• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istiyorum

Mademki mesleğin yok, malın mülkün yok, arkanda duracak ailende yok neyine güvendinde evlendin be kızım

Kendine yazık etmişsin
Tebrik ederim gördüğüm şu kadar akıllı kadınların içinde okuduğum en sığ manasiz anlamsız yorum noldu için rahat etti mi bir anda oturduğun yerde pay diye yazınca yani ne diyim sizin gibiler o yollardan geçmeden bilmeden konuşanlar cok :kızgın:

Buna benzer şeyler yaşadım tahmin edebiliriyorjm psikolojini.

Ben çok ağır kriz geçirip 6 7 ay özelde destek aldım da az biraz atlattım.

Psikolojik destek alırken karar verdim görüşmeyi kestim annem dışında kimseyi aramam sormam.

Zaten hayatımda çok bir değişiklik olmadı benim ama imkanınız varsa Sıkıntılarınızı psikoloğa anlatın faydasını göreceksiniz emin olun

Orası senin annenin evi otomatik olarak senindi evin yengene laf düşmez terbiyesiz, utanmaz ne olacak.. 😡😡😡 Hiçbiryere gitmeyeceksn çok rahatsız olursa yenge hanım evinden cıkmasın.. 😡😡😡

Bizimkisi kardeşlik değil düşmanlık.cocukluktan beri beni sevmezdi kötü davranırdı.halada öyle .diğer kardeş lerimide eziyor

Bu konuda da aynı şeyi yaşadım öfkem hala geçmedi sizden büyüğüm görüşmeyi kesmekle buldum çözümü. Ama sanırım sizin öyle bir imkanınız yok:/

Öncelikle geçmiş olsun dilerim hayatını bir an önce düzene sokabilirsin. Oğlun ne kadarlik bilemiyorum belki yorumlarda mesajlarda geçmiştir tamamını okuyamadım.

Meslek sahibi olmadığınızı soylemissiniz ve oglunuzu anneye bırakmak zorunda olduğunuz için ona muhtacım demişsiniz. Okullar şuanda uzaktan eğitim sürecinde olsa dahi okul içinde müdürler yardımcıları ve zaman zaman öğretmenler çalışıyor yani okullarin hala bir temizlik ve çay ocağı icinncalislanlara ihtiyacı var. Özel okullarda (mesleğim yok dediginiz için böyle bir iş önerisinde bulunuyorum) bu pozisyonda çalışırken anasinifi-kres bölümünde de oglunuz siz çalışırken akranları ya da süreç malum, öğretmenleri ile vakit geçirir. Özel okullarda calisanlarin cocuklarina yaklaşık %50-60 indirim olur fakat durumunuzu güzel bir dille anlatirsaniz mutlaka ücretsiz olarak ya da çok cüzi bir ücretle eğitim ve bakım hizmetinden de faydalanabilirsiniz.
Her özel okul böyle demiyorum ama çoğu böyle.
Özel okul olmadı, kresler anaokulları olur.
Lütfen çalışmaya başlayınca oglunuzu annenizle bırakmayın. Yanınızda gitsin hergun. Abiniz gibi yetistirilmesin :(

İş bulunur.asgari ücretle çalışırım.ne ev ne eşya .. imkansız yani ayrilabilmem .hadi diyelim ayrıldım.yine oğlumu anneme bırakmak zorundayım.hersekil muhtacım yani
Annenle sakince konuş. Böyle kimse huzurşu değil ben evden ayrılmak istiyorum işe giderken çocuğu sana bıraksam yada sen bende bakabilirmisşn diye teklif etsen? Eski eşinle olaylı ayrılmadıysanız kayınvalidene emanet etsen? Sonuçta babaannesi. En kötü ihtimalle evden ayrılmasanız bile kafanızı dağıtmak için bi işe girin ufakta birikim yaparsınız. Çocuk okula başlayınca birikiminizle bir ev tutup ayrılırsınız. Bu şekilde çaresizce beklemek üzüntü ve zaman kaybından başka bişey değil

Öncelikle geçmiş olsun dilerim hayatını bir an önce düzene sokabilirsin. Oğlun ne kadarlik bilemiyorum belki yorumlarda mesajlarda geçmiştir tamamını okuyamadım.

