aglamaktan yoruldum artik

Ben cok anlayamadim. Aranizda yas farki cok olan bu beyefendi sizi yalvar yakar evden aliyor getiriyor sonra mutlu etmiyor mu.. evli degilsiniz sanirim.. tam olarak iliskiniz anlayamadim. Birlikte yaşıyorsanız eger bu kadar baglayicilik neden..
Ötetaraftan ailenizle de araniz kötü..
Gelecege dair planlariniz nedir..
Durumunizu cok net anlayamamakla birlikte kirdiginiz bardaklar kendinize verdiginiz zararin ancak psikolojik sorunlarınızla ilgisi vardir diye düşünüyorum.

Canım Allah yardimcin olsun gercekten cok zor şeyler yasamişsin... canim sana tavsiyem o adami tamamen hayatindan cikar ve bir daha da kesinlikle sokma hayatina girmesine izin verme telefon numarani degistir sana hicbir yerden ulasamasin... kendine daha fazla bu eziyeti cektirme, kendine ziyan etme canim benim.... simdilik ailenin yanina geri donmek zorundasin cunku gidecek baska bir yerin yok simdilik ailenin yanina don ve hemen okuluna devam et kendini gelistir işini eline al ayaklarinin ustune bas ve daha sonra da o evden de cik git kendine guzel bir yasam kur uvey baban var sanirim annemin eşi dedigin kisiyle de muhattap olma... Allah yardimcin olsun kendini daha fazla ziyan etme canim benim...

okudugum sehirde onla tanistiktan bir sene sonra sevgili olduk ve ben kendi evimi kapattim onla birlikte yasamaya basladik ilk buyuk hatam bu. ese dosta cevresine daha ciddi gozuksun diye nisanlim diyordu surekli evlenmek istyordu yani o an tamam desem ertesi gun evlenecektik o sekilde.bir donem benim de beynim bulandi olumlu bakmaya basladim ama neyseki yapmamisim boyle birsey.en son o sehirden ayrildiktan sonra bir daha geri donmedim ailemin yanindaydim o benim yasadigim sehre geldi evle ben bu sorunlari yasayinca da onun isine geldi beni alip buraya getirdi yanimda oldu sozde ama suan yaptiklarini hazmedemiyorum.okulu dondurdum on gun once hersey icin cok kararliydim ama annem tarafindan sirtimdan bicaklanmak herseyi alt ust etti suan arasam gelir alir beni ama istemiyorum gelecege dair hic umudum yok

cok iyisiniz tesekkur ederim okulu dondurdum bu sene benim de kendime gore planlarim vardi hepsi suya dustu. numarami da degistirmistim zaten yasadigim yerde surekli karsima cikti burdan. bi gideyim de ne evdekilerle konusucam ne bu insanla bir daha asla. simdi de gelmis kapiya cocuksun kapi kilitlemek ne diye bagiriyor kapiyi zorluyor yemek yiyeym diye seni cok seviyorum diyor dengesiz bes saattir saydiran benim sanki

Özet geçebilecek olan var mı?

19 yasindayken 35 yasinda bir insan benzerini cok sevmis ama asik olmamis. Adam buna kirilacak biblo gibi davraninca birey olmak yerine biblo olmayi tercih etmis. Sonra cektigi duygusal buhranlara dayanamamis annesine gel beni al demis. Annesine gitmis eskiden oldugu gibi sosyal mutlu bir birey olmus.

Sonra uvey babasi ile kavga etmis. Annesi onu degil uvey babasini tutunca o adam bibloyu alip tekrar eve goturmus. En ozet hali bu.

Beynim akti anlamaya calisirken. Loblarim yandi. Neden bu adamdan kurtuldugunuz sure icinde calisip, para biriktirip bagimsiz bir birey olmaya calismadiniz? Anladigim kadariyla ya anneniz size "sahip" cikiyor ya da bu adam. Siz neredesiniz?

sizin okurken benim de yasarken yandi beyin hucrelerim..cunku o zaman annemle ve kocasiyla sorunum yoktu babamdan gelen para var onla gecinip gittim evde hersey yolundaydi bir sorun yoktu mutluyduk bozdular herseyi. dun bir ise basvurdum netten ordan aradilar oraya gidecegim calismaya baslayacagim eve dondugumde. haklisiniz ben hep sahip cikilan oldum kendimi kandirdim hep gucluyum diye suan bakiyorum ya bu insan beni yonlendirmeye calismis ya da ailem

Arayin annenizi gelip alsin. En kotu anne bu adamsan iyidir ki anneniz de kotu degil sanirim hepsini okuyamadim icim daraldi cunku.

