- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Bu da enistesi sayılır.yegeninin babasi :\Yıllar önce unutulmaz diye bi dizi vardı yine bu kadın oynuyordu onda da eniştesiyle sevgili oluyordu falan.
Koca koca yalanlar
Yasak elma
Hepsi rezalet
Yıllar önce unutulmaz diye bi dizi vardı yine bu kadın oynuyordu onda da eniştesiyle sevgili oluyordu falan.
Koca koca yalanlar
Yasak elma
Hepsi rezalet
Evet haklisim canim benim konuda ki midemi bulandiran cinsellik degil.ablasini hamile birakip çocuğu olan adamla birlikte ve hic yadirgamiyor bile o yüzden tabi bi cok konu var dizilerde sadece bundan ibaret degil tabikiValla bunu size yönelik yazmıyorum konu sahibi yanlış anlaşılmasın ama işin içinde cinsellik olunca hortlayan "duyarlar" şiddet işin içine girince sus pus oluyor. Mesela bir dizi var ismi lazım değil, ilk bölümlerinde denk gelmiştim bazen Youtube'ta da kısa kliplerine rastlıyorum. Başroldeki kızcağızın bol bol dayak yediği, aşağılandığı, sürekli eski kocası (anladığım kadarıyla) tarafından psikolojik baskı gördüğü bir diziden kimse rahatsız olmuyor. Kızcağız ne zaman görsem ağlıyor. Hatta güya "kurtarıcısı" olan ama bana göre ilk kocasından bir farkı olmayan aynı barzolukta bir kıro elemanın "Sen benimsin ulan" tarzı nidaları "Ayy ne romantiieek" diyerek güzelleniyor falan. Gayet de izlenen, reyting rekorları kıran bir dizi. Keşke halkımız seks sahnelerine duyarlı olduğu kadar şiddet güzellemelerine de bu kadar duyarlı olsaydı.
Evet haklisim canim benim konuda ki midemi bulandiran cinsellik degil.ablasini hamile birakip çocuğu olan adamla birlikte ve hic yadirgamiyor bile o yüzden tabi bi cok konu var dizilerde sadece bundan ibaret degil tabiki
Valla bunu size yönelik yazmıyorum konu sahibi yanlış anlaşılmasın ama işin içinde cinsellik olunca hortlayan "duyarlar" şiddet işin içine girince sus pus oluyor. Mesela bir dizi var ismi lazım değil, ilk bölümlerinde denk gelmiştim bazen Youtube'ta da kısa kliplerine rastlıyorum. Başroldeki kızcağızın bol bol dayak yediği, aşağılandığı, sürekli eski kocası (anladığım kadarıyla) tarafından psikolojik baskı gördüğü bir diziden kimse rahatsız olmuyor. Kızcağız ne zaman görsem ağlıyor. Hatta güya "kurtarıcısı" olan ama bana göre ilk kocasından bir farkı olmayan aynı barzolukta bir kıro elemanın "Sen benimsin ulan" tarzı nidaları "Ayy ne romantiieek" diyerek güzelleniyor falan. Gayet de izlenen, reyting rekorları kıran bir dizi. Keşke halkımız seks sahnelerine duyarlı olduğu kadar şiddet güzellemelerine de bu kadar duyarlı olsaydı.
Siz nasıl bir dizi konusu isterdiniz? Hayır bu ülke güllük gülistanlıkta ben mi göremiyorum? Dizi konusu saçma diye nitelendirdiğiniz şeylerin tümü bu ülkede yaşanıyor farkında mısınız? Bu ülkede belki belki milyonlarca kadın ağlıyor, dayak yiyor, baskı görüyor. Bahsettiğiniz dizi için de diyeyim bol bol dayak yemiyor. Dizinin başlarında gösterdiler o dayağı, o da yaşadıkları görülsün diye.
O dediklerinizden de rahatsiz oluruz tabiki konuyu tam anlamadiniz anlasilanSiz nasıl bir dizi konusu isterdiniz? Hayır bu ülke güllük gülistanlıkta ben mi göremiyorum? Dizi konusu saçma diye nitelendirdiğiniz şeylerin tümü bu ülkede yaşanıyor farkında mısınız? Bu ülkede belki milyonlarca kadın ağlıyor, dayak yiyor, baskı görüyor.
