- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Hiç korkmayın dediğim gibi kolay, iki kere oldu benim oğlum.Ayy inşallah ya valla çok korkuyorumbu ameliyattan onun stresi de var üstümde . rabbim oğlumu korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç korkmayın dediğim gibi kolay, iki kere oldu benim oğlum.Ayy inşallah ya valla çok korkuyorumbu ameliyattan onun stresi de var üstümde . rabbim oğlumu korusun
Hakkım haram olsun.insani derdiyle bile bırakmıyorlar.iki gözüm cikti ödeyene kadar minnet etmişim falan diyor şimdi .Allah'a havale ettim hepsini
Neden susuyorsun onu anlamadım. İnsanlar naif olmayı, kalp kırmamak için susmayı zayıflık sanıp üstüne çirkeflik yapıyorlar. Bir cinnet hepsini dize getirir. Madem abiniz o kadar adam, 10 bin tlyi bugünün şartlarında size geri versin. Yengen de abin de ayrı terbiyesiz, ama yengen abin bu kadar terbiyesiz olduğundan böyle cesaretli.Zorunda değilim Allah razı olsun diyiceklerine .bide kırılmış hanımefendi ..aradan kaç yıl geçti ya ohaaa yani.ben daha dün ne yedim onu bile hatırlamıyorum .yıllar önceki olayı önüme seriyor.sag da solda beni kötülüyor kulağıma geliyor.susuyorum.ama az kaldı valla. benzin döküp yakmak istiyorum hepsini .öyle bı cinnet geldi gelecek...ugrastigim şeylere bak
İnsanların işine geldigin kadar iyi oluyosun işteYiyorsa dolar kuru üzerinden taksidi geri ödesin, boş boş konuşmasın. Bu nasıl kardeşmiş ben fitil oldum burda.
Denedim aslında ama yok yani olmuyor sürekli tetikteyim ,sanki ağlasam çok güçsüz dusucekmisim gibide hissediyorumBazı erkekler var ailesinin verdiği bir domatesi dağ yapıyor karısına karşı, bazı erkekler var yapmak zorunda olmadığı halde ailesinin ödediği taksitleri hiçe sayıyor , eşine karşı ezdiriyorlar.
Ortası neden az bunların ?
Yengen ne yediriyor bu kardeşinize ki böyle vefasız olmuş ailesine karşı ?
Az daha dayanın, ablanizin dediğine katılıyorum, istedikleri bu zaten oyuna gelmeyin.
Tartistiklarinda çıkın evden yürüyüp gelin. Ya da çocuğunuzu alıp duşa girin birlikte. Orda hem ağlar hem duş alırsınız.
Bitecek bu günler inşallah.
Tşkler .2 buçuk yaşındaOğlun kaç yaşında? Allah yardımcınız olsun
Bizimkisi kardeşlik değil düşmanlık.cocukluktan beri beni sevmezdi kötü davranırdı.halada öyle .diğer kardeş lerimide eziyorYiyorsa dolar kuru üzerinden taksidi geri ödesin, boş boş konuşmasın. Bu nasıl kardeşmiş ben fitil oldum burda.
Bizimkisi kardeşlik değil düşmanlık.cocukluktan beri beni sevmezdi kötü davranırdı.halada öyle .diğer kardeş lerimide eziyor
Bide beni düşün :) nasıl sinirlendimiAy çok sinirlendim annene,abine Hele pislik karısına
Ve sesi çıkmayan tüm ailenin bireylerine
Allah büyük onların da günü gelir inşallah
Aslında abin olacak ite sıkı bir dayak lazımda neyse
Tesekur ederim26 yaşındayımmuhtmelen benden yaş olarak büyüksünüz :) ama öyle kii şöööyyylleee kıyamammm diyip seninle sarılıp ağlamak istedimmmm :)
abine yengene yorum yokkkk .. söylenecek şey çok da susyorum .. Baazen verilecek en güzeş cevap susmak !!
Rabbim yardımcın olsun booolll boool sabır versin .. sabır herşeyin başıdır .. Dualarım senin ve evladınla .. Bu zor gübler geçecek :) Tekrar geçmiş olsunn
İş bulunur.asgari ücretle çalışırım.ne ev ne eşya .. imkansız yani ayrilabilmem .hadi diyelim ayrıldım.yine oğlumu anneme bırakmak zorundayım.hersekil muhtacım yaniİş annende bitiyor. Oğluna ve gelinine haddini bildirmezse onlar böyle konuşmaya devam eder. Ne vicdansızlar. Bence oğlunuzun ameliyatından sonra toparlanıp iş bulun Ve ayrılın. Çekilecek gibi değiller. Abiniz size borcunu ödetmiş annenizin altında oturuyor ama sizi annenizin evinde istemiyorlar. Asalak insanlar daha adam gibi ev çekip çeviremiyorlar kalkmış ahkam kesiyorlar. Hadsizler.
son birşey dahah .. Ağla neden ağlamıyorsunn .. Ağlamak kadar insanı rahatlatan birşey yokkkkk :)