aglamaktan yoruldum artik

evet yazdiklarimdan sanki bu adam baskinmiş ben eziliyormuşum gibi gorunmuş ama aslinda tam tersi baskin sozu gecen taraf benim kavgalarda da hep ekside olan o gecmiste bana yasattiklarini yazdim o zaman da baskin bendim ama bunlar yasandi suan kendi basima gidemiyorum cunku param yok o da goturmuyor cunku ona gore basitce tartistik daha oncelerde yaptigim gibi onu terkedip gitmemi istemiyor olay bu ben seni sildim artik yuzune bakmicam diyorum o beni ciddiye almiyor sinirle soyluyorum saniyor

Her şeyi anlıyorum çok zor ama neden üvey babanızla bu kadar zor durumda iken dalaşıyorsunuz? Tam maddi manevi desteğe ihtiyacınız varken alttan almanız ruhunuzu dinlendirmeniz lazımdı. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Allah yardımcınız olsun. Her zaman söylüyorum lütfen maddi durumu iyi olan bayanlar çocukları varsa evlenmesinler.

tesekkur ederim yapici yorumunuz icin ben annemin tercihlerine karismiyorum hic karismadim evlendi diye cocuk aklimla bile onu suclayip kiskanmadim on kusur yildir evliler.o adamla aramizda ilk defa boyle birsey oldu bu boyutta daha dogrusu daha once bir sefer de tartaklamisti o zaman da annem arkamda durmadi o zaman evi terkedemedim gidecek yerim yoktu icim yana yana kaldim.o adam bu cesareti bu yuzu annemden buldu bana saldiracak kadar annem buna musade etti buna katlanamiyorum. bu adamla da eve dondukten sonra asla tekrar gorusmeyecegim. telefona not yaziyorum hissettiklerimi gecmiste de yazmistim ilerde donup bakayim diye gercekten yazik bana ne haldeyim suanki halimden cok farkli bi insan olmak isterdim

cok tesekkur ederim yorumunuz icin o olaydan oncesine kadar aylardir hic bir sorun yoktu buna benzer bisey gecen yaz yasandi ama bu boyutta degildi yani onlarin tarafindan sorun yaratildi benim cok gururum kirildi bunun tarifi yok.ve zaten maddi olarak ikisinden de bisey gormuyorum iliskilerimiz cok iyiydi ama dedigim gibi bozdular ben babamin yolladigiyla kendim geciniyordum

annenize eşiyle olan durumunuz hakkında taraf tutmamasını ne sizin ne onun ve bu gibi davranışları istemediğinizi ve bunu dengeleyecek olanın kendisi olduğunu söyleyin. mutluluğu insanlarda aramayın bu hatayı hep yapmışsınız. mutluluğu içinizde yeşertin. gökyüzünün maviliğinden keyif alın güzel bir kokulu çiçek alın duyularınızı mutlu etsin boyama kitabı alın. odaklanmak sakinleştirir. eğlendirici müzikler dinleyin. yeniden hızlı bir şekilde kendinize gelirsiniz.

cok iyisiniz cok tesekkur ederim ben de guzel bir muzikle deniz kokusuyla mutlu olurdum aslinda bu yasananlarin hepsi benim bir omuza siginma ihtiyacimdan oldu aslinda boyle biseye ihtiyacim da yoktu belki kendim yarattim bunu bilmiyorum.dediklerinizi yapacagim eve donunce

Canim kac kurtar kendini bu adamdan... en guzel yillarini ziyan etme o guzel gozyaslarini bu adama harcama... okulunu bitir ayaklarinin ustune bas kendine guzel bir yasam kur ve bir daha arkana bakma canim benim... daha cok gencsin zaten inan bana kendine yepyeni bir hayat kurabilirsin lutfen seni uzenlerin yaninda durma kendinide uzme kimseyide affetme...

Bişey anladiysam arap olayım. . Tek bişeyi anladım. . Ruh sağlığı hasta olan bi genç kız ve 35 yaşında aşık ama rahatsız olan bi adam Bi psikoloğa git sen kuzum

cok tesekkur ederim inanin bu yorumlar bile iyi hissettirdi kendimi umarim kendimde o gucu bulurum zaten baska carem de yok okumaktan baska tekrar asla affetmiycem

Bişey anladiysam arap olayım. . Tek bişeyi anladım. . Ruh sağlığı hasta olan bi genç kız ve 35 yaşında aşık ama rahatsız olan bi adam Bi psikoloğa git sen kuzum

evet hasta olmama etken kendisi zaten psikiyatra gidiyodum gunde bes arti gece 4 tane uyku ilaci kullaniyodum ama benim saglgimi bozan bu insan ondan uzak oldugumda cok iyi oluyorum bu yuzden biraktim ilaclari her seferinde tuzaga dusuyorum gerci bu biraz daha farkli ama sonuc olarak onun yanindayim yine.neyse dondugumde bu hatayi yapmicam tekrar

sen kendini özgür diye nitelemişsin ama değilsin.
bir adama yapışıp kalman, başın sıkışınca annene sığınman, baba parasına güvenip çalışmaman, defalarca kandırıldığın halde aynı adama dönmen vs bakılırsa ezik ve ne yapacağını bilmeyen, rüzgarda savrulan yapraksın.
inşallah bir an önce toparlanırsın.

