• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istiyorum

Anlamadım ki sünnet için doktora götürmüştum dr dedi üstüne oda bana kızdı farketmedinmi diye.oda yetmedi kv dedi sen farketmedin ,ben senin kadar sk görmedim kusura bakma diyemedim ...busuru soverdim de hepsine ban yiyorum sonra .sonra olaylar yaşıyorum .burda arkadaşlarla konuşmak açılmak istiyorum ban yediğim için konusamiyorum

Öncelikle kayinvalidenize dediğiniz lafa çok güldüm. Bence bosanana kadar birikim yapmaya bakın. Boşandıktan sonra farklı bir şehirde özel bir kreşte yardımcı abla yada temizlik yemekhane yardımcısı gibi işlere girersiniz çocuk bakımında anlasirsiniz çalıştığınız yerle herkesle iletişimini kopartirsaniz psikolojik olarak iyi olacağınızi düşünuyorum. Ben böyle kurtulacaginiza inanıyorum. Bizim başımızda takıntılı bir herif vardı anneannem sagsolsun anama düşman olduğu için barindirmadi yanında ben olsam bosanana kadar dişimi sikardim.

Sizin mesleğiniz yok, arkada aile yok, birikmiş yok, mal mülk yok, destek olan yok.

Sağa sola haber salsanız, yaşı geçkin biriyle mi evlenseniz? Kimin ömrü ne kadardır bilinmez elbette ama, ne bileyim evi vardır, evi kalır, maaşı kalır. Yazarken utandım, üzüldüm, kırıcı bir teklif olduysa kusura bakmayın, ilk satırdaki sebepler nedeniyle yazdım.
Aklıma başka yol gelmiyor. Ah bir mesleğiniz olsaydı, her şey bambaşka olurdu.
Aslaaaa bidaha evlenmekmi tövbeler olsun..hickimseyi istemiyorum.zaten ben daha bosanamadim bile adam takıntılı sindire sindire boşanmaya çalışıyorum.ben bu adamdan bosansam bile .bu adam beni yaşatmaz biriyle evlilik yaparsam.eli bana kalkmadı hiç ama ,perdeyi açık görse cildiriyordu ...başka birinin eşini oversem bile gözü kan topluyodu sinirden

Öncelikle kayinvalidenize dediğiniz lafa çok güldüm. Bence bosanana kadar birikim yapmaya bakın. Boşandıktan sonra farklı bir şehirde özel bir kreşte yardımcı abla yada temizlik yemekhane yardımcısı gibi işlere girersiniz çocuk bakımında anlasirsiniz çalıştığınız yerle herkesle iletişimini kopartirsaniz psikolojik olarak iyi olacağınızi düşünuyorum. Ben böyle kurtulacaginiza inanıyorum. Bizim başımızda takıntılı bir herif vardı anneannem sagsolsun anama düşman olduğu için barindirmadi yanında ben olsam bosanana kadar dişimi sikardim.
İş kolay bulurum hemen.bayramdan sonra başlamayı düşünüyodum ama . oğlumun ameliyatı var onu unutmuşum.bu Corona çıkma dan önce olucakti .Corona çıkınca ameliyat iptal oldu.sonra zaten azaldı çok şükür gittim Dr la konuştum haber vericeklermis bana.su ameliyatıda bı atlatalimda hayırlısıyla..dişimi sıkıyorum zaten ama sinirden .çekiyoruz işte napalim yapcak bişi yok

Hikayenizi bilmiyorum ama ailenizin yanında bı sure para biriktirip kiraya ayrılmanız gerekiyor. Ailenizle aranız iyi olsaydı da zaten kendi düzeniniz olsun isterdiniz. Boşanma kararınız için tebrik ediyorum. Siz güçlü bı kadinsiniz bunun da üstesinden gelirsiniz

İş kolay bulurum hemen.bayramdan sonra başlamayı düşünüyodum ama . oğlumun ameliyatı var onu unutmuşum.bu Corona çıkma dan önce olucakti .Corona çıkınca ameliyat iptal oldu.sonra zaten azaldı çok şükür gittim Dr la konuştum haber vericeklermis bana.su ameliyatıda bı atlatalimda hayırlısıyla..dişimi sıkıyorum zaten ama sinirden .çekiyoruz işte napalim yapcak bişi yok

