aglamaktan yoruldum artik

ne unutması ya yine kanacaksın farkında değilsin

Allah yardım etsin ya üzüldüm cidden yanlış anlama ama ne o adamdan ne annenden hayır gelir sana is bul çalış okuluna devam et bence hatalarını tekrar etmemeye çalış...

yanlis anlamam haklisiniz cnku. yasayip gorucem bir haftaya neyin ne olcagi belli olur ise girmeyi kafama koydum zaten okula da devam edicem zaten hep bu skintilardan ciktigim icin tedavi de oluyorum diye annemin de destegiyle bu sene dondurmuştm okulu bakalim neler olcak.tesekkur ederim ilginiz icin

evlimisiniz anlamadım ama bu büyük beyefendi sizi eve mi kapatîyo. gün boyu dışarı çıkma evde mi otur diyo

hayir suan alakasi yok ama beraber yasadigimiz iki yil baska sehirde onun memleketinde yani birbirimiz disinda kimseyi gormedik belli bir kac insan var onlar gelip gitti o kadar yani ne ben kendi basima takilmaya cikabilirdim ne de o zaten oyle isteklerimiz de yoktu benim de normal kiz arkadasim bile kalmamisti zaten hep kendimle olan bitenle ilgilendigimden.ha alisverise filan cikiyodum sadece onun da zaten isi sabah git aksam gel olmadigi icin surekli beraber vakit gecirdik. bi de o bana evden cikmicaksin evde oturcaksin diyemez demez de zaten sadece psikolojim git gide bozuldugu icin ben kendimi hep eve kapattim suan benim yasadigim sehirde de o ev tutmus bu olaylar olunca yanina geldim tek olsam cikar giderim en kotu bir arkadasima soylerim goturur eve ama hem biraz uzak hem de kopegim var o yuzden kendisi goturecek

ne unutması ya yine kanacaksın farkında değilsin

hayir iste dusunun o kadar şoka giriyorum soyledikleri karsisinda hicbisey olmamis benim cikardigim huysuzlukmuş gibi davraniyo peki diyorum ben neden bu tavirdayim sebebi ne e sebebi sensin yaptiklarin yani beni cidden şoka sokuyo her seferinde bu kadar da olmaz diyorum.evli degiliz bu arada az once yazmayi unuttm

Biz burda bu kadar kendinizi kaptırmayın deyince suçlanıyoruz, yazık hünah değil mi sana bitir okulunu istediğinle evlen hayatını kur ne üvey babana nede eşine Muhtaç ol, sahipsiz Görmüş seni üstüne birde baba sıcaklığı aramışsın aslında, akıllı kızsın bunları farkettiğine göre lütfen bu adamı hayatın boyunca Çekme ara polisi gelsin alsın seni devlete sığın gerekirse..

evde sınavlara çalışın hayatınızı kurtarın. evli de değilsiniz mecburiyetiniz yok bu adama

girin bir işe çalışın belkide adamın kötü bir yanı yok ama psikolojik olarak kötü olduğunuz için böylesinizdir. hepimiz bu yollardan az çok geçtik. bende çalışmayıp gün boyu evde olsam eşime sarıp kafayı yerdim

19 yaşında bir kızın 35 yaşında bir adamla ne işi var
Tüm bunlar annenin dirayetsizliği
Özgürlüğü, birey olmayı yanlış algılamışsın
Madem birey olacaksın, önce hayata dair sorumluluklarını yerine getirmelisin; çalışmak ve okumaktan başlamalısın
Ayaklarının üzerine bastıktan sonra ne istersen yap
Hayata aşktan ve bir adamla ayrı bir eve çıkmaktan başlanmaz
Altı boş sevgi insana mutluluk vermez
Artık toparlanıp yoluna bakacaksın, ihmal ettiğin her şeyi düzeltip ayaklarının üzerine basacaksın
Tabi bu adamı da hayatından sileceksin başka yolun yok

eger oyle olsaydi kendimi kandirmazdim niye gozgore gore tam tersine inanayim.kotu kalpli biri degil hatta hayatimdaki tek dostum guvendigim tek insan derdim taa gecmis zamanda.cok seyler yasandi beni cok yipratti her seferinde uzup defalarca kez pisman olan ama hep aynilarini yapan bi insan.o hayatima girmeden once benim civil civil bi yaşantim vardi bilmiyorum bu iliski ikimize de yaramiyo ama o bir turlu anlayip kabullenmiyo.

