Ağız kokusu

Oğlumun da ağızı kokmaya başlamıştı, 2 hafta boyunca R.O.C.S Medical Mineral Remineralizasyon Jeli Bakım Kürü
kullandık ve ağız kokusu geçti ve bir daha geri gelmedş. Belki denemek istersiniz.

Ameliyat sonrası ilk aylarda enfeksiyon riskim çok yüksek diye yaptırmamıştım. Şimdi hala yüksekmiş doktoruma danıştım ama durum daha da kötüleşmeden yaptırmam lazım. Diş doktoruna durumunu anlatacağım bakalım. Evet insan kendinden soğuyor çok fena oluyor maalesef biliyorum

Mide içinde kullanmadığım şey kalmadı baya korumasını artırdım ama bilmiyorum ilgisi var mı daha dikkat edicem baharatlı yemeklere teşekkür ederim

Geçmiş olsun enfeksiyon riskli bir durum istersen geçtikten sonra yaptırman daha iyi olabilir iyi olunca yaptırırsın bir kaç ay daha sonra kesinlikle inşallah çözüm olur senin için

Geçmiş olsun enfeksiyon riskli bir durum istersen geçtikten sonra yaptırman daha iyi olabilir iyi olunca yaptırırsın bir kaç ay daha sonra kesinlikle inşallah çözüm olur senin için
İnşallah sizin de geçer. Dün bir doktorun videosuna gelmiştim. Ağız kokusu çeşitli nedenlerden olabilir ve ağız kokusunun kök problemini çözmeniz lazım diyordu o da

Aynı sorun bendede var canim ya bende endeksinin yapildi gastrit cikti kokuyor ne yapmam lazım acaba

Çürüten değildir çürük olan cok kişi var ama kokmuyor

Canım listerin dilinde yanma yapiyor mu

Evet. Bende dilimde yanma yapiyor ya hemen yıkıyorum geri
Ben listerin gargarasının bir kısmını kapağına döküp öyle gargara yapıyorum suyla çalkalıyorum ferah kokuyor. Bunun farklı renkleri , çeşitleri de var.

Eklentiler

• IMG_20250904_235500.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 15
Ben listerin gargarasının bir kısmını kapağına döküp öyle gargara yapıyorum suyla çalkalıyorum ferah kokuyor. Bunun farklı renkleri , çeşitleri de var.
Bunuda deneyecegim ben beyaz olanı kullaniyorum disledimxe çürük yok hiç dis agriis falan çekmedim ama mide sorunum oluyor sürekli şişiyor falan su içsem dahi bide bademcigim var sabah kalktigimda ağrır

Geniz akıntısı yıllardır bende de var, alerjik rinit sebebiyle, ek olarak gastrit ve Reflü var ama ağzım bebek gibi kokar

çok nadir ağız kokusunu yaşadığım dönemlerde C ve magnezyum değerlerim braz düşmüş oluyor ve diş eti kanaması yaşarsam da kokuyor bunu fark ettim.

Birde diş taşlarımı düzenli temizletiyorum diş eti kanamasını gerek sağlıklı beslenerek gerekse doğal diş macunlarıyla engelliyorum. Ne zaman diş etlerim kanasa ağzım kokuyor.

Bunu kullanmak çok tehlikeli, uzmanlar da özellikle uyarıyor. Ayrıca sürekli kullanılacak bir şey değil.

Sorunu özünden çözmek yerine böyle tehlikeli çözümler sorunu daha da büyütür ve başka sorunlara sebep olur.

Zararlarını hiç araştırmadım bir bakayım netten. Günlük olarak kullanıyorum. 1 yıl önce diş taşlarımı temizletip beyazlattım. Ağız kokumun sebebini ağız ve diş bakımıyla ilgili değil de mide ya da bağırsaktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Gastrit var bende. Ama bağırsaklarıma baktırmadım.

Bende de var.

Kan verdiğinizde c vitamini ve magnezyum görünüyor mu sizde? Ben hayatımda hiç magnezyum kullanmadım. Kan sonuçlarımda da hiç magnezyum görünmüyor bakmıyorlar.
Magnezyum aşırı önemli vücut için, düştüğünde kas spazmları ve krampları yaşıyorum ek olarak uyku düzensizliği, asabiyet ve baş ağrısı oluyor. Kendimi biliyorum artık :)

Ben sağlığıma çok düşkünüm, yılda 2-3 kez endokrinoloji bölümünde tam kan sayımı yaptırıyorum. Magnezyum ve C vitamini deneyin farkı gözlemleyin bence fark edeceksiniz.

Ama en önemlisi diş eti kanaması kesinlikle bitmeyen bir koku yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…