aglamaktan yoruldum artik

anladim evet ama en basta demistim ya krizlere karsi savunmam hep kacmak oluyo neden bilmiyorum yani bir durup sakinlesmek diye birsey yok aninda gemileri yakip o ortamdan uzaklasiyorum..annem konusunda da kalbim cok ama cok kirildi gururum ezildi ve annemin onun tarafinda olmasi bitirdi beni. ve ona karsi ezikligim konusunda haklisiniz sanirim.hatta sanirim degil gercek bu.ortalarda gururluyum diye geziyorum ama gururun g si yok bende bu evde bulunduguma gore.herseyi toparlamaya calisicam cok yakin oldugumuz icin zayif dusup sozlerine inaniyorum ama birdaha yapmiycam

Can çıkar huy çıkmaz. Lütfen o adamdan uzaklaşın..

valla annen ne dese haklı sana. okumaya yolıcam kızımı o nikahsız birde senden kac yaş büyük admla yaşasın. ayni evse oldugunuza göre ayrı odalarda takılmadınız aptallıktan başka birşey değil

cok tesekkur ederim kurtulucam kolay olmuyo surekli karsima cikiyo ama daha once nasil olduysa yine kesicem tamamen o suan hala şaka saniyo diyorum ki bitirdm seni aşkim benim bitirmş oy falan diyo burdan anlayin dengesizligini az once soylenip bagiriyordu dengesiz bu insan yeterince cektim gecmiste bir daha niyetim yok annem de eminim pisman olmustur cunku gecen yaz benim arkamdan o adama(kocasina) konusmus hep simdi bu olayda yine yapti mi bilmiyorum zaten onemli olan olay aninda takindigi tavir sonrasinda istersen boşan ne farkeder beni ezip gecmiş harcamissin bir kere.ki zaten olaydan sonra evde gulup egleniyorlardi hicbisey olmamis gibi normal konusuyorlardi annem tepki gostermemis demek ki.biraz sıkıntıli ama umarim ustesinden gelirim tekrar cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin

nikah midir bir insani namuslu ya da namussuz yapan?nikah olmadan ayni evde yasayinca ne degisiyo? bakiş acina cevap vermeye tenezzul etmiyorum saygisiZ insan baska yorum yapmazsaniz sevinirim

nikah midir bir insani namuslu ya da namussuz yapan?nikah olmadan ayni evde yasayinca ne degisiyo? bakiş acina cevap vermeye tenezzul etmiyorum saygisiZ insan baska yorum yapmazsaniz sevinirim
illerde görürsün o nikahsiz yaşamasın bedelini ödedıgın zaman. bile bile zina nikah olmadan yat kalk adamla. sanki senınle evlenecekti kulandı biraktı bukadar net

illerde görürsün o nikahsiz yaşamasın bedelini ödedıgın zaman. bile bile zina nikah olmadan yat kalk adamla. sanki senınle evlenecekti kulandı biraktı bukadar net

pardon? siz sanirim cevresinde saygi gormeyen kaale alinmayan sozleri onemsenmeyen bir tipsiniz gelip burda hic tanimadiginiz insana saldiriyorsunuz bilincalti bir sekilde boyle yansitiyor demek ki.
iftira eden iftiraya ugrar elbet sizi bulur sozleriniz.seni edepsizliginle basbasa birakiyorum bana yorum yapma saygisiz insan

Öyle deme, nikah denen sihirli değnek değseydi bu adamın tüm ruh hastalıkları iyileşiverecekti birden!!!!

Nikahın olmadığına dua et kızım asıl yoksa bu kadar kolay kurtulamazdın, şimdi ben gidiyorum eyvallah diyebilirsin , çantanı alır çıkar gidersin kafan rahat.

Allah yardım etsin ya üzüldüm cidden yanlış anlama ama ne o adamdan ne annenden hayır gelir sana is bul çalış okuluna devam et bence hatalarını tekrar etmemeye çalış...

Bu adamla aynı ortamda bir saniye daha nefes alma derdim. Daha seni ne kadar kırmasını incitmesini sonrada hiç bir şey olmamış gibi alıp geri getirip bu oyunu devam ettirmesine tahamül edeceksin? incnmiş kırılmışsın bırak gitsin kendini daha fazla hırpalama olan sana oluyor senin arkandan üzülen annene oluyor..

