Erkek İnfertilitesi Aglamaktan kalbım duracak gıbı .. Lutfen bana yardım edın..:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nelere kadır ıste.. O verecegı zamanı bılıyor ama bızlerde uzulmeden yapamıyoruz kısmetınde varsa verıyor ıste ınsallh bızede nasıp olur..
Allah sızede kolaylık versin inşllh emeklerınızın karsılıgını hemen alırsınız..

Zarzor kendımı toparladım hatta kendı tadevımı bıle olmayacm dedım artık cunku bosuna dıye dusundum ama şimdi daha ıyıyım oda eşimin sayesinde bır sure basımıza bole bır olay gelmemıs gıbı unutmaya calısacam sonra yolumuza koyulacaz. .. O hastahane bu hastahane dolasacaz işte

slm kızlar ya size bir sorum olacak adetin 15. günü hafif bir kasık ağrısıyla beraber kahverengimsi bir leke geldi sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olur musunuz ?

Yumurtalarınız catlıyor olabılır bu gunlerde catlama oluyor ama kahverengımsı akıntı neyden olabılır bılemıyorum

Yumurtalarınız catlıyor olabılır bu gunlerde catlama oluyor ama kahverengımsı akıntı neyden olabılır bılemıyorum

yumurta çatlaması olduğunu bende biliyorum canım ama benim lekenin neyden kaynaklandığıyla ilgili merakım yinede sğol gülüm cevabın için

hayır canım benim değil bir arkadaşımın öyle olmuş oda yanımda şu an merak ettik buraya bir yazalım dedik ama cevap alamadık maleseff ((

canım ya işte bizim bildiğimiz yumurtladıktan sonra olabilir diye.ama bazı doktorlar hormonal bir bozukluk olduğunu söylüyorlarmış.arkadaşın evliyse bence bir doktora gözüksün

canım ya işte bizim bildiğimiz yumurtladıktan sonra olabilir diye.ama bazı doktorlar hormonal bir bozukluk olduğunu söylüyorlarmış.arkadaşın evliyse bence bir doktora gözüksün

sağol canım gidecek en kısa zamanda doktora ama ilk defa öyle birşey olunca merak etmiş

genetik hasarlı sperm örneği dendi bize. Cumartesi gideceğiz.

Antalya' da Antalya Tüp bebek merkezi Dr. Kemal Özgür' e gittik. Transfer yapmadan önce olumlu sonuç beklediğim hastalarımdansınız dedi bize 2 yer çocuğumuzun olma şansını resmen çok zor dedi Kemal bey' e gittik Önce Allah sonra Kemal bey sayesinde evlatımız olsun Rabbim ömrünü uzun etsin inş. Allah'ım olmayan herkese nasip etsin kimseyi evlat hasreti ve acısı ile sınamasın.

Gunaydın...
Eşim bugun baska bır labaratuvarda yıne tahlıl verdi ama sonuç yine hüsran ( aslında beklıyordukk ama bır umutla bekledik işte ( Rabbım bır mucıze gondersın bana ( ya inşllh sıze bir gun burda o guzel haberi veririm.. Lutfennnn dualarınızı eksikkk etmeyinnnn yalvarırımmm...

cano1985 arkadaşım,özelden yazmak istedim ama 50 msj sınırına ulaşmadıgım için yazamadım.sormak istediklerin konusunda sana yardımcı olmak isterim ama nasıl..?

lalok arkadaşım cok üzüldüm inan,lakin mücadeleyi sakın bırakmayın,kapsamlı bir şekilde uzman bir doktora görünün mutlaka,tek bir tane sperm bile bulunsa belkide tüp bebek için yetecektir.emin olun biyerlerde bi ihtimal mutlaka var ve bunun tek çaresi birbirinize bıkmadan destek olmak..

Canim herkes gibi sizde güçlü olmasini öğreneceksiniz.
Bende henüz yeni evli olmama rağmen, kendime göre agir travmalar yaşadım.
Hayatmi desem, insanlarmi desem bilemedim ama herşey sandığımız kadar mahsun degil.
Eyer eşlerimizde destek verirse biraz güçlü olacağız.

Canim çörek otonu sen istediğin miktarda, istedigin şekilde kulana bilirsin.
Mesela ben salatanin içine bir tatli kaşığı kadarda ekleyipde, yediriyom, ikimizde yedik.
Çığ kuru soganida bol tüketsin ama çok üstüne gitme, herşey onun için cok yeni. Çaktırmadan yap
Bu severde sitresden etkilenir.
Folik asiti tafsiye ederim ben eşime sana dediğim günden beri her sabah ağzına birtane atiyom:)

Benim eşimde cuma günü tekrar muhane olcak.
Diyer 2 sayfayi okumadim henüz, inşallah herşey yolundadir.

Burda once saglık ocagına basvuruyorsun bas edemeyeceklerı bır rahatsızlık olursa sevkını hastahaneye verıyorlar ..
Eşimde sevkini aldı gıttı hastahaneye bırde bunun ustune doktoara gırebılmek ıcın randevuda alması lazımmış hos daha muayene edecek doktorda degıl bu ,bırde ne gorsun temmuz ayına randevu verıyorlar ona (
Esım orda bır arkadasını gormus ne yapmış ne etmiş doktorun yanına gırmiş. Doktor;Evraklarını yapmış,hormon testlerı ıstemiş bırde emara gırmesını solemıs bunların sonuclarını alıp 2 Nisan muayene gel senı urolajıye sevk edecem demiş.

Ama bız bununla kalmadık eşimin müşterisı o hastahanede calısıyormusss pazar gunu evraklarını alıp gıdecek en kısa surede muayene olmasını saglayacakk cok şükür..inşllh guzel haberlerlede gelırım buraya

Bıraz uzun ve karmasık oldu ama kızlar bu durumda nasıl sabredebılırdım ki ben yaaa, Temmuz ayını beklıyecekmısız daha sorunumuzun ne oldugunu ogrenebılmek için bırde bunun ılac tedavısı bıkac ay, bırde ustune amelıyatA ıhtıyac duyulursa daha ona da aylar sayacaz Allahımmmm sabır ver Burda hastahaneye gıtmek işkence. Ama bır gercek var kı Ozel hastahane de burdakı devlet hastahanesı gıbı degıl ( bır tanıdıgım sorumsuzluk yuzunden canından olacaktı )..

Ben toparlandımm cunku esımın benı uzgun gormesı onu fazlasıyla uzuyordu. Hatta unuttum dıyebılırım evde konusunu getırmıyoruz. Gunlerın gecmesini bekliyoruz işte...
Ben henuz hıcbırseye baslamadım hele doktora gıtsın sebebın ne oldugunu ogrenelim ole tavkıye yapacam .. Benımnormal yolla hamıle kalabılecegıme hıc umudum yok malesef hatta tup bebgı bıle koydum aklıma cunkuu bu kısa surede ogrendıgım tek şeyy acı cekmeden mutluluga erısemıyorum ne ben ne esim oyuzden uzmuyorum artık kendımı .. Umarım sız guzel haberlerle cıkarsınız doktordann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…