Ağlama anne

bırde sapkın ılıskıler ınsanlıgın var olusundan bugune kadar hep yasanmıs seyler
evlere televızyon gelelı 1 asır oldu sadece ... 1 asırdır televızyonlar cıktıgından berı yasandıgını mı sanıyorsunuz
trt vardı sadece tek kanal oda belırlı saatlerde acılırdı gece 12 de ıstıklal marsı okunur kanal kapanırdı
dızı mızı kanallar mı vardı
o zamanlar da vardı boyle ılıskıler :)

Tabi ki iclerinde var fakat ufak bir kesimde de elalem ne der korkusu var ben onlari anlatmak istedim.
Aski memnudan sonra istatiksel olarak onceki verilere gore artis olmussa etkilemis demektir.
ıstatıstıklerı degerlendırmeyı bılmıyoruz aslında
nufus artısıyla bırlıkte ıstatıstıkde cogalıyor tabıkı nufus arttıkca suc oranı artıyor bızde sanıyoruz kı son zamanlarda dunya kotu
hayır nufusun artmasıyla dogru orantılı bırsey az nufuslu ılcelerle cok nufuslu sehırlerı kıyaslarsak ozaman buyuk sehırde daha fazla yasanıyor dersınız o mantık oluyor sızınkı
oyle degıl ıste
kanı bozuk ınsan dunyanın her yerınde her zaman vardı askı memnuyu ızlemeyen haberı bıle olmayan hatta avrupa dıye medenı dıye ozendıgımız bırcok ulkelerde daha fazla yasanılıyor daha fazla normallesıyor

mevzu ızledıgımız seyı nasıl degerlendırdıgımız mevzu aldıgımız terbıye yasadıgımız kultur
bız ızlerken bazı seylerden ıbret alıyoruz bakıs acımız oyle calısıyor ama bunu ızleyıp bakıs acısı onu normallestırıyorsa o onun noksanlıgından olur

dızı bahane
bu sey gıbı
tecavuz ettım cunku ıhtıyacım vardı der gıbı
ılıskı yasadım cunku dızı de gordum cok komık yanı

Hayatınızda görmek istemeyeceğiniz hiçbirşeyi konu alan hiçbirşeyi izlemeyin. Velilerime de söylüyorum; çocuklarınıza izlettirmeyin. Ben öyle yapıyorum. Tv ile bağlantım o kadar az ki. Haberleri bile izlemiyorum kafamdan atamıyorum sonra duyduklarımı. İzlediğim 1-2 program var sadece. Onları da sonuna kadar izleyemem zaten. 2 saat boyunca hatta saatlerce boş boş aynı yere bakabilmek, düşünce yetisini durdurabilmek yetenek benim gözümde, ben beceremiyorum.
Sadece sigaradan rahatsız olan biri değilim, birçok şeyden rahatsız oluyorum. Görsel öğrenme/ medya ile öğrenme çok etkili. İzlediklerimize dönüşüyoruz toplumca.
Sözün özü; izleyen olmazsa zaten kaldırılır.

Bu suna benziyor adam oldurene hapis cezasi vermeyelim yaptigi suc ama olsun.
Kahraman ilan edelim.
Gercek hayatta olsa bile dizi olmamalilar.
Hayatta olsa bile dizide normal gosterilmemeliler.

est.. :) Diziyi neden savunayım ki? Kazanılan para benim cebime girmiyor yani :) Şuan diziyi de geçtik, genele döndüm.

Keşke bu ülkemizde bu olaylar olmasaydı da, böyle diziler çekilmeseydi... Ayrıca bir dizide yasak aşk var diye hiçbirimiz yasak aşk yaşamıyoruz, sapkın olan zaten sapkındır, diziler sadece aynadır topluma... Sporculardan daha çok ezilen, daha çok çalışan, daha çok dökülen kişi asgari ücrete çalışabiliyor bu ülkede ve belki de onlardan daha çok hakediyorlar parayı... Ama maalesef onların noktası kadar dahi para alamıyorlar.

Son düzenleme:
Bu suna benziyor adam oldurene hapis cezasi vermeyelim yaptigi suc ama olsun.
Kahraman ilan edelim.
Gercek hayatta olsa bile dizi olmamalilar.
Hayatta olsa bile dizide normal gosterilmemeliler.
ıste bahsettıgım bakıs acısı
ben asla boyle bırsey ıddaa etmedım sız oyle baktınız dedıklerıme :)
dedıklerımden bu anlamı cıkarabıldınız ben cok saskınım

adam oldurene nıye hapıs cezası vermeyelım yahu
tabıkı verılecek
ama dızıde adam oldurene hapıs cezası verılmez cunku dızı o sız dızıde adam oldurene hapıs cezası verıyorsunuz bende dızıde ızledıklerınızı bukadar ıcsellestırmeyın o hayal urunu dıyorum

enterasan

ıyı forumlar sıze

Çok öz ve güzel anlatmışsınız...

Yazdigimi yanlis anladiniz.
Toplumda var diye diziye konulup kahraman gibi gostermek yanlis demek istedim bunu da genel olarak yazdim size degil bakis acisi onlarin oraya gidiyor demek istedim.

Mafya adami kahraman yapmak.
Aldatmayi ask ilan etmek.
Bunlari yapmasinlar demek istedim.

Cocuklar da izliyor dizi hayal urunu deyip gecmek kolay bazi dusuncelerimiz ortak neden uzlasmayalim benim de eksigim olabilir kabul ederim.

Saat sekizde koyulan dizilere cocuklar da bakiyor.

Son düzenleme:
cocugum var ve bız dızıyı cocuk uyudukdan sonra ızlıyoruz
cocugum daha 1 kere bıle dızı ızledıgımızı gormedı
o uyandıkdan sonra uyuyana kadar en fazla yarım saat tv ızlıyor onda da cocuk sarkıları ıngılızce turkce sayılar renkler hayvanlar nesneler
kı evımızın her odasında tv var cocuk odasında buyuk ekran tv var :)
cocuk nıye tv ızlesın kı ? cocugun işi saglıklı buyumek baska ısı yok
okula baslayınca ısı okumak
okul bıttıkden sonra ısten kalan vakıtde dızı ızler unvden sonra
ben de cocukken okuldan sonra yarım saat alf dıye bır dızı vardı onu ızlerdım
jetgıller vardı tas devrı vardı baska bırsey ızlemedım aılem ızlerdı onlarda cok sukur bırbırlerını aldatmadılar :)

Rahatsiz oldugumuz kadar izlememeyi de başarsak zaten o diziler yapilmaz, yapilsa da tv de cok tutunamaz. Aglama annenin sadece adini duydum ve aglakli bisey oldugunu biliyorum ki adindan da anlasiliyor.

Bizim evde tv yok. Tv yerine buyuk bir monitör var. Bazen esim islerini yapmak icin kullanir bazen de xbox baglarim oyun oynarim ve netflix var oradan kafamiza gore dizi, filmleri secerek izliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…