Ağlama anne

Evet ins kaldirilir bu vb.diziler gercekten mide bulandırıcı

Dizide oynayan kisi belki hic hayatinda sozlu siddet bile yasamamisken diziden binlerce lira para kazaniyor unlu oluyor seviliyor.
Yazik gercek hayatta siddeti yasayan mazlum kadinlara ornek oluyor.
Asker dizilerinde belki de bedelli askerlik yapanlar cok buyuk aci yasamis askerlikte neler basarmis dizilerde oynuyor ilgi goruyorlar manyak para kazaniyorlar.
Fakir aile cocuklari gercekten sehit edilip arkada biraktiklari aileleri aci cekiyor.
Onlar tabi manyak para kazanamiyor.

Bu sistemin de sekilci insanlarin da hepsinden nefrettt ediyorum..
Duygu somurmek insani degerler para cukkalama sebebi olmus.
O dizilerde oynayanlar bu eglence senin benim yaparlar gezer tozarlar gercek hayatta yasadigi acilari olanlar hani onlari yansitiyorlar ya onlar bunu yapamiyor iste.

Allah gercek ve samimi insanlarin yardimcisi olsun..

Sanki adamakıllı bir yerli dizi varmış gibi hangisini şikayet edeceksiniz? Gerçi 6-7 yıldır tv izlemiyorum, belki arada güzel işler de çıkıyordur bilemiyorum. Bazen ne var ne yok bir bakayım diyorum, yine ağlak, ezik, hayal dünyasında yaşayan, tek dertleri bir erkek olan kadınlar, entrika dolu ilişkiler ve eli silahlı, kabadayı, hanzo, biz sevdik mi ölümüne severik arabeskliğinde adamlar... Başka konu yok. İçim bunalıyor. Bunu talep ediyor demek ki halkımız, dehşet bir durum. Çemberimde Gül Oya vardı bir zamanlar, Şehnaz Tango vardı, Sıdıka vardı, İkinci Bahar vardı, Süper Baba vardı... Ne güzellerdi.

Koca koca yalanlar dizisi hala ekranlarda boy gösteriyor derim size..
Demek ki rtük hazretlerine içki, sigara olmasın yeter..

Şu ara dikkatle takip ettiğim bir dizi yok.
İzleyebilsem çukur dizisini de izlerim, erkenci kuşu da izlerim, netflix ten yabancı dizileri de izlerim. Zevk benim zevkim. Her dizinin kitlesi farklı bu diziler de bize yapılıyor. İlginizi çeken neyse ona yönelin çok da dert edilecek bir şey değil..

Bahsettiğiniz diziye denk gelsem de izlemiyorum. Zaten tutacak dizi belli eder kendini. Tv izlemiyorum demem basbaya izliyorum o da oğlumdan kalan az vakitlerde. Bu sayede kaliteli yapımları bile es geçebiliyorum zaten :)

Aşk, cinsellik, entrika, kötülük, mağduriyet her zaman prim yapar ve yapacaktır.

ilk bölümü izledim aaa dedim güzel dizi aile baskısından çaresizlikten çocuğuna sahip çıkamayan bir kadının dramını anlatıyo gerçekçi olmuş derken

baktım ikinci bölümde saçma sapan çarpık ilişki sinyalleri abuk sabuk tesadüfler ıyyy dedim illa içine etmek zorundasınız zaten

bir litre gözyaşı devam edilsin çok güzel öle dandik dizilerden degil izleyin.:) ağlama anneyi izlemem..

haklısınız valla.aıle yapısını toplumu yozlaştıran ve ahlaksışzlatıran şeyler bunlar..o yüzden ızlemıyorum dizi falan.çok normallşetırıldı dıne aykırı ne varsa onu empoze edıyorlar.

Türk toplumu olarak gördüğünü uygulayan bir milletiz .Yıllarca kurtlar vadisi izlendi eline silah alan kendini bir şey sanip sokaklara çıktı ,Pokemon adlı çizgi filmi izleyen ve camdan balkondan atlayan cocuklar oldu ,o nedenle bu tarz dizilerin yayından kaldırılması gerekiyor .Toplumda zaten bu olaylar yaşanıyor,çoğuna birebir şahit olmuyoruz sadece okuyup duyuyoruz ama dizilerde daha geniş hedef kitlelere hitap ediyor ve cazibe haline geliyor bir kesim için .İzlememek bireysel bir çözüm olabilir ama toplumun geneli içinde bir şeyler yapılmalı .

kadina cocuga siddeti kadina tecavuzu ensesti her seyi bize empoze etmeye calisan bu dizileri izlemezsek belki reyting kurbani olduklarinda akillanirlarda daha katkili guzel verimli programlar yaparlar
hersey bizim elimizde bence

Ben tek değilmişim diye garip bir sevinç duydum .. Gerçek hayatta örnekleri malesef var ama bunu oturma odamıza sokmak beni sinir ediyor .. Tamamen durumu normallestiriyorlar. Çocuklarım büyüdükçe ve ben artık bu durumlara sasirmayinca daha çok farkettim .. Dizi izlemeyi çok seven ben artık evde yerli dizi yasağı koydum .. Çocuklar yatınca yabancı dizi izliyorum .. İnsanların tek düşüncesi cinsellik ve sapkin ilişkiler değil kadinlar sürekli dövülüp itilip kakilmiyor ..