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki konularınıza yorum yapmadım bu zamana kadar ama sizin hayatınıza anlattıklarının kadar hakimimki. sinir kriziniz olacak yenge abi kardeş üzerinize oynayacak sırf mutsuzlugunuzu görmek için annenizinde kusura bakmayın sizi sevdiğini düşünmüyorum o nedenle yazdım hikayelerimiz birebir benzer değil ama benzer yönleri var oglunuza şifa diliyorum. O iyileştikten sonra işe başlayıp para biriktirin maaşınız 3 ise 2 diyin 1 i kenara atin lütfen eski esinizide en iyi siz tanirsiniz onun huyuna gidip bosanin bence

Aglayamiyorum iki aydır hiç ağlamadım ama içimde deli gibi istek var dolup taskinim ağlayıp biraz rahatlamak istiyorum .acaba yanlız kalsam aglarmiyim diye düşünüp duruyorum .biliyorsunuz esimden ayrıldım anamın evindeyim 2 aydır , abimle annemde kavgaya tutustular zaten benim için.abim anneme diyor ' bu niye evine gitmiyor ,biz ona evlenme demiştik şimdi bk yesin çeksin ' dedi .annemde dedi ' karpuz diyor beni yollarsaniz sığınma evine giderim ' bı ordan bı burdan kavga ettiler ...annemle abimler altlı üstlu.yengem bile beni istemiyor hemde anamın evinde inanabiliyomusunuz? Sanki ben onların üstüne kalmışım.surekli bana yuvani dağıtma evine git diyor. Oda yetmedi abimi üstümuze yolladı .abim gelip gittikten sonra aramızda bı konuşma geçti bütün konuşmaları balkondan duymuş annemle abimin arasında geçenleri..ben abimle yengemin bekarken 10 bin taksitini odedim çalisiyodum .bigun yengemle dertlestim patronda böyle böyle yapjyor falan dedim çektiriyor yani.yemin ediyorum ödedigimden değil dertleşmek amaçlı söylemiştim...yengemede bana çik ozaman işten dedi ,bende nasıl çıkayım taksit ödüyorum dedim .bu aksamina kocasını aldı geldi .abim fitil olmuş bana karısının yanında ,sen kimsin karıma diyosun taksitinizi ödüyorum senin o kafanı ezerim dedi.bak ben evlendim evlendim çocuğum oldu .yıllar önce ki konuyu gelmiş bana açıyor sen bana dedin taksitinizi ödüyorum minnet ettin diyor.. subhanallah ozaman ağzının ortasına okadar çakmak istedimki ( benim derdim bana yetmiyor sanki bide bunlarla uğraşıyorum ) yapmadım tabiki .olayın öyle olmadini amacının seninle dertleşmek oldunu söyledim falan.ablam sürekli beni tembih ediyor.ne derlerse sus diyor istediklerini eline verme diyor.bende öyle yapıyorum .annemi zaten biliyorsunuz.oglumunda ameliyatı var Dr dedi iki haftaya kadar arayıp haber vericez dedi ameliyathanelr açılırsa dedi.( Testisinden yumurtası kayıyor ve sünnet ) olucak...herşey üst üste geliyor. ....böyle kacmak istiyorum tam da kacicam diyorum sonra nereye sonra saçmalama sonra otur oturdun yerde .aaa böyle böyle geçip gidiyor ...oturup saatlerce aglamak istiyorum boğazım falan da düğümleniyor sonra ya ailem anlarsa falan ağladım falan diye düşünüyorum .aa o yumru boğazımda kalıyor.verhasil çok doluyum .yarın bı olsun arkadaşıma gidiyim .biraz rahatlarim belki ...ışıkları kapattık beni bulmak isteyen kendini yaksın .diyip noktalamak istiyorum.icimdeb yazmak geldi.aklimdan ne geçtiyse yazdım iste
Ayaklar baş olmuş abin çok taraflı canım ya onlara ne sana daha destek olmaları gerekirken
Hee ağlamak istersen gel yanıma sarılıp sarılıp ağlayalım hazirda gözyaşı var moraller sıfır biliyorsun

Sizin mesleğiniz yok, arkada aile yok, birikmiş yok, mal mülk yok, destek olan yok.

