• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan mahvoldum

Namazımı senin için mi kılıyom .. sevabi günahı senmi yaziyon yada sana mı yazılıyor deseydin ya... her yerden engellemiş zaten incelediği yerden kopsun bu adamla zor yol ver gitsin

Bence ozur dilemek yeterli olmamis git bul ayaklarina kapan ?yalvar yakar af dile.

Genc kizlarimiz ne zaman bu hale geldi bilem soylesin.

O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.
Bu kadar kolay affedersen, kendini hiçe sayarsan sadece seni engellemesi bile iyi bişey canım

buna benzer biriyle tanışmıştım zamanında. elimden geldiğince namazlarımı aksatmadan kılarım neyse bu beyle tanıştık telefonlar verildi ertesi gün sabah namazımda telefonum çalışyor baktım bu. meşgule attım bi daha aradı yine meşgule attım sabah bi baktım 3 4 mesaj atmış destan gib. biz aciz kullarız biz kimiz ki namazımızı kılmalıyız diye vaaz vermiş bana aradım bunu açtım ağzımı yumdum gözümü sen hiç çekinmiyor musun beni sabaha karşı aramaya benim evde abim var annem babam var nasıl bi açıklama yapayım. kaldı ki namazıma sen karışamazsın ben sana beni uyandır mı dedi diye çemkirdim. sonra da konuşmayı kestim. böyle insanlardan nefret ediyorum

• Beğen
Reactions: anu
Gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis. Kendi ayagiyla gitmis. Sanane be Allah icin kiloyorum.sana mi kiliyorum deseydiniz ya. Bir küfür ediyor öyle mi??

Hala hatasini anlasin ozur dilesin ben de affedeyim modundasin..21 yasindasin daha bak burda senin yasin kadar erkeklerle yasanmisligi olanlar var..tecrubeyi parayla satin alamazsn azcik suradaki insanlari dinle..bu adamin karakteri daha dogrusu karaktersizligi bu.hicbir zaman degismeyecek o beyni bunu unutma..ilerde seni baskici saygisiz biri beklicek daima.kendine bunu reva goruyosan dicek hic bseyim yok..ama yazdiklarindan anladgim kadaryla kendne o kadr saygisizsn ozguvensiz acizsin ki dunyada bi bu adam kalms sen de mecbursun sanki..yuzune tükürse utanmasan ya rabbi şükür diyeceksin..yazik annene babana yazik su halini bi gorseler..

Namaz kılmaya teşvik etmek güzel ama sizinki ipin ucunu kaçırmış.
Namaz insanın kalbini yumuşatır, hoşgörü kazandırır, iyidir namaz. İdrak edemeyen de işte böyle saçmalar.
Açıkcası bazen, bu namaz kılan adamları karalama kampanyası mı yapılıyor diye düşünüyorum.
Hep şiddet eğilimli küfür eden hasta derecede kıskanç olan öküz erkeklerin namaz kıldığı, dindar(!) olduğu vurgusu yapılıyor, gıcıklandım...
Bir adam öküzse öküzdür. Kalp kırıyor, ortalığı batırıyor, çevresine kök söktürüyorsa kıldığı namazı da sorgulasın zaten, onun namaz kıldığını vurgulamaya gerek yoktur bile.

Ayrıl sen bundan..Sana saygısızlık ettiği için ayrıl, küfür ettiği için... Namazı karıştırma.

AĞZINDAN KÜFÜR ÇIKIYOR VE NAMAZ DİYE DİRETİYOR KENDİSİNİ NE SANIYOR BİR BAKSIN BAKALIM DOĞRU MU KILIYOR TÖVBE YA:KK57: ALLAHIM BÖYLE TİPLERDEN UZAK TUT BİZİ YARABBİM

Ailene ve sana kufredenden özür dilemek ?
Affetse lutfedip , onunla gerçekten bir yuva kuracak mısın?
Kufrettigi annene "anne" demesine musademi edeceksin?

Elbetteki müslümansan görevlerinden biri ama şimdi hanginiz daha müslüman?
Barışacaksın gibi geldi bana. Üzüldüm adına.

Deseydin ona namaz kılan birine küfür hiç yakismiyo diye , bu ne tezatliktir

Bence kurtulmussun belliki bi dengesizlik var adamda

Şaka misin yahu :/ Adam gerzek demis , ozür dilemissin. Saygısız, kaypak demiş, sana ve ailene küfürler etmiş; sen " haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim " demişsin :olamaz:yune kufretmis. Sonra heryerden engellemiş ve sen şu anda kurtulduğuna sevinecegine ağlıyorsun :KK51:

Evlenip dayak yeyip konu açsan sen suclusun derim bu durumda

Hadi bana kızdı küfür etti neyse diyelim annemden babamdan kardeşimden ne istedi

Yok canim sen iyi değilsin şu an. Biraz ara verin bence. Adamdan bi kac yüzyıl ayri kal kendine gelirsin.

Her mesajin ayri bomba. kac tane alintiladim yahu nasil dayaniyorsun. "Ben senin s.ctigin b.ka karisirim" ne yaa. Yok boyle birsey.

Bunları neden cekiyorsun kendine hiç sordun mu?
Kendini sevip kendine guvenmedigin için.
Bu çocuğun yaptığı iyi bir şeyden bahsettiğini görmedim ben hiç. Sanırım yok. Ya da kayıtta kalmayacak kadar küçük ve basit..
Bu olayla alakali değil genel bir yorum yapacağım sana,
Sen cesaret edip terk edemiyorsun yalnız kalmaktan korkuyorsun. Yalnızım ondan başka kimse yok diyorsun ama yaniliyorsun o hayatında olduğu için kimse yok.
Mutsuzsun bu yüzden sürekli kilo alıyorsun.
Mutsuzsun bu yüzden kendini sevemedin güvenemedin.
Mutlu olmak için önce mutsuzluk sebebini bul ve ondan kurtul.
Seni mutsuz eden ney? Ben buldum bile ..

Back
X