Şu yazdıklarınızla, benim yazdıklarımın ne alakası var?
Birileri para kazanıyor diye hiçbir şey izlemeyelim o zaman, eminim evinizde tv de yoktur. Asla ne dizi, ne film izlemiyorsunuzdur (eminim).
Aşırı saçma geldi bana düşünceleriniz. Birinin bir dizide oynaması için, gerçek hayatında, dizideki rolünü yaşaması gerekmiyor, oyuncu bunlar oyuncu.

Ayrıca ülkede futbol, basketbol filan da izlenmesin ne de olsa oynayan onlar, her türlü kazanan onlar.. ve oyunculardan kat kat daha fazla ücret alıyorlar.

Son düzenleme:

Evet tv var fakat ben izlemiyorum ailem izliyor onlarda
Yabanci film
Komedi dizisi
Yabanci Reality Show
Belgesel izliyor.
Ben de bakiyorum ara sira onlara..

Olay para kazanmalari degil gercek hayatta o acilari yasayanlar fakir ve caresizken onlarin o durumunu anltmak istedim.
Ne guzel savunmussunuz diziyi.
Bu ulkede boyle seylere prim verildikce haksiz kazanc cok olur.
O sporcular gunde kac saat antreman yapiyorlar ahlaksiz kotu ornek de olmuyorlar hak ediyorlar parayi.

Keske bazi oyuncular da ben boyle bir rol alarak toplumu etkilemek istemiyorum deseler kilif uydurup para icin her seyi yapmasalar..

Ben bir tek sigara ve içki sahnesi görünce rahatsız oluyordum. Onu da kapatıyorlar artık, huzura erdim.
İçki ve sigara kullanmıyorlarsa sorun yok bence.
Haa ahlaki boyut ,taciz ,degerlerin hic edilişi sapkınlıklar da sorun yok yani..

Bu yorumu okuyunca Aklıma başını kapatıp üzerine dar bluz , Altan dar kot giyen bayanlarımız geldi.

fılmlerde boyle seyler var dıye ınsanlar bu tarz ılıskıler yasamıyor
bu tarz ılıskıler oldugu ıcın fılmler oluyor
bır askı memnu
bır yaprak dokumu bunlar kaaac yıl oncenın eserlerı kıtapları
bunların ustune dızıler yazıldı
o kıtaplar da yazıldıgında yazar sapkın oldugu ıcın yazmadı yasanılanlardan esınlendı .

yanı bır ınsanın mayası bozuksa ona dızı fılm gerekmez fırsatını buldugu an zaten yapar
herseyı fılmlere dızılere mal etmesek...

gercekden oyle ınsanlar var. çakır öldu diye cezane yapanlar o kafadakıler de var tum dunyada var boyle kafası bıraz daha degısık calısan ınsanlar . dizilerle alakası yok

bır captaın amerıka bır gorevımız tehlıke bır james bond ızleyınce catıdan atlamıyoruz degıl mı ama ?

Haklisiniz ama insanlara izleyince cesaret veya normallestirme geliyor.
Normalde yapmayacakken dizi olunca boyle seyler oluyormus diyor ve yapiyor.
Aski Memnudan sonra o tarz iliski yasayip kacan giden cok cift olmus.
Diziden once neden yapmadilar cesaret geldi normal geldi cunku..

bunu bahane edıp yapması ıcın dızıye gerek yok ıste
boyle yasayan ınsanlar etrafda cok
cok eslı olup resmı nıkahlı ve nıkahsız bırlıktelıklerden cocukları olup
kendı cocuguna yegenıne evladına tecavuz edenler ...
kısı bunlar yapıyorsa bende yapayım deyıp cesaret almıyor ıste
kanında mayasında bozukluk oldugu ıcın yapıyor fırsatını buldugu ıcın yapıyor
zaten yapası var dızı ızlemese de yapacak fırsatın olusması yeter ona yanı

dızı ızleyıp yapmayanlar neden yapmıyor ?
dızıden yarım asır once yazılmıs bır kıtap o ona bakarsak kıtap yazıldı yarım asır sonra dızısı cekıldı 1 asır sonra dızısı fılmı cekıldı :)

Tabi ki iclerinde var fakat ufak bir kesimde de elalem ne der korkusu var ben onlari anlatmak istedim.
Aski memnudan sonra istatiksel olarak onceki verilere gore artis olmussa etkilemis demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…