Ağlamak istiyorum

Cooookkkk doğru bir cvp olurdu ama anne oglusuna öyle diyebilir mi
Çok üzülüyorum ben konularına
hem kocası hem ailesi berbat ayrı bir ev açsa hepsi salça olacak kişiler

Ama bence konu sahibi ve oğlu çok mutlu olacak
Aydınlığa çıkacaklar şu günleri atşatacaklar inşallah

Bi cinnet herşeyi çözer derler ya o durum
Ne pislik insanlarmış abinle yengen
Allah ailenin de hayırlısını versin
Engelle o slak kadını yazamasın sana mesaj
Hatta öyle bi boz ki onu size bile gelemesin
Benim kaybedecek birşeyim yok kendine dikkat etsen iyi olur de korkut gözünü nankörün

Çok üzülüyorum ben konularına
hem kocası hem ailesi berbat ayrı bir ev açsa hepsi salça olacak kişiler

Ama bence konu sahibi ve oğlu çok mutlu olacak
Aydınlığa çıkacaklar şu günleri atşatacaklar inşallah
İnanın bende çok üzülüyorum baştan sona biliyorum neler yaşadığını inşallah feraha erer yavrusuyla ona bazen öyle çok sarılmak istiyorum ki hepsi geçecek süreç böyle işliyor diyeceğim ama eşine istediğini söylüyor fakat aile olunca bişi denmiyor işte böyle lop lop konusyorlar zorunami gider üzülür mü garip kuş gibi yuvası dağıldı destek olalım diyen yok Allah yar ve yardimci olsun

Bu annelere kv lere babalara o kadar kızıyorum ki. Herkes çocuğuna olması gerektiği gibi sahip çıksa ve herkes olması gereken konumda olsa sorun kalmayacak.

Ve en baştaki hatalı anneniz. Burası benim kızımın da evi deyip size laf söyletmemeli abinizle yengenize. Onlar da kafalarına göre size laf sokup sizi huzursuz edip kendinizi fazlalıkmış gibi hissetmenize sebep olmamalılar.

Düşününce eğer sizin orda olma durumunuzun abinizle yengenize ucu dokunuyorsa ancak rahatsız olup sizi evinize göndermek için uğraşabilirler gibime geldi. Ama böyle bir durum olduğunu sanmıyorum,zamanında onlara da yardımınız dokunmuş çünkü.Öyle olsa bile annenizin onlara sizinle ilgisi yok , o benim kızım kendim bakarım kapatın çenenizi demesi lazım. Belki de onlar annenizden geçiniyorlar, siz olunca istedikleri gibi annenizi sömüremeyecekleri için tutuştular. Anne babalara çok iş düşüyor,kardeşler arasında dengeyi kuran adaleti sağlayan anne-babadır. Bu yüzden kardeşi kardeşe dost da düşman da eden çoğu zaman maalesef ki evlat ayrımı yapan aileler oluyor. Eşinizden kurtulmuşsunuz biraz sıkın dişinizi bundan sonrası için en azından. İnsallah her şey düzelir rahat bir nefes alırsınız. Kulaklarınızı tıkayın duymazdan gelin bir süre daha.

Ne acaip bi kadinmis yengen.
Sanki onun borcunu ödemeye mecburmussun gibi davranmis resmen sinir oldum.
Annenin evindesin ve hayatina burunlarini sokmalarina müsade etme. Ne derse sessiz kal diye birsey yok böyleleri suküttan ne anlasin, kendini ezdirmemeni öneririm. Tabiki kavga dövüs ile degil ama onlar seni borclarini üstlenmene ragmen yerip saygi göstermezken sessiz kalip tepene binmelerine davetiye cikarirsin

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki konularınıza yorum yapmadım bu zamana kadar ama sizin hayatınıza anlattıklarının kadar hakimimki. sinir kriziniz olacak yenge abi kardeş üzerinize oynayacak sırf mutsuzlugunuzu görmek için annenizinde kusura bakmayın sizi sevdiğini düşünmüyorum o nedenle yazdım hikayelerimiz birebir benzer değil ama benzer yönleri var oglunuza şifa diliyorum. O iyileştikten sonra işe başlayıp para biriktirin maaşınız 3 ise 2 diyin 1 i kenara atin lütfen eski esinizide en iyi siz tanirsiniz onun huyuna gidip bosanin bence
Öyle yapmaya çalışıyorum.ama olurda pslik çıkarirsa onuda bitiririm.ben gerçekten bıktım artik

Senin abin senin belini kırmıştı dimi.

Hayatındaki erkeklerden biri bile adam değil...

Koca madde bağımlısı... abi manyak şiddet bağımlısı.

Allah yardımcın olsun.

