- Konu Sahibi Sekerkizads
-
ıstatıstıklerı degerlendırmeyı bılmıyoruz aslındaTabi ki iclerinde var fakat ufak bir kesimde de elalem ne der korkusu var ben onlari anlatmak istedim.
Aski memnudan sonra istatiksel olarak onceki verilere gore artis olmussa etkilemis demektir.
ıstatıstıklerı degerlendırmeyı bılmıyoruz aslında
nufus artısıyla bırlıkte ıstatıstıkde cogalıyor tabıkı nufus arttıkca suc oranı artıyor bızde sanıyoruz kı son zamanlarda dunya kotu
hayır nufusun artmasıyla dogru orantılı bırsey az nufuslu ılcelerle cok nufuslu sehırlerı kıyaslarsak ozaman buyuk sehırde daha fazla yasanıyor dersınız o mantık oluyor sızınkı
oyle degıl ıste
kanı bozuk ınsan dunyanın her yerınde her zaman vardı askı memnuyu ızlemeyen haberı bıle olmayan hatta avrupa dıye medenı dıye ozendıgımız bırcok ulkelerde daha fazla yasanılıyor daha fazla normallesıyor
mevzu ızledıgımız seyı nasıl degerlendırdıgımız mevzu aldıgımız terbıye yasadıgımız kultur
bız ızlerken bazı seylerden ıbret alıyoruz bakıs acımız oyle calısıyor ama bunu ızleyıp bakıs acısı onu normallestırıyorsa o onun noksanlıgından olur
dızı bahane
bu sey gıbı
tecavuz ettım cunku ıhtıyacım vardı der gıbı
ılıskı yasadım cunku dızı de gordumcok komık yanı
Evet tv var fakat ben izlemiyorum ailem izliyor onlarda
Yabanci film
Komedi dizisi
Yabanci Reality Show
Belgesel izliyor.
Ben de bakiyorum ara sira onlara..
Olay para kazanmalari degil gercek hayatta o acilari yasayanlar fakir ve caresizken onlarin o durumunu anltmak istedim.
Ne guzel savunmussunuz diziyi.
Bu ulkede boyle seylere prim verildikce haksiz kazanc cok olur.
O sporcular gunde kac saat antreman yapiyorlar ahlaksiz kotu ornek de olmuyorlar hak ediyorlar parayi.
Keske bazi oyuncular da ben boyle bir rol alarak toplumu etkilemek istemiyorum deseler kilif uydurup para icin her seyi yapmasalar..
ıste bahsettıgım bakıs acısıBu suna benziyor adam oldurene hapis cezasi vermeyelim yaptigi suc ama olsun.
Kahraman ilan edelim.
Gercek hayatta olsa bile dizi olmamalilar.
Hayatta olsa bile dizide normal gosterilmemeliler.
bunu bahane edıp yapması ıcın dızıye gerek yok ıste
boyle yasayan ınsanlar etrafda cok
cok eslı olup resmı nıkahlı ve nıkahsız bırlıktelıklerden cocukları olup
kendı cocuguna yegenıne evladına tecavuz edenler ...
kısı bunlar yapıyorsa bende yapayım deyıp cesaret almıyor ıste
kanında mayasında bozukluk oldugu ıcın yapıyor fırsatını buldugu ıcın yapıyor
zaten yapası var dızı ızlemese de yapacak fırsatın olusması yeter ona yanı
dızı ızleyıp yapmayanlar neden yapmıyor ?
dızıden yarım asır once yazılmıs bır kıtap o ona bakarsak kıtap yazıldı yarım asır sonra dızısı cekıldı 1 asır sonra dızısı fılmı cekıldı :)
fılmlerde boyle seyler var dıye ınsanlar bu tarz ılıskıler yasamıyor
bu tarz ılıskıler oldugu ıcın fılmler oluyor
bır askı memnu
bır yaprak dokumu bunlar kaaac yıl oncenın eserlerı kıtapları
bunların ustune dızıler yazıldı
o kıtaplar da yazıldıgında yazar sapkın oldugu ıcın yazmadı yasanılanlardan esınlendı .
yanı bır ınsanın mayası bozuksa ona dızı fılm gerekmez fırsatını buldugu an zaten yapar
herseyı fılmlere dızılere mal etmesek...
gercekden oyle ınsanlar var. çakır öldu diye cezane yapanlar o kafadakıler de vartum dunyada var boyle kafası bıraz daha degısık calısan ınsanlar . dizilerle alakası yok
bır captaın amerıka bır gorevımız tehlıke bır james bond ızleyınce catıdan atlamıyoruz degıl mı ama ?
ıste bahsettıgım bakıs acısı
ben asla boyle bırsey ıddaa etmedım sız oyle baktınız dedıklerıme :)
dedıklerımden bu anlamı cıkarabıldınız ben cok saskınım
adam oldurene nıye hapıs cezası vermeyelım yahu
tabıkı verılecek
ama dızıde adam oldurene hapıs cezası verılmez cunku dızı osız dızıde adam oldurene hapıs cezası verıyorsunuz bende dızıde ızledıklerınızı bukadar ıcsellestırmeyın o hayal urunu dıyorum
enterasan
ıyı forumlar sıze
cocugum var ve bız dızıyı cocuk uyudukdan sonra ızlıyoruzYazdigimi yanlis anladiniz.
Toplumda var diye diziye konulup kahraman gibi gostermek yanlis demek istedim bunu da genel olarak yazdim size degil bakis acisi onlarin oraya gidiyor demek istedim.
Mafya adami kahraman yapmak.
Aldatmayi ask ilan etmek.
Bunlari yapmasinlar demek istedim.
Cocuklar da izliyor dizi hayal urunu deyip gecmek kolay bazi dusuncelerimiz ortak neden uzlasmayalim benim de eksigim olabilir kabul ederim.
Saat sekizde koyulan dizilere cocuklar da bakiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?