- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.167
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Aglayamiyorum iki aydır hiç ağlamadım ama içimde deli gibi istek var dolup taskinim ağlayıp biraz rahatlamak istiyorum .acaba yanlız kalsam aglarmiyim diye düşünüp duruyorum .biliyorsunuz esimden ayrıldım anamın evindeyim 2 aydır , abimle annemde kavgaya tutustular zaten benim için.abim anneme diyor ' bu niye evine gitmiyor ,biz ona evlenme demiştik şimdi bk yesin çeksin ' dedi .annemde dedi ' karpuz diyor beni yollarsaniz sığınma evine giderim ' bı ordan bı burdan kavga ettiler ...annemle abimler altlı üstlu.yengem bile beni istemiyor hemde anamın evinde inanabiliyomusunuz? Sanki ben onların üstüne kalmışım.surekli bana yuvani dağıtma evine git diyor. Oda yetmedi abimi üstümuze yolladı .abim gelip gittikten sonra aramızda bı konuşma geçti bütün konuşmaları balkondan duymuş annemle abimin arasında geçenleri..ben abimle yengemin bekarken 10 bin taksitini odedim çalisiyodum .bigun yengemle dertlestim patronda böyle böyle yapjyor falan dedim çektiriyor yani.yemin ediyorum ödedigimden değil dertleşmek amaçlı söylemiştim...yengemede bana çik ozaman işten dedi ,bende nasıl çıkayım taksit ödüyorum dedim .bu aksamina kocasını aldı geldi .abim fitil olmuş bana karısının yanında ,sen kimsin karıma diyosun taksitinizi ödüyorum senin o kafanı ezerim dedi.bak ben evlendim evlendim çocuğum oldu .yıllar önce ki konuyu gelmiş bana açıyor sen bana dedin taksitinizi ödüyorum minnet ettin diyor.. subhanallah ozaman ağzının ortasına okadar çakmak istedimki ( benim derdim bana yetmiyor sanki bide bunlarla uğraşıyorum ) yapmadım tabiki .olayın öyle olmadini amacının seninle dertleşmek oldunu söyledim falan.ablam sürekli beni tembih ediyor.ne derlerse sus diyor istediklerini eline verme diyor.bende öyle yapıyorum .annemi zaten biliyorsunuz.oglumunda ameliyatı var Dr dedi iki haftaya kadar arayıp haber vericez dedi ameliyathanelr açılırsa dedi.( Testisinden yumurtası kayıyor ve sünnet ) olucak...herşey üst üste geliyor. ....böyle kacmak istiyorum tam da kacicam diyorum sonra nereye sonra saçmalama sonra otur oturdun yerde .aaa böyle böyle geçip gidiyor ...oturup saatlerce aglamak istiyorum boğazım falan da düğümleniyor sonra ya ailem anlarsa falan ağladım falan diye düşünüyorum .aa o yumru boğazımda kalıyor.verhasil çok doluyum .yarın bı olsun arkadaşıma gidiyim .biraz rahatlarim belki ...ışıkları kapattık beni bulmak isteyen kendini yaksın .diyip noktalamak istiyorum.icimdeb yazmak geldi.aklimdan ne geçtiyse yazdım iste