Sağa sola haber salsanız, yaşı geçkin biriyle mi evlenseniz? Kimin ömrü ne kadardır bilinmez elbette ama, ne bileyim evi vardır, evi kalır, maaşı kalır. Yazarken utandım, üzüldüm, kırıcı bir teklif olduysa kusura bakmayın, ilk satırdaki sebepler nedeniyle yazdım.
Aklıma başka yol gelmiyor. Ah bir mesleğiniz olsaydı, her şey bambaşka olurdu.
Oha...
Mesleği yok diye çalışabileceği iş de mi yok?
Hayatta herkes masterlı, lisanslı değil mi?
Yazmaktan değil, bir kadına öneri olarak yaşlı bir adamın ölme olasılığını hesaplayıp, malına göz dikerek yaşamasını düşündüğünüz için utanmalısınız.
Yuh ya!

Anlamadım ki sünnet için doktora götürmüştum dr dedi üstüne oda bana kızdı farketmedinmi diye.oda yetmedi kv dedi sen farketmedin ,ben senin kadar sk görmedim kusura bakma diyemedim ...busuru soverdim de hepsine ban yiyorum sonra .sonra olaylar yaşıyorum .burda arkadaşlarla konuşmak açılmak istiyorum ban yediğim için konusamiyorum
Karpuuuuuzzz katpuuuz yine güldürdün beni

Oha...
Mesleği yok diye çalışabileceği iş de mi yok?
Hayatta herkes masterlı, lisanslı değil mi?
Yazmaktan değil, bir kadına öneri olarak yaşlı bir adamın ölme olasılığını hesaplayıp, malına göz dikerek yaşamasını düşündüğünüz için utanmalısınız.
Yuh ya!
Yaşadığı yer ve bu aile ile yok maalesef.
"Elalem ne der" kafasının olduğu, boşanan kadınlara farklı gözle bakıldığı bir yerde yaşıyor, annesi ayna misali.
Terbiyesiz üslubunuzu da kendinize saklayın lütfen.

Geçen yıl boşanma davası açtığımda .annem beni bu sözü söyleyerek eşime dondurmustu. ' kızım bı sans ver sanki bizim evde cokmu mutlu olucaksin bir derdin varken kendine 10 dert etme abin yengen kardeşlerin sana huzur vermez gün gelir ben bile vermem ' demişti.ya annemin dediği çıktı yada bilerek üstüme geliyorlar
Ben burda yeniyim eski sıkıntılarınızı bilmiyorum ama şu yazdığınıza o kadar çok üzüldüm ki içim sızladı:(
Anne değilim ama anneliğin böyle bişi olduğunu hiç sanmıyorum:( Benim görümcem 2 yıldır ailesine neler yaptı defalarca boşancam diye geldi başka adamlarla birlikte oldu bi daha kocasına kaçtı buna benzer ne olaylar yaşadı anne babası mahvoldu yaşadıkları yeri terk etmeyi düşündüler ama en son kocası onu evden attığında evladımız deyip gidip aldılar bence vicdan sahibi her insan böyle yapar. Allah anneniz başta olmak üzere tüm ailenize vicdan nasip
etsin. Oğlunuz da inşallah sağlıkla ameliyatını olur. İyi olun gerçekten herkese rağmen iyi olun:)🌸

