhaba yıllardır farkında olmadan ağız kokum oluyor annem ağzın kokuyor bir sıkıntı mı var der ama herhangi bir saatte olabiliyor sabah zaten kokuyor onu bende alıyorum ama onun dışında yemek yedikten sonra da oluyor açkende oluyor farklı farklı zamanlarda da. Bunun için bir çok bölüme gittim. Diş bakımına özen gösteren birisiyi dil temizleyici ile bile temizliyorum. Doktor çürüğün yok dişlerin gayet sağlıklı dedi. Sonra oradan çıktım midemde Reflü var bununla alakalı olduğunu düşünüp midemi gösterdim ilaç kullandım ama koku anlamında bir gelişme olmadı bir de midem de çok bir rahatsızlık yok endoskobi ile bakıldığında da Reflü başlangcı var sadece denildi. Sonra kbbye gittim. Burun Eti ve eğriliği vardı onları göstermek için filmde sinüslerimin katılaşmış iltihaplı olduğunu söyledi doktor ağız kokusu yapar mı dedim evet geniz akıntın var mı dedi ve fark ettim ki çok uzun süredir benim hep geniz akıntım var sürekli akıyor ve de dilimin üzerinde arka taraflarda bir sürü kabarcıklar var . Neyse nefes alamadığım için burun ameliyatı oldum. Doktor sinüslerini de açarız dedi.4-5 ay oldu ama geniz akıntım yine çok ve kokuyormuş gibi geliyor eşim de arada koktuğunu söylüyor bu durumda beni inanılmaz rahatsız ediyor sürekli bileğimi yalayıp kokuyor mu diye kontrol etmek zorunda klaıyorum. Son durum doktor bir sıkıntın yok dedi ama film çektiremiyorum gebeyim. Nasorinse burun yıkama var onu kullanıyorum. Herhangi bir şeyden fayda gören var mı artık çok yoruldum gece bile kalktığımda sürekli ağzımı yıkamak zorunda kalıyorum kokuyor diye çok zor bir durum her zaman kokmuyor ama neye göre koktuğunu da anlayamıyorum.Bu konu da tavsiyelere ihtiyacım var. Geniz akıntısına çözüm bulan oldu mu sinüsler için ne yapabilirim
Bunu kullanmak çok tehlikeli, uzmanlar da özellikle uyarıyor. Ayrıca sürekli kullanılacak bir şey değil.Ben listerin gargarasının bir kısmını kapağına döküp öyle gargara yapıyorum suyla çalkalıyorum ferah kokuyor. Bunun farklı renkleri , çeşitleri de var.
Zararlarını hiç araştırmadım bir bakayım netten. Günlük olarak kullanıyorum. 1 yıl önce diş taşlarımı temizletip beyazlattım. Ağız kokumun sebebini ağız ve diş bakımıyla ilgili değil de mide ya da bağırsaktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Gastrit var bende. Ama bağırsaklarıma baktırmadım.Bunu kullanmak çok tehlikeli, uzmanlar da özellikle uyarıyor. Ayrıca sürekli kullanılacak bir şey değil.
Sorunu özünden çözmek yerine böyle tehlikeli çözümler sorunu daha da büyütür ve başka sorunlara sebep olur.
Zararlarını hiç araştırmadım bir bakayım netten. Günlük olarak kullanıyorum. 1 yıl önce diş taşlarımı temizletip beyazlattım. Ağız kokumun sebebini ağız ve diş bakımıyla ilgili değil de mide ya da bağırsaktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Gastrit var bende. Ama bağırsaklarıma baktırmadım.
Bende de var.Geniz akıntısı yıllardır bende de var, alerjik rinit sebebiyle, ek olarak gastrit ve Reflü var ama ağzım bebek gibi kokar
çok nadir ağız kokusunu yaşadığım dönemlerde C ve magnezyum değerlerim braz düşmüş oluyor ve diş eti kanaması yaşarsam da kokuyor bunu fark ettim.
Birde diş taşlarımı düzenli temizletiyorum diş eti kanamasını gerek sağlıklı beslenerek gerekse doğal diş macunlarıyla engelliyorum. Ne zaman diş etlerim kanasa ağzım kokuyor.
Kan verdiğinizde c vitamini ve magnezyum görünüyor mu sizde? Ben hayatımda hiç magnezyum kullanmadım. Kan sonuçlarımda da hiç magnezyum görünmüyor bakmıyorlar.Bende de var.
Magnezyum aşırı önemli vücut için, düştüğünde kas spazmları ve krampları yaşıyorum ek olarak uyku düzensizliği, asabiyet ve baş ağrısı oluyor. Kendimi biliyorum artık :)Kan verdiğinizde c vitamini ve magnezyum görünüyor mu sizde? Ben hayatımda hiç magnezyum kullanmadım. Kan sonuçlarımda da hiç magnezyum görünmüyor bakmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?