- 15 Nisan 2020
- 326
- 823
- 18
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Karısıyla boşanacak olsa karısı kimin evine gidicekmis acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.bizde daha çok kavga kıyamet olucak .dün benim koca demeye dilim varmıyor mesaj atmış diyor ( şehir dışında bı akrabanın düğünü var annemle git,sen gitmiyosanda ben oğlumla gidicem ) artık sinirden ağzım kopurdu.agzima ne geldiyse saydirdim .lafı değiştirdi .tamam gitmek istemiyorsan gitme bune tepki diyor.(uzaklaştırma çıkaricam bidaha ima bile edersen , çocuğu kapının önünde dahi goremiceksin dedim ) lafı öyle bi cevirdiki sanki az önce bunu diyen o değildi.bune cesaret yiğidim dedim.tehtit ettim ...o geçti gitti babaane bozuntusu akşamına annemi arıyor sen verdin bu kızı diyor gönder gitsin kocasının yanına .ya bunların namusu yok arkadaş.resmen onlara kalsa elime Alicam valizi koca evine donucem tekrar.annemde kavga etti babannemle . basimda çok iş var yani.allah sonumuzu hayır etsin diyicem ama hiç hayırlı görünmüyor .Ah çok üzüldüm. Zaten başınızda bir sürü dert var, bir de bunlar mı çıkmış üstüne? Yengeniz olacak şahsın size gram laf etmeye hakkı yok dış kapının dış mandalı olarak. Lütfen kendinizi ezdirmeyin, ezdireni ezerler. Biraz dişinizi gösterseniz bu kadar üstünüze gelemeyeceklerine eminim. Umarım Allah hayırlı kapılar açar, sizi de bu çilelerden kurtarır. Dua edeceğim.
Görende evin tapusu kendisinde sanar haspam nolcak![]()
Küsüp gitmişti babasının evinde kaldı :)Karısıyla boşanacak olsa karısı kimin evine gidicekmis acaba?![]()
![]()
Abin ve yengeni bana yolla bi güzel carpayim duvardan duvara. Terbiyesizler.. Benim gorumcem velevki annesinin evine döndü Banane eee. Velevki anası babası yok abisine sığındı .. ki ben asla evimde kendi ailemden biri bile gelince 3 günden fazla kafam çekmez rahat edemeyen biriyim.. ona rağmen böyle durumda gorumceme kapımı açarım destek olurum . Sonra ona ayrı ev Vs konusunda destek olur ayaklarının üstünde durmasınà yardimci olurum bir yenge olarak değil ,kadın olarak. Kİ velevki sevmiyorsam dahi destek olurum. Kim yuvasını yıkmak isterki sebeb siz yere.. bugün sana yarın ona olabilir... Allah korkusu olmasi lazim insanda ayıp ayıp..
Sana da çok kızdım sana mi duserdi 10 bin ödemek ana baba varken. Sana guvenip kendilerinı cekmis ler.
Abin adam olsa sen lafını bile etsen insan azıcık utanır da lafıni açmaz minnet eder .karısı otururken sen taksitlerini odemisin. .
Annenin yaptığı da iş değil ...
Ya acaip sinirlendim yazdığımı dahi toparlayamadim o kadar çok dövme isteği olduki yenge ve Abini. ...
Ameliyat konusunda endiselenme yakinimiz oldu kısa sürdü ,kısa zamanda iyileşti.
Ağlayamamisin çünkü hiç yalniz kalmamışın ağlayıp rahatla biraz.hergun Kulaklikla sevdiğin acili olmayan ya da baş agritmayan seni yükseltici şarkılar dinle inan iyi gelicek.
Telefonundan engelle mesajları gelmesin pisin o laf sokunca sende laf sok sana mı yük oldum anamın evi benim evim senin evin yukarısı sana gelirsem öyle konuş de susma sustukça tepeme çıkarlar ezilecek görürler seniAmin ....valla ben onlardan hicbisi istemiyorum benden uzak dursunlar yeter.paralarinida pullarını da istemiyorum..yenge hanım benden nefret ediyor sanki anasını öldurmusum .her geldi de canımı sıkıyor .evindeykende mesaj atıp duruyor..hangi biriyle ugrasicami sasiridim
Tam düşündüğüm gibi bir durummuş. Öncelikle ne olursa olsun kendini orda fazlalık hissetme. Yengen resmen seni ordan kaçırtmak için abinizle birlik olup sana baskı uyguluyor. Hiç aldırış etme söylediklerine. Ve aklından her geçeni ve kendi yaptığın planlardan hiç birine bahsetme, yengenle dertleşme . Açık vermemen lazım onlara. Çalışma fikrini yengene söyleme bile şimdilik. İş bulduktan sonra başladığında öğrensinler. Annene de bende çocuğunum hep abimlere destek oldun şimdi sıra bende diye restini çek gerekirse. Ama başbaşa olduğunuzda yap. Anneni kafalarına göre kullandıkları için sen şimdi gelince senden onlara fırsat kalmayacak diye korkuya kapılmışlar. Allah herkese vicdan versin. Kendi çocuklarını size atıp kendi keyfine bakacağına çocuklarına baksın. Fazla üstüne gelirlerse de annem yeterince baktı size biraz da bana fırsat verin artık düşün yakasından de gitsin. Cirkefle cirkef olmadıkça anlamıyor bazısı. Ailenin dini inancı ne durumda bilmiyorum ama bu mirası bile abinle bölüşmeleri çok günah. Senin hakkına girmişler. Şimdilik annene de planlarından bahsetme, iş bulup eve bor kuruş vermeden birikim yap. Annenlere de kart borcum var onu ödüyorum falan diye bahane üret. Bir iki sene idare edip biriktirsen kendine ev tutar çocuğunla yaşarsın rahatça. Şimdi annen bakarsa bakıcı masrafın olmaz. Kreş yaşına geldiğinde ayrı eve çıkarsın uygun bir kreşe verirsin. Onlar bu kadar vicdansızca davranıyorlar madem, sende bencil ol bundan sonrası için. Eve para vermeden her ay maaşını biriktir gizlice.