İyilesmek ve yeniden bir hayat kurmak isiyorsaniz once tum yasadiklarinizin kendi tercihlerinizin sonucu oldugunu kabullenin. Kimseyi suclamayin. "Ben yanlis tercihler yaptim ve bedelini sagligimla odedim" deyin. Okulunuzu bitirin. Psikolojik destek alin. En onemlisi de kendi kendinize yetecek kadar para kazanacaginiz bir meslek edinmeden hayatiniza kimseyi almayin. Kimse size sahip cikmasin. Anneniz bile.

Arayin annenizi gelip alsin. En kotu anne bu adamsan iyidir ki anneniz de kotu degil sanirim hepsini okuyamadim icim daraldi cunku.

annem iyi bir insan ama zaten guvenecek kimsem yok bir o varken en zor animda beni savunmak yerine kocasiyla arasi bozulmasin diye beni harcamayi tercih etti bu kadar kolay harcandigini gorunce insanin neye bir umudu olabilir ki surekli kalbi kirilan benim annemi aramayi dusunmuyorum ve cok bagli bir iliskimiz vardir annemle buna ragmen bunu yapti bu insan beni eninde sonunda goturecek eve

E konu sahibinin işi gücü, okulu falan yok mu kim aldıysa onun elinde kalıyor. Bu gencecik kızlar nasıl kıyıyorlar kendilerine.

zaten tam olarak soylediginizi soyluyorum kendime ben yanlis tercih yaptim ve bedelini kendim oduyorum.ama insanlar neden boyle ben hep vericiyken iyiyken neden surekli beni uzuyor kiriyor yetmedi mi bende kirilacak daha kalp kalmadi sadece bunun icin sucluyorum onu.ve bunlari kendime yasattigim icin kendimi

E konu sahibinin işi gücü, okulu falan yok mu kim aldıysa onun elinde kalıyor. Bu gencecik kızlar nasıl kıyıyorlar kendilerine.

okulu dondurdum..icimde inanin hic guc yok yasamak bile istemiyorum inanin bir can dostum var sadece onun icin yasiyorum şimariklik klasik sevgili buhranlari degil yasadiklarim inan. ne yapacagimi ben de bilmiyorum kapana kisilmiş gibiyim bir is buldum internetten eve donunce oraya gidecegim kimseyle muhatap olmadan suan tek dusundugum bu

Ne demek eninde sonunda goturecek. Siz cocuk musunuz? Akli iradesi olan bir birey degil misiniz?
Ayrica zamaninda siz de annenizi bu ipsiz sapsiz adam icin ezip gectiniz. Tartisma neydi siz haksiz miydiniz bilmeden annenizi de suclayamiyorun.
Ayrica keske uvey babaniza annenize cikan o sesiniz biraz da bu adama ciksa.

hayatınızın nasıl olmasını isterdiniz? yada nasıl biri olmak isterdiniz? ilk önce bu sorulardan başlayın. bana göre zayıflığınızdan ve gençliğinizden faydalanan bu insanla birlikteliğinizi irdeleyin ama burada siz yüzde yüz suçlu değilsiniz. daha 19 yaşındaymışsınız .sanırım anneniz ikinci evliliği. baba figürü olmayabilir. ilgilenilmeyi istemek suç değil hatada değil yalnız adreslerde biraz hata var. annenizi suçlamayın siz nasıl kendi tercihlerinizi yapıyorsanız onunda yapmaya hakkı var. annenizle oturun bir cafede konuşun açık bir dille hislerinizi düşüncelerinizi kapris yapmadan olduğu gibi dile getirin. hayatınızdan memnun değilseniz şeklini değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…