• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan mahvoldum

Sana boyle sartlar koyuyosa zaten seni sevmiyor bide defalarca aramissin. Ayrica senin ibadetine kariscak kadarda terbiyesiz

Yok canim sen iyi değilsin şu an. Biraz ara verin bence. Adamdan bi kac yüzyıl ayri kal kendine gelirsin.

Her mesajin ayri bomba. kac tane alintiladim yahu nasil dayaniyorsun. "Ben senin s.ctigin b.ka karisirim" ne yaa. Yok boyle birsey.
Onu küfürü sindirdiğim için yazmadım. Benimle sorunu olduğu için aileme küfür etmesi bana küfür etmesinden daha anlaşılmaz ve iğrenç.

Bir insanı bu kadar üzüp , ağlatmak , baskı yapmak büyük günahtır. Namaza niyaza laf edeceğine ilk önce gerçek Müslümanlığı öğrensin . Peygamber efendimiz kimsenin namazını takip etmemiş ki erkek arkadaşınızın ne haddine ? Ve Can'ım lütfen ayrıl kaç bu Ada'mdan hemde arkana bakmadan kaç . Böyle insanlar seni mutsuz eder, aklından zorun mu var yer yüzünde cehennemi yaşatıyor Ada'm resmen sana

Hem namaz kılmadığın için sana kızıyor hemde kendi küfür ediyor bu nasıl bir dengesizliktir anlamadım. Dinine küfreden müslüman olsa hesabı yani

Hayır her şeyi geçtim ben zaten haksız olduğumu düşünmüyorum bu kadar zorlanmaz bi insan konu ne olursa olsun. Düzgünce konuşursun yaparsa yapar yapmazsa yapmaz. Ne yaptım da bu küfürler. Saygısızlık yapmışım. Diyecek bir şey bulamıyorum.
Sen bunla barisirsin gibime geliyo ama sakın yapma hayatinin hatasini yaparsin bak dusunsene evlenince namaz kildin mi kilmadin mi sürekli basinda baskici bir adam ayrica Allah'la senin aranda olan bir seye böyle karisma hakkini nerden buluyor bence evlenince diger konularda da böyle yapar bu adam görürsün (insallah görmezsin) bu adamla sakın barisma dindar gecinen baskici!

Ben o adama kızmıyorum hastalıklı olsa da, bir duruşu var en büyük hata sende adam sana saydıkça mutlumu oluyorsun her defasında arayıp özür diliyorsun,buda moda oldu galiba kendine saygısı olmayan kızlar çoğaldı hicmi seni doğuran ana baba ya acımıyorsun..ne diye bu hastalıklı adamları hayatınıza alıp birde durmadan totosunu kaldırıyorsunuz,azıcık su yalan dünyada kıymet bilen doğru adamları bulun ."namazı o adam için değil kendi iç huzurun için kıl "

Bir insanı bu kadar üzüp , ağlatmak , baskı yapmak büyük günahtır. Namaza niyaza laf edeceğine ilk önce gerçek Müslümanlığı öğrensin . Peygamber efendimiz kimsenin namazını takip etmemiş ki erkek arkadaşınızın ne haddine ? Ve Can'ım lütfen ayrıl kaç bu Ada'mdan hemde arkana bakmadan kaç . Böyle insanlar seni mutsuz eder, aklından zorun mu var yer yüzünde cehennemi yaşatıyor Ada'm resmen sana
Peygamber efendimiz kızını sabah namaza kaldırmış da kalkmayınca bağırmış kalk diye peygamber de olsam seni kurtaramam kalk namazını kıl diye bağırmış falan bi şeyler anlatıyor ben böyle bir şey ilk defa duydum ama bu doğru olsun ya da olmasın ben baskı istemiyorum hayatımda. Dinden soğuyorum. Tahammül edemiyorum bazı şeylere artık algıda seçicilik mi denir namaz başörtü duyunca iticileşiyor baskı geliyor aklıma

Peygamber efendimiz kızını sabah namaza kaldırmış da kalkmayınca bağırmış kalk diye peygamber de olsam seni kurtaramam kalk namazını kıl diye bağırmış falan bi şeyler anlatıyor ben böyle bir şey ilk defa duydum ama bu doğru olsun ya da olmasın ben baskı istemiyorum hayatımda. Dinden soğuyorum. Tahammül edemiyorum bazı şeylere artık algıda seçicilik mi denir namaz başörtü duyunca iticileşiyor baskı geliyor aklıma
Ay yok öyle şeyler inanma ya, Hepsi yobazların uydurması

Sen daha terk etmedinmi bu öküzü,hala düşünüyorum deme sakın..

Yuhhhhh....küfür edecek ! Kaypak diyecek birde üst üste özur dilemissin ...niye ? Dur bi düşün...sen o namazı kime kıldın ? sevgilin namazı bahane edip seni bir iyice hegemonyasina almış...aklım durdu yemin ederim...bu konuyu açman bile gereksiz...bir an düşünmeden herseyi kopartıp şükür sadakası ver...yaşadigin direk stockholm sendromu...agla bence de ...bir pislik sana nasil böyle davranabiliyor buna nasil izin verdin...koy şapkani önune...bak bak ağla...

Sen daha terk etmedinmi bu öküzü,hala düşünüyorum deme sakın..
Konuşmuyoruz şu an engelliyim hala. Hiçbir şekilde iletişime geçmedim. Ama bi boşluk yalnızlık hissi... Her gün konuştuğum insan yok artık. Öldü farz et diyorum kendime. Bi daha arayıp sormayacaksın diyorum. Yalnızlık hissini anlatamıyorum..

Konuşmuyoruz şu an engelliyim hala. Hiçbir şekilde iletişime geçmedim. Ama bi boşluk yalnızlık hissi... Her gün konuştuğum insan yok artık. Öldü farz et diyorum kendime. Bi daha arayıp sormayacaksın diyorum. Yalnızlık hissini anlatamıyorum..
Bu kafadan kurtul. O engeli kaldırsa geri dönecek gibisin.
Edit: Gerçek İslam bu değil.

Bırak gıtsın boyle bırını.Namazı sen onun ıcın kılamazsın..O buna karısamaz.Sacma otesı ya,bir de küsüp trip atıyor sen de hala özur dılıyorsun ..Boyle bırıyle hıcbırsey olmaz.

Onu küfürü sindirdiğim için yazmadım. Benimle sorunu olduğu için aileme küfür etmesi bana küfür etmesinden daha anlaşılmaz ve iğrenç.

Hmm anladım. Sindirilecek gibi değil tabiki. Aman boşver kurtulmussun. hobi falan bul kendine, arkadaslarinla takil. Yalnızlık hissinden kurtulursun. Cok dengesiz ve saygisiz biri. Asıl o baskıdan kurtuldugunu anlayinca rrahatlayacaksin.

Umarim o engeli ömür boyu kaldirmaz. Hadi sitem etmesini anladik diyelim, onca küfür niye? Allahin delisini sen mi adam edicen. Bosver uzak dursun. Seni ateist yapar boyle adam. Teşekkürü borç bilirsin sonra :)

Yazdıklarını dehşetle okudum :)
Ana avrat söverek namaza teşvik etmesi gerçekten çok duygu yüklü olmuş.
1 milyon sevap point kazanmış aferin ona...
Sevgili yorum sahibi seni türkiye barış elçisi ilan etmek geldi içimden, bu ne iyi niyetlilik diyeceğim ama bu kadarı saflığa giriyor dersem umarım kızmazsın bana...
Adak ada, topuklarını popona vura vura kaç.

Back
X