Arkadaşımın eniştesi anestezi uzmanı yer belirtmem doğru mu bilmiyorum ama burda çok ünlü bir laboratuvar da sperm yıkatmışlar. O sırada da tüp bebek merkeziyle görüşüyorlar ki klinik istemiş. Yıkatıyorlar işte sonuçları alıyorlar 0 canlı sperm. O kadar yıkıldılar ki. ve tüp bebeğe bile gerek kalmadan 3-3,5 ay içinde eşi hamile kaldı. şu anda 3 yaşında çok güzel bi oğlu var. O bahsettiğim komşumuzda 9 yıl aradılar. Tıp fakültesi 0 sperm dedi. Ama yine normal oldu. Söylemesi kolay değil kendim de yaşıyorum (bizde hiç problem yok ama olmuyor. Şimdi bir klinikte detaylı arama yaptırıyoruz. Eşimin genetik hasarlı sperm örnekleri inceleniyor) ama morali yüksek tutmak lazım.
Zarzor kendımı toparladım hatta kendı tadevımı bıle olmayacm dedım artık cunku bosuna dıye dusundum ama şimdi daha ıyıyım oda eşimin sayesinde bır sure basımıza bole bır olay gelmemıs gıbı unutmaya calısacam sonra yolumuza koyulacaz. .. O hastahane bu hastahane dolasacaz işteah canim ya okuyunca cok üzüldüm allah bi an önce dermanini versin kendine stres yapma eminim cok zordur ama kendinide düsün kendi tedavinide yarida birakma ..
stresten uzak dur esinin tedavisine baslayin ve ona dstek ol . ameliyatla filanda halledilecegini söylüyolar
slm kızlar ya size bir sorum olacak adetin 15. günü hafif bir kasık ağrısıyla beraber kahverengimsi bir leke geldi sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olur musunuz ?
Yumurtalarınız catlıyor olabılır bu gunlerde catlama oluyor ama kahverengımsı akıntı neyden olabılır bılemıyorum
slm kızlar ya size bir sorum olacak adetin 15. günü hafif bir kasık ağrısıyla beraber kahverengimsi bir leke geldi sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olur musunuz ?
aşılama falan mı yaptırmıştın canım..
hayır canım benim değil bir arkadaşımın öyle olmuş oda yanımda şu an merak ettik buraya bir yazalım dedik ama cevap alamadık maleseff((
canım ya işte bizim bildiğimiz yumurtladıktan sonra olabilir diye.ama bazı doktorlar hormonal bir bozukluk olduğunu söylüyorlarmış.arkadaşın evliyse bence bir doktora gözüksün
sağol canım gidecek en kısa zamanda doktora ama ilk defa öyle birşey olunca merak etmiş
tabi tabi gözüksün ihmal etmesin.biz alıştık artık her ay doktordayız
hiç sorma yaa doktorlara gide gide bi hal olduk zaten kocalarımızdan çok doktorlar görür oldu vallaaa
tabi canımmm inan benim kocam doktordan daha masumartık fark etmiyor ben bütün doktorlara gösteriyorum nasılsa
Canim bizde tup bebegw basladik bu ay.esimden ve benden kan aldilar genetige bakip dna larinizi cikaricaz dediler.acaba sen onu mu diyosun.ama sonuc tam bir ay sonra cikacakmis.bende adetimi bekliyorum.tam yarim sayfa kadar hormon tahlili onu yapicaklarmis..
Allah oglunuzu sıze bagıslasın.. Bızlerede nasıp etsin
Sızin bahsettıgınız tup bebek merkezı hangı ılde ?
İnşşllhhh lutfen sizde bana ve benım gıbı olan herkese dualarınızı eksık etmeyın..
Malesef okdar guclu degılım yada yasadıgım onca acıdan sonra bittim diyelimm ve daha yolun başındayken..
Bende problem var malesef prolaktın tedavısı yapıyordum son bır ayıma gırmiştim calışmalara baslayacaktık ama nasıp değilmiş işte
Eşime destek olmaya calıştım ama oda bnden uzaklaştı ustune bnde uzulmüştüm ama şimdi daha iyiyiz ondan vazgecemıyecegıme herseye ramen onunla bu yolda yuruyecegımı soledımm
Kecıboynuzu pekmezinı bulamam ama normal kecıboyunuzu arayacam buranın kapalı carsısında bulabılırım muhtemelen , folık asıt dersen aczaneden hemen aldırırım ama sıgara konusuna gelecek olursak bn esimde içiyor.
İç çamaşırı problemi kolay halledılır yeterkı saglıklı olsun ve su corek otunu nasıl yapılacak onuda anlatırmısın bana. ? Eşim yarın tekrar tahlıl yapacak bu aksam yedırırsem olur mu ve ne kadar yedırmelıyım ?
Bız daha doktora gıtmedık ıste yarın yıne yaptırıp pazar gunu (cuma -cumartesı burda hafta sonu) doktora kosacaz hayırlısıyla inşllh halledılebılecek bır problem vardır . Hoş ilişki konusua gelecek olursak sureklı bırlıkte oluyoruz yani .. Sızden corekotu cevabını beklıyorum. ?
Ben toparlandımm cunku esımın benı uzgun gormesı onu fazlasıyla uzuyordu. Hatta unuttum dıyebılırım evde konusunu getırmıyoruz. Gunlerın gecmesini bekliyoruz işte...Canim herkes gibi sizde güçlü olmasini öğreneceksiniz.
Bende henüz yeni evli olmama rağmen, kendime göre agir travmalar yaşadım.
Hayatmi desem, insanlarmi desem bilemedim ama herşey sandığımız kadar mahsun degil.
Eyer eşlerimizde destek verirse biraz güçlü olacağız.
Canim çörek otonu sen istediğin miktarda, istedigin şekilde kulana bilirsin.
Mesela ben salatanin içine bir tatli kaşığı kadarda ekleyipde, yediriyom, ikimizde yedik.
Çığ kuru soganida bol tüketsin ama çok üstüne gitme, herşey onun için cok yeni. Çaktırmadan yap
Bu severde sitresden etkilenir.
Folik asiti tafsiye ederim ben eşime sana dediğim günden beri her sabah ağzına birtane atiyom:)
Benim eşimde cuma günü tekrar muhane olcak.
Diyer 2 sayfayi okumadim henüz, inşallah herşey yolundadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?