- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Namazımı senin için mi kılıyom .. sevabi günahı senmi yaziyon yada sana mı yazılıyor deseydin ya... her yerden engellemiş zaten incelediği yerden kopsun bu adamla zor yol ver gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kolay affedersen, kendini hiçe sayarsan sadece seni engellemesi bile iyi bişey canımO kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.
saygısızsın hassasiyetin yok kaypaksın diyor.
Ne yapmalıyım hiç ulaşmayayım değil mi. Engeli kaldırıp o bana ulaşırsa ne yapayım?
İyi ben de hovardalık yapayım sen de senin kararın de karışma diyo
hadi Allahın sözünü dinlemedin kılmadın, ben sana namaz kıl demişim sen benim sözümü niye dinlemiyorsun diyor.
Hadi bana kızdı küfür etti neyse diyelim annemden babamdan kardeşimden ne istedi