Aglayamiyorum iki aydır hiç ağlamadım ama içimde deli gibi istek var dolup taskinim ağlayıp biraz rahatlamak istiyorum .acaba yanlız kalsam aglarmiyim diye düşünüp duruyorum .biliyorsunuz esimden ayrıldım anamın evindeyim 2 aydır , abimle annemde kavgaya tutustular zaten benim için.abim anneme diyor ' bu niye evine gitmiyor ,biz ona evlenme demiştik şimdi bk yesin çeksin ' dedi .annemde dedi ' karpuz diyor beni yollarsaniz sığınma evine giderim ' bı ordan bı burdan kavga ettiler ...annemle abimler altlı üstlu.yengem bile beni istemiyor hemde anamın evinde inanabiliyomusunuz? Sanki ben onların üstüne kalmışım.surekli bana yuvani dağıtma evine git diyor. Oda yetmedi abimi üstümuze yolladı .abim gelip gittikten sonra aramızda bı konuşma geçti bütün konuşmaları balkondan duymuş annemle abimin arasında geçenleri..ben abimle yengemin bekarken 10 bin taksitini odedim çalisiyodum .bigun yengemle dertlestim patronda böyle böyle yapjyor falan dedim çektiriyor yani.yemin ediyorum ödedigimden değil dertleşmek amaçlı söylemiştim...yengemede bana çik ozaman işten dedi ,bende nasıl çıkayım taksit ödüyorum dedim .bu aksamina kocasını aldı geldi .abim fitil olmuş bana karısının yanında ,sen kimsin karıma diyosun taksitinizi ödüyorum senin o kafanı ezerim dedi.bak ben evlendim evlendim çocuğum oldu .yıllar önce ki konuyu gelmiş bana açıyor sen bana dedin taksitinizi ödüyorum minnet ettin diyor.. subhanallah ozaman ağzının ortasına okadar çakmak istedimki ( benim derdim bana yetmiyor sanki bide bunlarla uğraşıyorum ) yapmadım tabiki .olayın öyle olmadini amacının seninle dertleşmek oldunu söyledim falan.ablam sürekli beni tembih ediyor.ne derlerse sus diyor istediklerini eline verme diyor.bende öyle yapıyorum .annemi zaten biliyorsunuz.oglumunda ameliyatı var Dr dedi iki haftaya kadar arayıp haber vericez dedi ameliyathanelr açılırsa dedi.( Testisinden yumurtası kayıyor ve sünnet ) olucak...herşey üst üste geliyor. ....böyle kacmak istiyorum tam da kacicam diyorum sonra nereye sonra saçmalama sonra otur oturdun yerde .aaa böyle böyle geçip gidiyor ...oturup saatlerce aglamak istiyorum boğazım falan da düğümleniyor sonra ya ailem anlarsa falan ağladım falan diye düşünüyorum .aa o yumru boğazımda kalıyor.verhasil çok doluyum .yarın bı olsun arkadaşıma gidiyim .biraz rahatlarim belki ...ışıkları kapattık beni bulmak isteyen kendini yaksın .diyip noktalamak istiyorum.icimdeb yazmak geldi.aklimdan ne geçtiyse yazdım iste

Gelin de çok fena hiç utanmamış abine yetiştirmekte ki, abin karısını savunup seni ezeceğini bildiği halde yapmış bunu yazıklar olsun. Kendi borcunu kendi ödeseydi helal etmem ben olsam hakkımı çok çirkin sen kendini kötü hissetme gelinin sana karışmaya hakkı yok. Böyle merhametsiz insanlar yaşamasın ya 😥😥😥😥😥 zaten canın burnunda gelip dediklerine bak terbiyesiz

Cok zor sınavlardan geçiyorsunuz ama ıns geçecek.Orasi sizin eviniz rahatsız olan gitsin.Sabir ıns meyvesini yiyeceksiniz.Esinize dönmeyin çaresiz bilir daha kötü olur

Sen çok sessiz kalıyorsun karpuz bence konularını biliyorum az çok. İyi bi delirmen lazım. Madem çok dokunmuş taksitlerini ödemen eşek gibi versinler paranı. 10 bin az para değil iyi kötü küçük bir ev kurulur verin paramı ev tutucam kendime de. Yengeyi de iyi bi yol. Ay valla hiç böyle tavsiye verecek insan değilim ama anlayana anladığı dilden konuşacaksın. Senin ailen öyle sessiz kalınca görmezden gelecek tipte değil sesini çıkar ki onlar kessin sesini. Ne olursa olsun çok sağlam kızsın merak etme bu günler geçecek. Ben her şeyi yoluna koyacağına inanıyorum. Ağla ama pes etme. Ve susma.

Ablacım pasif durma babanın evi .geline de abinede haddini bildir .sen her şeye susarsan daha çok üstüne gelirler . Bak benim yengemde arada abimi doldurur . İkisine de gereken cevabı veriyorum . Susmak zorunda kalıyorlar

Annen de hata. Anan ana olamamış baban baba. Ağabeyin ağabey...
Anneniz Burası Benim Ocağım kızım benim kızım evine geldi hoş geldi demesi gerekirdi..
Kesinlikle anne abisine bir höst çekseydi
Burası kızımında evi istediği gibi gelir gider
Sizde bizim evde oturuyorsunuz deseydi abi carlayamaz bir köşeye otururdu.

Rezil kadın madem çok alınmış o söze çıkarıp ödeseymis borcunu.
Sakın gitmeyin annenizin evi sizin eviniz yenge bozuntusu ancak dış kapının mandalı o evde. Abiye diyecek laf yok zaten hadi yenge el kızı vicdansız da abi denecek kepazenin yatacak yeri yok.
Bebeğinize acil şifalar dilerim inşallah annenizle beraber üstesinden geleceksiniz bu günlerin.
Bu kız bir an önce o çile çektiği kocasına dönsün ki abiyle yenge annelerinin diğer evinede çöksün.

Back
X