Meslek sahibi olmadığınızı soylemissiniz ve oglunuzu anneye bırakmak zorunda olduğunuz için ona muhtacım demişsiniz. Okullar şuanda uzaktan eğitim sürecinde olsa dahi okul içinde müdürler yardımcıları ve zaman zaman öğretmenler çalışıyor yani okullarin hala bir temizlik ve çay ocağı icinncalislanlara ihtiyacı var. Özel okullarda (mesleğim yok dediginiz için böyle bir iş önerisinde bulunuyorum) bu pozisyonda çalışırken anasinifi-kres bölümünde de oglunuz siz çalışırken akranları ya da süreç malum, öğretmenleri ile vakit geçirir. Özel okullarda calisanlarin cocuklarina yaklaşık %50-60 indirim olur fakat durumunuzu güzel bir dille anlatirsaniz mutlaka ücretsiz olarak ya da çok cüzi bir ücretle eğitim ve bakım hizmetinden de faydalanabilirsiniz.
Her özel okul böyle demiyorum ama çoğu böyle.
Özel okul olmadı, kresler anaokulları olur.
Lütfen çalışmaya başlayınca oglunuzu annenizle bırakmayın. Yanınızda gitsin hergun. Abiniz gibi yetistirilmesin :(
Oğlum 2 buçuk yaşında .devlet anaokuluna gönderebilirim.onlarda 4 yaşında sanieim aliyorlar

Ailem değil ben severek evlendim 20 yaslarda

Elbet bu günleri atlatacaksınız.Korona tehlikesi de geçmeye başladı biraz ,belki bir iş de bulursunuz .Bence canınız sıkıldığında buraya yazın günlük gibi , biraz rahatlarsınız .Tabi psikoloğa gitmek daha iyi ama devlet hastanesinde ücretsiz var mı bilmiyorum.

Elbet bu günleri atlatacaksınız.Korona tehlikesi de geçmeye başladı biraz ,belki bir iş de bulursunuz .Bence canınız sıkıldığında buraya yazın günlük gibi , biraz rahatlarsınız .Tabi psikoloğa gitmek daha iyi ama devlet hastanesinde ücretsiz var mı bilmiyorum.
Öyle yapıyorum .rahatlıyorum gerçekten açıklıyorum biraz her yazdıgimda.ucretsiz var .gittim kaç yıl önce yazılan antidepresan bana yan etki yaptı sanırım .uykumda bişiler diyomusum eş demeye dilim varmıyor ona vuruyomusum ,iyi yapmışim.bi kaç kerede sicradim uykudayken ..yine görünucem ama aklımda .bende okb var buaralar şu el yıkama işini sahada abarttım bana yol gorunuyor

Çok kötü bişi ağlasam biraz rahatlicam .ama fırsat bulamıyorum . boğazıma kadar doluyum .bugün arkadaşım gelicek zaten.annem zaten disarda sürekli .biraz acilirim belki
Aile bireyleri evde yokken acıklı müzik açıp ağlat kendini.. hemde bağıra bağıra.. bunun vücuda beyine psikolojie vereceği şifa hiçbirşeyde yok..

Güçlü olman geteken yerde sen kaçmak istiyorsun senin derdin gerçeklerle yüzleşmek istememem, gerçeklerle yüzleştiğin vakit olgunlaşıp her derdin üstesinden gelirsin sen ama kaçmayı, kaçıp da kurtulayım diyorsun , artık yaşını başını almış bir evlilik yapmış çocuk doğurmuş bir kadınsın, her ne yaptıysan her ne j
Karar aldıysan arkasında durup her olanı göğüsleyip kabülüm dediğin an zaten çözüm daha kolay olur, imatlaşmayı bırak şu hayatın getirdiği ile, senin yapman gereken kabülüm dür her derdin farkındayın çözeceğim demen gerekir ama sen kendine acımayı, isyanı seçmeyi tercih ediyorsun acın da büyük oluyor

Güçlü olman geteken yerde sen kaçmak istiyorsun senin derdin gerçeklerle yüzleşmek istememem, gerçeklerle yüzleştiğin vakit olgunlaşıp her derdin üstesinden gelirsin sen ama kaçmayı, kaçıp da kurtulayım diyorsun , artık yaşını başını almış bir evlilik yapmış çocuk doğurmuş bir kadınsın, her ne yaptıysan her ne j
Karar aldıysan arkasında durup her olanı göğüsleyip kabülüm dediğin an zaten çözüm daha kolay olur, imatlaşmayı bırak şu hayatın getirdiği ile, senin yapman gereken kabülüm dür her derdin farkındayın çözeceğim demen gerekir ama sen kendine acımayı, isyanı seçmeyi tercih ediyorsun acın da büyük oluyor
Ben size bana atılan mesajları atsam .bu dert seni öldürür kardeş diyip kenara cekilirsiniz.hayir benim yapamadığım sizin yapabildiginiz ne var soyleyin Allah aşkına .ben nasıl oluyorda beceremiyorum