Ben zaten arama mesafe koydum .haddini yine aşarsa artık bı cinnet gecirmek farz oldu banaTelefonundan engelle mesajları gelmesin pisin o laf sokunca sende laf sok sana mı yük oldum anamın evi benim evim senin evin yukarısı sana gelirsem öyle konuş de susma sustukça tepeme çıkarlar ezilecek görürler seni
Amin amin inşallah . oğlumla mutlu olmak istiyorum artık .kendi hayatımi kurmak istiyorum.annemle abime gelince bu zaten kesin olucak bişi abimde yengemde anneme elden ayaktan düşerse bakmazlarŞu hassasiyetinizin yarısı annenizde de olsaydı keşke.. Benim annem de anne gibi değil. Neler neler yaşandı. Sizi anlıyorum. Çocuğunuz için bu kadar katlanıyorsunuz. Rabbim bir an önce sizi oradan kurtarsın. Kimseye muhtaç olmadan ayaklarınızın üstünde durun inşallah. Çok geçmeden abiniz annenize neler eder de yine sizin kapınıza düşerler.
Ben eli geçtim
Oz anne evladina bunu nasil yapar
Evdekilerin cenesini kapamaz
Yazik vallahi.
Kurtlar kopekler beceriyor anne olmayida
Biz insnalar beceremiyoruz
Ya benim yengemde abimde umrumda değil annem arkamda dursun yeter bana .annemde değişken kadın bazen arkamda bazen değil .bilmiyorum ya Allah sonumuzu hayır etsinHem borcunu ödet hem kalk artistlik yap . Ulan var ya şu insanlardaki yuzsuzlugun çeyreği bende olaydı neler olurdu .
Dönmeyin geri . Orası sizin annenizin evi . Burası benim annemin evi sana halt yemek düşer deyin . Ezdirmemeye çalışın kendinizi ne olur . Az daha sabır onlar da alışacak
Abim halada öyle.karisini bize düşman edende o.karisinin yanında bacısını annesini bukadar ezmeseydi saygı gösterseydi .yengemde saygı gösterirdi belki .yılanın başı abim zaten.benim kendi kanimdan olan bana neler diyor el kızı demiş cokmuKendi evlerinde oturmuyorsun annenin evinde oturuyorsun ve abin buna ne cesaretle laf söyleyebiliyor?? Okurken ben bile sinirden ölüyordum demekki neymiş kimseye fazla iyilik yapmicaksin eşi olucak o kadında o kadar alındıysa borcunu ödeseymiş o zaman afra tafra yapacağına hanımefendi, abin önce adam olsun bence ,adamım demekle geçilmediğini bir kez daha görmüş oldu bu örnek sayesinde . Adam olsa kiz kardeşine sahip çıkar zaten . Ayrıca ev konusunda abinin iyi bir derse ihtiyacı var bence ...![]()
![]()
Ooo beni sürgün eder buralardan benim haddimemi :) sen çalış biz rahat edelim diyimSende ona deki ben vazgeçtim sen çalış bizde rahat edelim bura benim babamın evi ötede oyna de
Çok kötü bişi ağlasam biraz rahatlicam .ama fırsat bulamıyorum . boğazıma kadar doluyum .bugün arkadaşım gelicek zaten.annem zaten disarda sürekli .biraz acilirim belkiAğlayamama sebebin evdekiler. Üzerinde öyle bir baskı ki o! Ben de aynısını yaşıyorum. Yalnızken araba sürerken filan ağlayabiliyorum ancak.. ağlamak bile yasak oluyor bazı insanlar yüzünden!
Annenizin şeker hastalığını biraz da abiniz yengeniz düşünsün. Onlar hır gür çıkarınca yükselmiyor herhalde o şekerBen ezelden bilendim çok kırgınım anneme .oda şeker hastası fazla üstüne gitmeyim diyorum .susuncada patlamam fena oluyor.onada çok kötü caticam artık valla mafettiler beni elbirligiyle