- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Kendini iyi hissetmıyorsan yapma temızlık falan .
Otur ..
Bu kdar yuklenmeyın kendınıze . Yine dağılcak nasılsa
Kendini bu kadar kötü hissediyorsan ertele, ertele ve tekrar ertele!
Temizlik yapma.
Alışveriş yapma.
Yemek yapma.
Dinlen.
Dinlen.
Dinlen!
Oturup ağlanacak hiçbir şey yok!
Oturup niye ağlayacaksınız şimdi?
Ben olsam hiçbir şey yapmam
Eşiniz gelince yardımlaşarak yaparsınız bence şimdilik siz hiçbir şey yapmayın :)
Ay aman temizlik yaptığına değmiyor ki. Bak daha perşembe günü süpürdüm, her yer her yerde. Mutfak ekmek kırıntıları içerisinde, salon desen yastıklar halının üzerinde, yerde bir sürü ıvır zıvır falan. Normalde haftada bir süpürürdüm, temiz temiz oturalım dedim iki güne bir süpürdüm, hale bak :) boşuna süpürmüşüm de boşuna yorulmuşum. :)) sen yapınca da ne değişecek sanki, eski haline dönecek sen de yorulduğunla kalacaksın iyice.
siz listenyapin esiniz alisverise gitsin.
Ben zaten anlamiyorum neden bayanlarin tek basina alisverise gittigini..
Ben tek basima yemiyorum aldiklarimi zaten bütün ev isi bayanin üstünde bari alisverise beraber gidilsin. esim de biliyor evde yiyecek bisey yoksa o gün yemek falan yapmam ya gelicek ya ac kalicak
Ben dokunmasam hiç kendiliğinden kalkıp bişey yapmaz. İlla tek tek söylemem getek herşeyi. Ben de buna gelemiyorum. 1 hafta donunmadım, 2 hafta dokunmadım, hadi 3 hafta dokunmadım diyelim. Ama mecbur yapılacak kaçış yok. Yemek yapmayı da bilmiyor. Ben yapmasam kalkıp hazırlamasam aç kalırız yani o derece :)
Sen progestan kullanmıyor musun? Dip köşe temizlik de neyin nesi bu durumda? Boşver ya senden bebeğinden kıymetli mi? Eşin zaten dışardaymış at alışveriş listesini alsın gelirken.
Maddi durumunuz iyiyse 2 haftada bir temizlik için yardımcı bayan alın derim.
Çok geçmiş olsun. Senden önemli değil temizlik. Bırak dağınık kalsın.Evet sabah 1 akşam 2 kapsül progestan içiyorum. O da sersem gibi yapıyor beni. Bide iğne vuruluyorum 5 gün arayla. Kendimi yormadan yavaş yavaş en kolay işleri yapmaya çalışıyorum gerisi kalsın artık napiyim. Galiba acile gideceğim çok ağrıyor gözüm dokunamıyorum bile, ya iltihap ya da su topladı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?