aynen sizin gibi dusunuyorum evli olmus olsaydim hersey daha beter olurdu

cok tesekkur ederim inanin bu yorumlar bile iyi hissettirdi kendimi umarim kendimde o gucu bulurum zaten baska carem de yok okumaktan baska tekrar asla affetmiycem
Yasadiklarini cok iyi anliyorum... bir hata yapmissin evet ama hepimiz insaniz hepimiz hata yapiyoruz hicbirimiz kusursuz değiliz bazen goremiyoruz gercekleri gormek istemiyoruz belki boslugumuza geliyor ve tutunacak birsey ariyoruz guveniyoruz yaralaniyoruz affediyoruz yine kiriliyoruz... bu yuzden kesinlikle sana sen aklini kaybetmissin ne işin vardi o adamla niye geri döndün tüm suç sende kimseyi suclama gibi bir ithamda bulunamam... kendimi senin yerine koyuyorum ve zaten farkinda oldugun seyleri sana soylemek yerine sana moral verme taraftariyim... kendini üzme kendini birakma hayata küsme okulunu bitir kendine iş bul kendi ayaklarinin ustune bas sosyal cevre edin zamaninda canini yakanlari affetme geriye donme yeni bir hayat kur ve birazcik hersey hayatinda yoluna girene kadar sabret canim... umarim hersey senin icin cok guzel olur daha cok gencsin... sen hicbir sey kaybetmedin ama bak o seni kaybetti bu yuzden birak o insan musvettesi aglasin sen degil, o uzulsun sen guclu dur ne olursa olsun yikilma dimdik dur canim benim...ve unutma ailen o adamdan yuz kere bin kat daha iyidir inan bana...

haklisiniz bahane degil ama evdeki olay olmasa gelmezdim gercekten oyle ordan kacma ihtiyaci hissettim bininci ama son dersimi de aldim

sanki bir dostumla dertleşmişim gibi oldu bu dusuncelerin icin cok ama cok tesekkur ederim inanki cok degerliler benim için tamamen haklisin boşluğa dustum ama asil soru şu yarin obur gun ailemle yine aram bozulsa ben yine bu adamin yanina mi geleceğim ben şuan asla diyorum ama olaylar oldugunda normal olmasi gerektigi gibi dusunemeyip kendimi birakiyorum ona en buyuk hatam bu. ama inan ki sevgi namina birşey kalmadi sadece bana yakin biriymiş gibi aşk hissetmiyorum ama bu son uc gune kadar keyfim yerindeydi onu da test etmiyodum yani bakalim nasil davranacak diye hersey yolunda bir zorlama hareketler olmadan fazla guzel gecti hep boyle gidecek sandim ama dedim ya rol bunlar bir arkadas demis can cikar huy cikmaz tam olarak da oyle neyse bu adamla ilgili hicbisey dusunmuyorum sadece kesin olarak hayatimda olmicak bunu biliyorum suanda.benim hayata kusmelerim umutsuz bosluga dusmelerim hep onun yuzunden dengesiz davranislariyla benim de dengemi bozuyo.ama dun gece konustuk biraz ciddi ciddi soyledim ona neler dusundugumu ve hayatimda olmicagini.bu sefer ciddiye aldi taktigi tek sey benim liseden ordan burdan gecmisten kalan cevremle gorusup gorusmeyecek olmam herseyi birakmis bunu takiyo kafaya ben seni bitirdim artik bu sondu senin bu konusmalarini laflarini davranislarini kabul etmiyorum etmicem diyorum tamam kimseyle gorusmiceksin diyo.tuhaf ya neyse umrumda da degil artik hicbisey hissetmiyorum zaten bugun gidicem eve.. ilgilendigin onemsedigin icin cok ama cok tesekkur ederim yalniz hissetmedim kendimi

ya iste suan oldugu gibi olaylari konusarak cevirmeye manipule etmeye calisiyo delirtiyo beni bugun gidicem dedim israrla gercekten gidecek misin bak seni de anliyorum burda hicbisey yok sikintinin icine soktum seni (3 gundur biraz sikintida maddi olarak ) diyo ben de dedim ki bu ayri benim problemim sensin yani bikac gundur olan konusmalari hareketleri kastettim ve bikac kez dile getirmistim zaten sanki hic bunlar olmamis ben uyduruyomusum gibi cok şaşirarak sanki ilk kez duymuş gibi nasil problem benim asil sen surekli beni elestiriyosun beni sucluyosun hep ben ne yaptim vs vs dedi ben de tamam dedim cevap bile vermiyorum sana.sonra yine bagirmaya basladi suclu oldiginu kendisi de bildigi icin ama bu evden gidecegim kesin artik aslinda ne sebepten oldugu acik secik ortadayken gittigimde onla gorusmeyi kesmiyim diye farkinda degilmis gibi davraniyo yani konusarak degistirebilecek sanki. hep der gercekten de oyle unutkanligi var acaba cidden unutuyo da beyni ona boyle isine geldigi gibi mi hatirlatiyo anlayamadim ama yok artik o kadar da degil

evlimisiniz anlamadım ama bu büyük beyefendi sizi eve mi kapatîyo. gün boyu dışarı çıkma evde mi otur diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…