- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Diziyi hiç görmedim de şu dizilerdeki iğrençlikler benim de midemi bulandırıyor ya bir dizi izliyoruz taraflardan bir tanesi evli ve evli olan adamla birlikte olan kadın öyle masum öyle acınası yansıtılıyor ki adamın karısı da düzenbaz şeytan olarak gösteriliyor ya gıcık oluyorum sonra gerçek hayatta bu iğrenç ilişkileri yaşayanlar da kendine pay çıkarıp daha gönül rahatlığıyla iğrenç ilişkilerini güzel güzel yaşıyorlar toplumu maf eden zaten dizilerdeki subniminal mesajlar!!İyi geceler kizlar benimki dert değil fakat yeni bi dizi başlamış izleyen var mi bilmiyorum ağlama anne diye ablasindan çocuğu olan adamla birlikte oluyor kadin ben anlam veremiyorum.tek gecelik ilişkileri önemli saymayan anlayış var artik dizilerde.ablasiyla 1 gece birlikte olmus sarhoşmus sevmiyormus falan filan... Bunlar rahatlatici o adamla olmak icin mantıklı nedenler mi gercekten rahatsiz oluyorum böyle dizilerden
Ben bir tek sigara ve içki sahnesi görünce rahatsız oluyordum. Onu da kapatıyorlar artık, huzura erdim.
İçki ve sigara kullanmıyorlarsa sorun yok bence.
Şiddet , taciz , tecavüz sahneleri ???Ben bir tek sigara ve içki sahnesi görünce rahatsız oluyordum. Onu da kapatıyorlar artık, huzura erdim.
İçki ve sigara kullanmıyorlarsa sorun yok bence.
Gündüz kuşağı programlarından yola çıkılıyor, yani hayatın ta kendisinden...Diziyi hiç görmedim de şu dizilerdeki iğrençlikler benim de midemi bulandırıyor ya bir dizi izliyoruz taraflardan bir tanesi evli ve evli olan adamla birlikte olan kadın öyle masum öyle acınası yansıtılıyor ki adamın karısı da düzenbaz şeytan olarak gösteriliyor ya gıcık oluyorum sonra gerçek hayatta bu iğrenç ilişkileri yaşayanlar da kendine pay çıkarıp daha gönül rahatlığıyla iğrenç ilişkilerini güzel güzel yaşıyorlar toplumu maf eden zaten dizilerdeki subniminal mesajlar!!
Yıllar önce unutulmaz diye bi dizi vardı yine bu kadın oynuyordu onda da eniştesiyle sevgili oluyordu falan.
Koca koca yalanlar
Yasak elma
Hepsi rezalet
Gündüz kuşağı programlarından yola çıkılıyor, yani hayatın ta kendisinden...
Müge Anlı tüm köyün sevgililerini dökeli 1 seneden fazla olmadı.
Ar kavramı, zengin fakir cahil eğitimli dinlemez.
Ama izlenilebilirliği için bazı maddeler vardır, senaryolara onlar serpiştirilir.
Örneğin kötü kalpli bir eş vehayut maddi dengesizlik, zorba bir baba vs.
Diyeceğim o ki, dizilerde sakız çiğner gibi silah sıkıldıkça, kadınlar evde oturan ve erkek hegamonyasına bağlı şekilde yaşayan gösterildikçe, erkliği güç ve şiddet ile ilişkilendirip illegal yollarla zenginliği betimledikçe toplum düzelmez.
Toplum düzelmedikçe senaryolar hiç düzelmez.
Muhteşem işler yapılıyor ama 4 bölüm sonra yok, çünkü onu algılayabilen hedef kitle yüzde 1 ve zaten bu kitle tv yapımı izlemiyor.
Şiddet , taciz , tecavüz sahneleri ???
Hic biri degil canim ablasinin cocugu var o adamdan onunla sevgili olacak.bundan rahatsiz oldumAnlamadım, rahatsızlığınız nedir?
Evlilik dışı ilişki mi, yoksa tek gecelik ilişki mi?
Velhasıl, hangisi olursa olsun görmeyin, izlemeyin.
Tercihe bağlı sonuçta, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?