- 6 Mart 2015
- 708
- 2.138
- 313
- 47
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
-
Evet konuya nasıl başlarım bilemiyorum ama ben bu seslere artık gercekten tahammül edemiyorum. Kalabalık misafirlerle aynı sofrada oturamiyorum o iğrenç seslerden gerçekten midem bulanıyor. Çayın yanında kuruyemiş yeme sesinden, çekirdek citleme sesinden, horlama sesinden, burun cekme sesinden ve daha bunun gibi sayamayacagim bir çok sesten rahatsız olmanın çok ötesinde nefret ediyorum. Kulağım sanki odaklanıp sadece o sesi duyuyor ortamdaki diğer sesleri duymuyorum bile. Bu durum hayat kalitemi etkilemeye başladı ve benden başka kimsenin bu sesleri farketmiyor olması beni rahatsız ediyor. Bende herkes gibi umursamazca bu sesleri duymamak istiyorum yok mudur bunun bir çözümünü bulan benzer bir durumda olan veya tavsiyede bulunmak isteyen..
Öyle demeyin Allah göstermesin bu bir hastalık. Eşimde var ve çok üzülüyorum keşke elinde olsa da duymasa. İnsan kendine bunu neden yapsın ki bilerek ya da sırf gıcıklık olsun diye rahatsız olmuyor onlar.Ben de bu gibi oldukça insani şeylerden rahatsız olan insanlardan rahatsız oluyorum.
Sen mide bulantısı gormemissin kayınpederle kaynana gaaag diye gegirirler geğirme seslerini mikrofonla yayarlarBen de ağız şapırdatanlara uyuz oluyorum, babam mesela acayip yapar bunu. Her yemekte kavga ediyoruz sırf bu yüzden
Düzeleceğimi de sanmıyorum, çok mide bulandırıcı çünkü
Havucun sesinden bahsetmiyoruz burada, yanlış anlamışsınız sanırım konuyu. En azından benim rahatsız olduğum konu bu değil.İnsanlar tamamen kraliyet ailesindeymişcesine yese yine duyacaksınız o sesi.
Sizin hassas olduğunuz birşeyde diğer normal olan insanlara medeniyetsiz demek biraz abartı değil mi?
Havuç severim mesela sürekli yerim, bunu medeniyet ölçüsünde ses çıkarmadan nasıl yiyebilirim?
Onlar ayrı bi klasman zatenSen mide bulantısı gormemissin kayınpederle kaynana gaaag diye gegirirler geğirme seslerini mikrofonla yayarlar
Evet konuya nasıl başlarım bilemiyorum ama ben bu seslere artık gercekten tahammül edemiyorum. Kalabalık misafirlerle aynı sofrada oturamiyorum o iğrenç seslerden gerçekten midem bulanıyor. Çayın yanında kuruyemiş yeme sesinden, çekirdek citleme sesinden, horlama sesinden, burun cekme sesinden ve daha bunun gibi sayamayacagim bir çok sesten rahatsız olmanın çok ötesinde nefret ediyorum. Kulağım sanki odaklanıp sadece o sesi duyuyor ortamdaki diğer sesleri duymuyorum bile. Bu durum hayat kalitemi etkilemeye başladı ve benden başka kimsenin bu sesleri farketmiyor olması beni rahatsız ediyor. Bende herkes gibi umursamazca bu sesleri duymamak istiyorum yok mudur bunun bir çözümünü bulan benzer bir durumda olan veya tavsiyede bulunmak isteyen..
Belli seslere karşı takıntım var. Bu aralar özellikle aynı bahsettiğiniz gibi 10 saniyede bir öksüren, boğazını temizleyen insanlara deli oluyorum. Keşke bir çözümü olsa da kurtulsak. Yoruldum çünkü ben. Ortamı değiştirmek de yetmiyor. Muhakkak yeni birileri çıkıyor.Oksuruk sesi beni delirtiyor bir tek...su hani birkac saniyede bir olan
Aynı dediğiniz gibi sesler beni deli ettiğinde bunu düşünüyorum. Ya duyamasaydın, boş ver diyorum ama olmuyor emin olun. Dışardan bakıldığında şımarıklık gibi görünüyor diğer insanlara ama öyle değil. Sinir sistemini bozuyor bu durum ve ne kadar boş bir şeye takıldığınızı bilseniz de geçmiyor maalesef.eskiden normal duyan ve şuan işitme engelli biri olarak fikrim;
duydugunuza şükredin lütfen...
Aynı dediğiniz gibi sesler beni deli ettiğinde bunu düşünüyorum. Ya duyamasaydın, boş ver diyorum ama olmuyor emin olun. Dışardan bakıldığında şımarıklık gibi görünüyor diğer insanlara ama öyle değil. Sinir sistemini bozuyor bu durum ve ne kadar boş bir şeye takıldığınızı bilseniz de geçmiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?