Canim benim ilaçlarını ihmal etme ve biran önce ondan kurtul.. bi işe gir.... annenin de yanlış anlamadiysam kurulu bi düzeni var.. alttan alabiliyorsan annenle yaşa yok kaldıramam diyosanda ayrı eve çık.. ama muhakkak o adamdan ayrildiktan sonra bi iş bul kendine... göreceksinki sağlığına kavuşup eskisi gibi neseli mutlu olacaksın.. He bi şey daha okuluna devam et.. açıktan da olsa oku mutlaka.. psikoloğa gitmeyede devam et çok faydasını goruceksin.. (Ayrıca adam seni kandırmaya çalışırsada gitme gerekirse buraya yaz biz sana engel oluruz :)) geçmiş olsun tekrar

Çalışsan tek başına eve çıksan? Ya da arkadaşlarınla.. Anlamıyorum tekrar neden döndün? Ayrıca çok geçmiş olsun

Aslinda amacim sadece evden birkac gun uzaklasmakti yani tekrar beraber bir duzen kurmadim onla kurmaya da niyetim yoktu.hatta ben evdeki olay olana kadar bile gorusmuyodum onla gorustugumde de mesafeli ve surekli tersler bir durumdaydim iki gundur konusmustum sadece.sonra evdeki olay oldu herseyi bildigi icin de o yanimda oldu gidip baska bir arkadasimla paylasabilecegim bisey degil bilmiyorum zayif anima geldi her zamanki gibi. ben de biraz evden uzaklasayim dedim geldim buraya simdi nerden geldim diyorum cunku hersey ayni bir hafta bana rol yapti cok ozenliymis gibi davrandi konustu simdi yine kustu icini degisen bisey yok yuzune bakmicam bidaha ne olursa olsun yasadigim yerde tek basima eve cikmam cok zor olur hem de okumuyorken ama okula devam ettigimde oyle olur eskisi gibi umarim

belki de.. ama en azindan hic tanimadigim gormedigim bir insana ezik diyecek kadar saygisiz degilim.daha nazik olmanizi beklerdim sonucta hassas bir donemdeyim bilmem beni goren hic kimsenin ezik diyecegini de sanmiyorum yorum.icin sagolun

belki de.. ama en azindan hic tanimadigim gormedigim bir insana ezik diyecek kadar saygisiz degilim.daha nazik olmanizi beklerdim sonucta hassas bir donemdeyim bilmem beni goren hic kimsenin ezik diyecegini de sanmiyorum yorum.icin sagolun
konunu baştan sona okudum. şimdi de kendini o adamın evinde odaya kilitlemişsin. normali annenin evinde kalıp, sakinleşene kadar orada kendini odaya kilitlemeliydin. sana eziyet etmekten başka işe yaramayan adamın evinde hapsolup çenesini dinlemek yerine annenin sözlerine katlanabilirdin. ezikliğin adama karşı. genel huyunu karakterini bilemem.
umarım daha güzel bir hayata adım atarsın bu kadar hatadan sonra.

ya ne kadar iyiysiniz cok mutlu ettiniz beni hem gozlerim doldu hem gulumsedim cok tesekkur ederim destek oldugunuz icin zaten eve dondugumde o adamla yuzyuze bakmayiz dediginiz gibi ise giricem iyi gelcegini dusunuyorum ben de cok ama cok sagolun

bir kızın tehlikelere en açık olduğu durumdasın canım yaa. İnan çok üzüldüm.Ama aile ne kadar da kötü olsa elden daha iyidir. Annenle aranı düzelt. Onun da yaşadıkları kolay değil anladığım kadarıyla. Şu adam kılıklı tipten de bir an önce kurtul. KEsinlikle iletişime geçme!! Sonraki adımın ise iş bulmak olsun. İş arama çabalarını annenin evinde kalırken yürüt bence. Çünkü maddi özgürlğün yok sanırım şu an için. iş buldugun anda da okul arkadaşlarından biriyle eve çıkarsın. Ama ne olur ev arkadaşın düzgün bir tip olsun. Ve bir erkeğe bu derece verici olma bir daha. Kendin için yaşa hayatını. Daha genceciksin yaa yazık deil mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…