Öncelikle geçmiş olsun dilerim hayatını bir an önce düzene sokabilirsin. Oğlun ne kadarlik bilemiyorum belki yorumlarda mesajlarda geçmiştir tamamını okuyamadım.
Meslek sahibi olmadığınızı soylemissiniz ve oglunuzu anneye bırakmak zorunda olduğunuz için ona muhtacım demişsiniz. Okullar şuanda uzaktan eğitim sürecinde olsa dahi okul içinde müdürler yardımcıları ve zaman zaman öğretmenler çalışıyor yani okullarin hala bir temizlik ve çay ocağı icinncalislanlara ihtiyacı var. Özel okullarda (mesleğim yok dediginiz için böyle bir iş önerisinde bulunuyorum) bu pozisyonda çalışırken anasinifi-kres bölümünde de oglunuz siz çalışırken akranları ya da süreç malum, öğretmenleri ile vakit geçirir. Özel okullarda calisanlarin cocuklarina yaklaşık %50-60 indirim olur fakat durumunuzu güzel bir dille anlatirsaniz mutlaka ücretsiz olarak ya da çok cüzi bir ücretle eğitim ve bakım hizmetinden de faydalanabilirsiniz.
Her özel okul böyle demiyorum ama çoğu böyle.
Özel okul olmadı, kresler anaokulları olur.
Lütfen çalışmaya başlayınca oglunuzu annenizle bırakmayın. Yanınızda gitsin hergun. Abiniz gibi yetistirilmesin