- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Evet ins kaldirilir bu vb.diziler gercekten mide bulandırıcıSanırım siz yanlış anlıyorsunuz. Ben yazdıklarımda sizi kastetmiyorum ki. Onlardan bende çok rahatsızım elbette... Bahsettiğiniz dizi reyting almıyormuş kaldırılabilirmiş zaten öyle okumuştum haberlerde.
Ben cinsellik sahnelerinden rahatsızlık duymuyorum. Rahatsız olanları da anlamıyorum. Keşke bu dedikleriniz olsaydı. Bu diziyi izliyor musunuz bilemiyorum. Bahsettiğiniz dizi 8 yıl şiddet görmüş bir kadının hikayesi. Ve bir psikopata boyun eğmemiş bir kadın. Ve herşeyden korkan bir kadınken aşama aşama güçlenen bir kadın. Mesela 2.sezonda bir kadının "kurtarıcı" olmadan tek başına neler yapabileceğini anlatacaklar. Ayrıca sandığınız kadar da basit değil. O kadar pasif bir kadın da değil. Kendi röportajlarında söyledikleri bir şey varki bir çok kadının kendilerine umut olduklarını söylediklerini, söylemeleri. Bunu görebilmeniz için tümüyle izlemeniz gerekirdi. O yüzden izlemediğiniz bir dizi hakkında yorumlamamız da ilginç olur. Tekrar iyi geceler dilerim. :)
Ben tek değilmişim diye garip bir sevinç duydum .. Gerçek hayatta örnekleri malesef var ama bunu oturma odamıza sokmak beni sinir ediyor .. Tamamen durumu normallestiriyorlar. Çocuklarım büyüdükçe ve ben artık bu durumlara sasirmayinca daha çok farkettim .. Dizi izlemeyi çok seven ben artık evde yerli dizi yasağı koydum .. Çocuklar yatınca yabancı dizi izliyorum .. İnsanların tek düşüncesi cinsellik ve sapkin ilişkiler değil kadinlar sürekli dövülüp itilip kakilmiyor ..İyi geceler kizlar benimki dert değil fakat yeni bi dizi başlamış izleyen var mi bilmiyorum ağlama anne diye ablasindan çocuğu olan adamla birlikte oluyor kadin ben anlam veremiyorum.tek gecelik ilişkileri önemli saymayan anlayış var artik dizilerde.ablasiyla 1 gece birlikte olmus sarhoşmus sevmiyormus falan filan... Bunlar rahatlatici o adamla olmak icin mantıklı nedenler mi gercekten rahatsiz oluyorum böyle dizilerden
Dizide oynayan kisi belki hic hayatinda sozlu siddet bile yasamamisken diziden binlerce lira para kazaniyor unlu oluyor seviliyor.
Yazik gercek hayatta siddeti yasayan mazlum kadinlara ornek oluyor.
Asker dizilerinde belki de bedelli askerlik yapanlar cok buyuk aci yasamis askerlikte neler basarmis dizilerde oynuyor ilgi goruyorlar manyak para kazaniyorlar.
Fakir aile cocuklari gercekten sehit edilip arkada biraktiklari aileleri aci cekiyor.
Onlar tabi manyak para kazanamiyor.
Bu sistemin de sekilci insanlarin da hepsinden nefrettt ediyorum..
Duygu somurmek insani degerler para cukkalama sebebi olmus.
O dizilerde oynayanlar bu eglence senin benim yaparlar gezer tozarlar gercek hayatta yasadigi acilari olanlar hani onlari yansitiyorlar ya onlar bunu yapamiyor iste.
Allah gercek ve samimi insanlarin yardimcisi olsun..
Şu yazdıklarınızla, benim yazdıklarımın ne alakası var?
Birileri para kazanıyor diye hiçbir şey izlemeyelim o zaman, eminim evinizde tv de yoktur. Asla ne dizi, ne film izlemiyorsunuzdur (eminim).
Aşırı saçma geldi bana düşünceleriniz. Birinin bir dizide oynaması için, gerçek hayatında, dizideki rolünü yaşaması gerekmiyor, oyuncu bunlar oyuncu.
Ayrıca ülkede futbol, basketbol filan da izlenmesin ne de olsa oynayan onlar, her türlü kazanan onlar.. ve oyunculardan kat kat daha fazla ücret alıyorlar.
Haa ahlaki boyut ,taciz ,degerlerin hic edilişi sapkınlıklar da sorun yok yani..Ben bir tek sigara ve içki sahnesi görünce rahatsız oluyordum. Onu da kapatıyorlar artık, huzura erdim.
İçki ve sigara kullanmıyorlarsa sorun yok bence.
fılmlerde boyle seyler var dıye ınsanlar bu tarz ılıskıler yasamıyor
bu tarz ılıskıler oldugu ıcın fılmler oluyor
bır askı memnu
bır yaprak dokumu bunlar kaaac yıl oncenın eserlerı kıtapları
bunların ustune dızıler yazıldı
o kıtaplar da yazıldıgında yazar sapkın oldugu ıcın yazmadı yasanılanlardan esınlendı .
yanı bır ınsanın mayası bozuksa ona dızı fılm gerekmez fırsatını buldugu an zaten yapar
herseyı fılmlere dızılere mal etmesek...
gercekden oyle ınsanlar var. çakır öldu diye cezane yapanlar o kafadakıler de vartum dunyada var boyle kafası bıraz daha degısık calısan ınsanlar . dizilerle alakası yok
bır captaın amerıka bır gorevımız tehlıke bır james bond ızleyınce catıdan atlamıyoruz degıl mı ama ?
bunu bahane edıp yapması ıcın dızıye gerek yok ısteHaklisiniz ama insanlara izleyince cesaret veya normallestirme geliyor.
Normalde yapmayacakken dizi olunca boyle seyler oluyormus diyor ve yapiyor.
Aski Memnudan sonra o tarz iliski yasayip kacan giden cok cift olmus.
Diziden once neden yapmadilar cesaret geldi normal geldi cunku..
bunu bahane edıp yapması ıcın dızıye gerek yok ıste
boyle yasayan ınsanlar etrafda cok
cok eslı olup resmı nıkahlı ve nıkahsız bırlıktelıklerden cocukları olup
kendı cocuguna yegenıne evladına tecavuz edenler ...
kısı bunlar yapıyorsa bende yapayım deyıp cesaret almıyor ıste
kanında mayasında bozukluk oldugu ıcın yapıyor fırsatını buldugu ıcın yapıyor
zaten yapası var dızı ızlemese de yapacak fırsatın olusması yeter ona yanı
dızı ızleyıp yapmayanlar neden yapmıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?