Bahsettiğiniz dizi için de diyeyim bol bol dayak yemiyor. Dizinin başlarında gösterdiler o dayağı, o da yaşadıkları görülsün diye.
Ülke güllük gülistanlık değil diye şiddet güzellemesi içeren dizi mi izleyelim ne yapalım? Ülkede her gün taciz tecavüz ensest yaşanıyor, full bunları gösteren dizi mi izleyelim? Ben saçma buluyorum demedim ancak hoş da bulmuyorum, haber kanalları yeterince sinir bozarken her gün komedi dizisi yayınlasalar daha mutlu insanlar olabiliriz bana kalırsa. Siz izliyorsanız izleyin ne diyebilirim bana dizinin avukatlığını yapmanız gereksiz.
Evet haberler dışında bende pek takip etmiyorum fakat yatili misafirim nedeniyle 2 haftadir izledim ordan izlenimimi paylasmak istedim.izlemeyin. siz biz izlemedikce senaryolar degisecek. takip ettigim bir tane bile dizi yok. yerli veya yabanci yemin ederim zaman kaybi...
aksamlari acayip sohbet ederiz biz. cocuklarla oynariz zaten bir anda saat 11 oluyor yatak hazirliklari. sonra bi bakyoruz 4 gun o tv hic acilmamis.
Haklısınız, ülke gerçeklerine gözlerimizi kapayalım. O kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz ki bol bol komedi dizileri izleyelim. Zaten tam komedilik ülkeyiz (!). İyi geceler.
Ülke gerçeklerini dizilerden öğreniyorsanız...
Bu diziler bir tek bana yapılmıyor. Milyonlarca insan izliyor yapılan dizileri. Milyonlarca insana ulaşıyor. Neden tekcil düşünüyorsunuz ki..
Tekcil düşünmüyorum, mesajı düzenlemiştim geç kalmışım. Biz zaten her an ülke gerçekleriyle burun burunayız. Depresyon ve kaygı bozukluğuna yakalanan insan sayısı gün geçtikçe artıyor. Çoğunluk çok mutsuz, umutsuz ve çaresiz. Pasif rol modeller, bir "kurtarıcı" sayesinde ayakta kalabilen kadınlar yerine tek başına çıkış yolu bulabilen güçlü kadınlar başrol olmalı dizilerde. Böyle diziler insanlara daha da vah vah ettirip, kurtarıcı aramaya yöneltmekten başka bir işe yaramıyor benim gözümde. İzleyenlere lafım yok sadece daha farklı rol modeller olsun ve insanlar bu şiddet sahnelerinde üzülmekle kalmasın, seks sahnelerine duydukları rahatsızlık kadar rahatsızlık duysunlar isterdim.
Ben anlatamadim galiba tek rahatsiz oldugum yer ABLASINI HAMILE BIRAKAN ADAMI SEVMESI.YANİ ablasiyla cinsel birliktelik yaşamış adam cocugu olmus nasil nevsi isteyebilir sevebilir onu anlatmak istedim yanlış anlaşılıyorumBen cinsellik sahnelerinden rahatsızlık duymuyorum. Rahatsız olanları da anlamıyorum. Keşke bu dedikleriniz olsaydı. Bu diziyi izliyor musunuz bilemiyorum. Bahsettiğiniz dizi 8 yıl şiddet görmüş bir kadının hikayesi. Ve bir psikopata boyun eğmemiş bir kadın. Ve herşeyden korkan bir kadınken aşama aşama güçlenen bir kadın. Mesela 2.sezonda bir kadının "kurtarıcı" olmadan tek başına neler yapabileceğini anlatacaklar. Ayrıca sandığınız kadar da basit değil. O kadar pasif bir kadın da değil. Kendi röportajlarında söyledikleri bir şey varki bir çok kadının kendilerine umut olduklarını söylediklerini, söylemeleri. Bunu görebilmeniz için tümüyle izlemeniz gerekirdi. O yüzden izlemediğiniz bir dizi hakkında yorumlamamız da ilginç olur. Tekrar iyi geceler dilerim. :)
Ben anlatamadim galiba tek rahatsiz oldugum yer ABLASINI HAMILE BIRAKAN ADAMI SEVMESI.YANİ ablasiyla cinsel birliktelik yaşamış adam cocugu olmus nasil nevsi isteyebilir sevebilir onu anlatmak istedim yanlış anlaşılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?