Sabret dua et.

Allah seninledir. Bunu unutma

Bunlar geçecek
Aynen canim abim kırmıştı .aynı kişi .zaten bitane abim var .buarlar yine arıyor sanki bana caticak gibi duruyor ama dur bakalım.beklemedeyim suan

Ben burda yeniyim eski sıkıntılarınızı bilmiyorum ama şu yazdığınıza o kadar çok üzüldüm ki içim sızladı:(
Anne değilim ama anneliğin böyle bişi olduğunu hiç sanmıyorum:( Benim görümcem 2 yıldır ailesine neler yaptı defalarca boşancam diye geldi başka adamlarla birlikte oldu bi daha kocasına kaçtı buna benzer ne olaylar yaşadı anne babası mahvoldu yaşadıkları yeri terk etmeyi düşündüler ama en son kocası onu evden attığında evladımız deyip gidip aldılar bence vicdan sahibi her insan böyle yapar. Allah anneniz başta olmak üzere tüm ailenize vicdan nasip
etsin. Oğlunuz da inşallah sağlıkla ameliyatını olur. İyi olun gerçekten herkese rağmen iyi olun:)🌸
İnşallah.. böylelerinin şansı var zaten .bende ailemin başını önünü eyseydim belki bu durumda olmazdım.beni 2 yıl vermediler bu adama .eşim diyor du kacalim anası bile kaçır diyordu.ben diyordum ailemin başını öne egmem .onların ikna ettik 2 yıl sonunda öyle evlendik.masal bitti mutlu sonla değil gerçekle tekrarı olmaz .

Bi cinnet herşeyi çözer derler ya o durum
Ne pislik insanlarmış abinle yengen
Allah ailenin de hayırlısını versin
Engelle o slak kadını yazamasın sana mesaj
Hatta öyle bi boz ki onu size bile gelemesin
Benim kaybedecek birşeyim yok kendine dikkat etsen iyi olur de korkut gözünü nankörün
Yaptım aslında. Benimle ilgili neden başkasına konusuyosun 31 yaşındasın 15 yaşındaki kıza beni kotuluyosun dedim. Afalladi önce .sonra yine mesaj attı .

İnanın bende çok üzülüyorum baştan sona biliyorum neler yaşadığını inşallah feraha erer yavrusuyla ona bazen öyle çok sarılmak istiyorum ki hepsi geçecek süreç böyle işliyor diyeceğim ama eşine istediğini söylüyor fakat aile olunca bişi denmiyor işte böyle lop lop konusyorlar zorunami gider üzülür mü garip kuş gibi yuvası dağıldı destek olalım diyen yok Allah yar ve yardimci olsun
Çok saol canım
Allah büyük ya banada elbet bı kapı açılır

Gelin de çok fena hiç utanmamış abine yetiştirmekte ki, abin karısını savunup seni ezeceğini bildiği halde yapmış bunu yazıklar olsun. Kendi borcunu kendi ödeseydi helal etmem ben olsam hakkımı çok çirkin sen kendini kötü hissetme gelinin sana karışmaya hakkı yok. Böyle merhametsiz insanlar yaşamasın ya 😥😥😥😥😥 zaten canın burnunda gelip dediklerine bak terbiyesiz
Bu kadın böyle .önünde açık açık konuştum.baj benim derdim başımdan aşkın .bide başkalarıyla uğraşmak istemiyorum dedim..üstüne alınmadı herhal .hala benle ugrasiyor

Bu annelere kv lere babalara o kadar kızıyorum ki. Herkes çocuğuna olması gerektiği gibi sahip çıksa ve herkes olması gereken konumda olsa sorun kalmayacak.

Ve en baştaki hatalı anneniz. Burası benim kızımın da evi deyip size laf söyletmemeli abinizle yengenize. Onlar da kafalarına göre size laf sokup sizi huzursuz edip kendinizi fazlalıkmış gibi hissetmenize sebep olmamalılar.

