Ağlamaktan mahvoldum

" haahh tam olsun uzerine bide mesaj at" dedim.. ve oylede oldu. Atmisya la?
Islemler tamamsa artik kacip kovalama operasyonu baslamistir, start cizgisinde yerinizi alin lutfen..

Sen neden ozur diliyosun ablaa??

namaz kilmana bu kadar dikkat edicek kadar inançların da hassas ama küfürler ediyor üstelik sevgilisi var (o kadar hassassa eğer sevgilisinin olmasi da ona göre caiz olmamali)
bence asıl tutarsız olan erkek arkadaşın. gerçek bi müslüman erkeğine hatta müslüman olmasina bile gerek yok ahlakli bi erkeğe bi kere küfürlü konuşmak yakışmazki.

senin Allah'la aranda olan bir konuya karışıyor, sonra kendi kıldığı halde (kıldığını düşünüyorum) sana küfürler ediyor rezilce sen de üstüne özür diliyorsun, sonra o doğru insan kendince?
yürüsün işine aman kurtulduğuna şükret. o ne be öyle

Halen daha ne yapayım diye sormanız da en az defalarca özür dilemeniz kadar komik..
Oldu olacak kapısına gidin, "nolur affet beni bir daha sözünden çıkmayacağım, suratıma tükürsen Yarabbi şükür diyeceğim" deyin..
Töbe yaa..

anana babana küfrediyor sen özür diliyorsun.. bahanende korkmuş olman.. telefonun ucundaki adamcığın nesinden korktun allasen..
Allah hidayet versin bu erkek ! bozuntusuna sana da akıl..

Bizim kızlarımız çok saf diyordum ama seninki ileri derece bir saflık be bacim, naptin hayatına mi susadin, mazosit misin, yok yere sebepsiz eziyet edilmek, yok yere küfür yemek hoşuna mı gidiyor? Böyle bir mal icin hala neyin pesindesin ?

Ayrıl dicem ama sen ayrılmasın bence, kafana göre takıl ne diyim.

Şimdi mantığa yatmayan durumlar var. Bir kişi namaz kiliyorsa ve etrafını düşünüyorsa çok dindar birisi demektir. Ama zorluyorsa biraz düşündürüyor onu da geçtim küfür ediyorsa nerde kaldı bu dindarlik islami yaşayan bir insan küfür etmez. Daha ne diyim ki kendisiyle çelişen bir insan Allah yardimcin olsun bacim

aman bu ne ya ben okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı dehşete düştüm.
böylesi manyagıda ilk defa görüyorum yarın birgün evlensen bu seni döverde.
hem küfür edilicek ne var ki bunda şu kadarcık şeye bile küfür edip agzına geleni sayan birinden kurtuldugun için göbek at derim.
şimdi otur hüngür hüngür salya sümük agla ilerde başını taşlara vurcagına şimdi ağla.

bana biri öyle hakaret küfür etse direk savcılığa..kimmiş o ya allahın piskopat manyağı.sizin yaşınız küçük korkmuşsunuz sanırım ama bu kişi normal değil kesinlikle iletişim kurmayın.

yazını okudum dedım yorum yapmadan asla olmaz.kızım sen nıye hep özür diliyorsun.senın sucun yok azıcık akıllı ol bu adamla evlensen senı yer cok yıpratır.ne demek aşilene kufur etmek her şeyi gectım din vicdan özgürlüğü nedir bilmıyo mu bu mal senın ıbadetıne karısabılıyor.bence bak yasın kac bılmıyorum bıran evvel kaç bu adamdan burda ki yorumları da ciddiye al burda ki coğu herkes yasamış tecrübe edinmiş kaç yıllık evli bayanlar var.yorumları muhakkak dikkate al cok aşığım ölüyom aşkımdan onsuz yapamam falan deme sakın bisürü erkek var dünyada ve sana bır öğüt veriyim karşılıklı ilişkilerinde kişiliğinden ödün verme canım.gururlu ol.senin bi kadınlık gururun var ya silkelen söyle kendine gel güçlü ol .
yada ne yap biliyomusun bizleri dinleme bu adamla sabah akşam özür dile kendini affettir.adam senin üzerinde sana baskın olan bi dünya kursun.hep kendi isteklerini yaptırsın sende kendınden ödün vere vere bi bakmışssın hayat geçmiş mutsuzsun cunku hayatını baskaların mutlu olsun dıye harcıyorsun.sonra siz evlenırsınız kk ya bdv ye baslık acmıssın kocam benı sevmıyo evlılıkte cok mutsusuzum hep eşimin dedıkleri oluyor vss. neyse inş. bunlara sahıt olmayız YENİ NESİL GENÇLER AKILLI OLUN UYANIK OLUN ERKEKLERE ALDANMAYIN ULAŞILMAZ OLAN SİZSİNİZ ONLAR DEĞİL.

namaz senle Allah arasında onu ilgilendirmez bu 1 madem bu kadar dindar ailenize varan küfürler nasıl eder bu 2.Gitsin kendine bir melek bulsun.siz nasıl bunlara göz yumup bi de tekrar arayıp özür diliyorsunuz.Bu neyin kafası ya

sen neden sürekli özür diliyorsun ki birde saygısızlık yapıyorsun ne demek itaat et bana der gibi arkana bakmadan kaç ilişki kalmamış çamur olmuş

bu tipleri nasıl buluyorsunuz yahu, hadi buluyorsunuz nasıl tahammül edebiliyorsunuz.. adam sana ağız dolusu hakaret ediyor, yüzüne telefon kapatıyor, sen ona döşeyeceğine bir de özür diliyorsun.. mabadlarını kaldırırsanız bu kadar döverde bunlar, normal yani artık kızamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…