Ağız kokusu

Bunuda deneyecegim ben beyaz olanı kullaniyorum disledimxe çürük yok hiç dis agriis falan çekmedim ama mide sorunum oluyor sürekli şişiyor falan su içsem dahi bide bademcigim var sabah kalktigimda ağrır

Uyardığınız için teşekkür ederim. Ben birkaç yıldır bu gargarayı kullanıyordum. Netten baktım şöyle yazıyor:

Scope, Listerine ve diğer ticari ağız gargaralarından uzak durun. Bunlar asidiktir, potansiyel olarak kansere neden olabilecek kimyasallar içerir ve sağlığınız için tamamen zararlıdır.
Gargara ya da ağız çalkalama sularının gereğinden fazla kullanımı, sağlık bakımından olumsuz etkilere yol açabilmektedir. Ağız bakım suyunun fazla kullanılması, zararlı olan bakteriler ile beraber obezite ve diyabete karşı koruyucu özellikte olan yararlı bakterileri de yok etmektedir.

Rica ederim evet gerçekten çok tehlikeli.

Her yıl dahiliyede kan veriyorum vitamin kullanıyorum. Bu yıl 3 kere kan verdim en son geçen hafta kan verdim ve değerlerim düzelmiş çok şükür. Hiç endokrinolojiye gitmedim. Bende de özellikle 1 saat yürüdüğümde bacak ağrıları, uyuşma,kramp oluyordu ve ağrıdan kıvrandığım için uyuyamıyordum. Spora başlayıp squat , pilates ve yoga yaptığımdan beri bacak ağrısı çekmiyorum. Bacak kaslarımı düzenli egzersizlerle geliştirmeye çalışıyorum. Tekrar hastaneye gidersem magnezyuma bakmalarını da rica ederim, her seferinde doktora söylicem diyorum ama unutuyorum. Sözde B12 550lerde. bu arada nickinizi her gördüğümde canım şöyle bol sumaklı salata çekiyor.

En sevdiğim baharat siz magnezyum baktirmadan önce bir deneyin bence

Maşallah ne güzel ya benim sinüsler iltihaplı olduğu için mi acaba diyorum bir çözüm de bulamadım
Kanama olunca da kesin koku oluyor dediğin gibi

En sevdiğim baharat siz magnezyum baktirmadan önce bir deneyin bence
Magnezyumum düşüktü onun için ekstra hap kullanıyordum ama hamilelik döneminde bıraktım hepsini. Ozaman azaldı mı acaba bilemiyorum çünkü ağız kokusu her zaman fark edemiyorum maalesef

Ağız duşu tavsiye ederim.

Ağız duşu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…