Düşününce eğer sizin orda olma durumunuzun abinizle yengenize ucu dokunuyorsa ancak rahatsız olup sizi evinize göndermek için uğraşabilirler gibime geldi. Ama böyle bir durum olduğunu sanmıyorum,zamanında onlara da yardımınız dokunmuş çünkü.Öyle olsa bile annenizin onlara sizinle ilgisi yok , o benim kızım kendim bakarım kapatın çenenizi demesi lazım. Belki de onlar annenizden geçiniyorlar, siz olunca istedikleri gibi annenizi sömüremeyecekleri için tutuştular. Anne babalara çok iş düşüyor,kardeşler arasında dengeyi kuran adaleti sağlayan anne-babadır. Bu yüzden kardeşi kardeşe dost da düşman da eden çoğu zaman maalesef ki evlat ayrımı yapan aileler oluyor. Eşinizden kurtulmuşsunuz biraz sıkın dişinizi bundan sonrası için en azından. İnsallah her şey düzelir rahat bir nefes alırsınız. Kulaklarınızı tıkayın duymazdan gelin bir süre daha.
Yemin ediyorum tam üstüne bastiniz.zaten annemlerden geçiniyorlar .ev yaptı ailem onlara miras kaldı aileme onuda abimle bolusti annem .hergun burda yiyip içiyorlar sicyorlar.iki ton bulaşık yıkıyorum bı el atmıyor .beraber yiyoruz oysaki . yengemin 3 çocuğu var sürekli annemdeler artık kovuyoz annesine diyoruz al çocuklarıni içeri durmuyorlar .2 di sonra yine geliyorlar .evde çığlık kıyametler kopuyor.anneme calisicam oğluma sen bakarsın artık dedim yengemde vardı .bende calisicam dedi halbuki hiç calismadi evlendiği günden beri .sırf annem 4 çocuğa bakamam desin .beni postalasin diye...verhasil çok var ugrasanim.onume taş koymak için baya ugrasiyor

Yemin ediyorum tam üstüne bastiniz.zaten annemlerden geçiniyorlar .ev yaptı ailem onlara miras kaldı aileme onuda abimle bolusti annem .hergun burda yiyip içiyorlar sicyorlar.iki ton bulaşık yıkıyorum bı el atmıyor .beraber yiyoruz oysaki . yengemin 3 çocuğu var sürekli annemdeler artık kovuyoz annesine diyoruz al çocuklarıni içeri durmuyorlar .2 di sonra yine geliyorlar .evde çığlık kıyametler kopuyor.anneme calisicam oğluma sen bakarsın artık dedim yengemde vardı .bende calisicam dedi halbuki hiç calismadi evlendiği günden beri .sırf annem 4 çocuğa bakamam desin .beni postalasin diye...verhasil çok var ugrasanim.onume taş koymak için baya ugrasiyor

Laf söz edeceklerine zıkkımlandıkları parayı ödesinler. İnşallah birbirlerini yerler de siz bir an önce iş bulup o evden ayrılırsınız. Az kalmış, oğlunuz da ameliyatını olsun düzeninizi kurmaya bakın inşallah. Anneniz baksa çocuğunuza, onu da ezer bu pislik yengeniz ve abiniz kesin. Çok sinirlendim kusura bakmayın. Rabbim yardımcınız olsun.

Laf söz edeceklerine zıkkımlandıkları parayı ödesinler. İnşallah birbirlerini yerler de siz bir an önce iş bulup o evden ayrılırsınız. Az kalmış, oğlunuz da ameliyatını olsun düzeninizi kurmaya bakın inşallah. Anneniz baksa çocuğunuza, onu da ezer bu pislik yengeniz ve abiniz kesin. Çok sinirlendim kusura bakmayın. Rabbim yardımcınız olsun.
Onları maf ederim.onlar biliyor .çocuğuma kizilmasina bile dayanamadigimi.bigun kardeşim hafif sesini yükseltti.agzina sctim bidaah görmeyim sakin diye.bana yapılanı hazmederim belki ama benim birtane çocuğum var kimse kizamaz ..

Abiniz Allah’a havale. Ama anneniz babanız daha hatalı. “Burası bizim evimiz, seni ilgilendirmez.” deyip abinizi susturmaları lazım.

Biraz daha sabredin. Abiniz ve eşiyle mümkün mertebe görüşmeyin. Boşanma, oğlunuzun ameliyatı gibi süreçler geçince bir iş bulup evinizi ayırırsınız.

Allah yardımcınız olsun.

Abiniz Allah’a havale. Ama anneniz babanız daha hatalı. “Burası bizim evimiz, seni ilgilendirmez.” deyip abinizi susturmaları lazım.

Biraz daha sabredin. Abiniz ve eşiyle mümkün mertebe görüşmeyin. Boşanma, oğlunuzun ameliyatı gibi süreçler geçince bir iş bulup evinizi ayırırsınız.

İş bulurum o düzeni hemen kuramam .en fazla asgari ücrete çalışabilirim.esya yok evim yok parmağımda iki altın yüzügum var başkada hicbisi yok.kv kp altınım üstüne oturdular vermediler Allah hakkımı ve oğlumun hakkinida onlara bırakmasın.o altınlar bende olsa .bı göz oda yapardim girerdim içine .kimsenin de derdini cekmezdim.annem zaten çocukluktan abime konuşma yetkisini verdi şimdi hicbisi yapamaz

Back
X