Ben size bana atılan mesajları atsam .bu dert seni öldürür kardeş diyip kenara cekilirsiniz.hayir benim yapamadığım sizin yapabildiginiz ne var soyleyin Allah aşkına .ben nasıl oluyorda beceremiyorum
Benim de buna benzer dertler yaşamadığımı nerden biliyorsun? Senin derdin kocan kardeşin olur, benim de kardeşim çocuğum olamaz mı?

Benim de buna benzer dertler yaşamadığımı nerden biliyorsun? Senin derdin kocan kardeşin olur, benim de kardeşim çocuğum olamaz mı?
Cevap bu değil ama .peki siz nasıl güçlüsunuz .siz benimde nasıl güçsüz olduma kanaat getirdiniz bunu soruyorum.yazdiginiz çok havada almış ben gerçekten bişi anlamadım .ben nereye kaçtım .napmam gerekiyordu başka bı soylermisiniz

Bunun kendine acimakla ne ilgisi var birde .ben olanları anlatıyorum.ben kendime acımış olsaydim zaten şuan bu durumda olmazdım .ne bu evliliği yapardim nede şuan baba evinde olurdum.ben kendi kendimi yaktigima üzülüyorum .bu evlilikten sadece tek pişman olmadığım çocuğum .zamanı geriye almak istiyorum ama çocuğumda benimle gelsin istiyorum.ben kendime acimiyorum ben kendime kızıyorum sadece .kendimi sorguluyorum nasıl yaptım bunu diye.ama olan oldu.suan evet kurtulmak istiyorum ama onu bile beceremiyorum .karşımda takıntılı nalet pislik bı adam var .asla birakmamlar karımı.sen cocugadami acimiyosun diyen bı ......... Siz doldurun noktayı .zaten çocuğuma acimayanda kendisiydi .ısrarla beni sucluyor manipüle etmeye çalışıyor.basariyorda kendimden nefret ediyorum .yapmadığım suçlu olmadigim herseyi bile tamam yaptım ben diyorum .duş yakamdan lan diye isyan ediyorum.bu olayın sonu hiç olmucak sizde buna sahitsiniz anlaştıkmi ?

Aile bireyleri evde yokken acıklı müzik açıp ağlat kendini.. hemde bağıra bağıra.. bunun vücuda beyine psikolojie vereceği şifa hiçbirşeyde yok..
Olmuyor işte onu bile beceremiyorum nasıl bı tetikteysem gozum dolduğu an hooop sen napiyosun falan oluyorim.hemen kendjmi toparliyorum

Bunun kendine acimakla ne ilgisi var birde .ben olanları anlatıyorum.ben kendime acımış olsaydim zaten şuan bu durumda olmazdım .ne bu evliliği yapardim nede şuan baba evinde olurdum.ben kendi kendimi yaktigima üzülüyorum .bu evlilikten sadece tek pişman olmadığım çocuğum .zamanı geriye almak istiyorum ama çocuğumda benimle gelsin istiyorum.ben kendime acimiyorum ben kendime kızıyorum sadece .kendimi sorguluyorum nasıl yaptım bunu diye.ama olan oldu.suan evet kurtulmak istiyorum ama onu bile beceremiyorum .karşımda takıntılı nalet pislik bı adam var .asla birakmamlar karımı.sen cocugadami acimiyosun diyen bı ......... Siz doldurun noktayı .zaten çocuğuma acimayanda kendisiydi .ısrarla beni sucluyor manipüle etmeye çalışıyor.basariyorda kendimden nefret ediyorum .yapmadığım suçlu olmadigim herseyi bile tamam yaptım ben diyorum .duş yakamdan lan diye isyan ediyorum.bu olayın sonu hiç olmucak sizde buna sahitsiniz anlaştıkmi ?
Artık olan olmuş gidip kendine yeni telefon numarası çıkar yada adamı engelle artık seni psikolojik olarak bitirmesine izin verme önüne bak
Sakın tekrar onu görme, buluşma teşebbüsünde bulunma, kafanı düşüncelerini ondam sıyır seni mutlu edecek ayrıntılara kafa yor

Back
X