Ben sizi anlamadım. Bu adam kötü mü davranıyor, sizi sinir eden davranışları ne çözemedim. Yanında olmak istemediğiniz adamı neden ailenizle kavga ettiğinizden haberdar ettiniz. Çok kopuk her şey.

22 yasindayim tanistigimda 19dum ilk zamanlar bana da cok tuhaf geliyodu bir de tip olarak kucuk gosterir yzum iyice dikkat cekiyodu yanimda koca sakalli makalli bir adam.disarda elimi tutma falan derdim zamanla alisti gozum bilmiyorum bakinca tuhaf duruyo gercekten hatta belki ne paylasabilir bu iki insan diye de dusunebilirsiniz ama ben ne biliyim cevrem beni eski veya yeni taniyanlar hep cok olgun oldugumu soyler dusunce tarzi bakimindan sanirm tabiki cocukluklarim da olyyo ama bir de ot beyin buyutmediler edebilecek sohbetim birikimim oldu hep ne biliym farkli bir yasam tarzim vardi bu da ona cekici geldi belki de. benim de gozumu ilk zamanlar yanimda agir birinin olmasi boyamisti dha dogrusu memleketinde herkesin tanidigi ve cok cekindigi korkulan biri sacma gelicek ama bunlar hosuma gitti daha once tecrube etmedigim icin.herseyi senden once dusunen biri var kendini bile bu rahatlik hosuma gitti ben de koyverdim gitti ama hata mi tabiki koskocaman bir hata.ve hayata asktan ayri eve cikmaktan baslamadim tabiki konusulan kadarindan cok konusulmayanlar var hayatta hepimiz bir cok sey yasiyoruz artik bundan sonra tek istegim bu toparlanmak ve harekete de gecicem artik hata yaptim okul bu insan hayatima girene kadar cok guzeldi benim baska ozel sorunlarim da oldu hepsi bir arada icinde boguldum kayboldum.en kisa surede toparlanicam cok tesekkur ederim

Ben sizi anlamadım. Bu adam kötü mü davranıyor, sizi sinir eden davranışları ne çözemedim. Yanında olmak istemediğiniz adamı neden ailenizle kavga ettiğinizden haberdar ettiniz. Çok kopuk her şey.

Ilk basta yazdigim mesaj toplamda iki sene beraber yasadigimizin son bir senesinde olan biten bana yasattiklari en son artik cok cok kotu bir hale geldigi icin bir kez daha terkedip döndüm artik o da son oldu.
ozamandan sonra da bir cok sey oldu ama ben hicbi zaman affetmedim.guvenim hic yoktu.son bir bir buçuk aydir benim yasadigim sehre gelmiş numarami degistirdim ozaman bile mesajindan tacizinden tiksinir boyuttaydim evi ve civarini zaten biliyo hep karsima cikti hep kovdum hic bir kez iyi guler yuz gostermedim ki nefretimi anlasin cunku buraya benim icin gelmis ben kendi hayatima coktan bakmaya baslamistim neyse hep yalvardi yakardi cogu kez konuşturtmadim hatta sadece bu sure zarfinda bir kez konustum daha dogrusu dinlemeyi kabul ettim bu da evdeki yasanan olaydan iki gun oncesine dayaniyo.bilmiyorum dedm ya bosluguma geldi zaten evdeki olayi butun mahalle duydu o karisiklikta kopegm kacmis ben de olaydan once dustan cikmistm kafamda havlu hersey kisa bi zamanda oldu ben sonra kopegimi hungur hungur agzim yuzum kaymis butn herkesin beni tanidigi yerde kafamda havluyla altmda gece gydigm bir karis sortla disardan bakinca deli gibi bir tiple ciktm koprgmi aramaya o esnada onu aradm gel diye o caresizlikle napiyim elimden baska bisey gelmedi.

suandaki kizginligim ise hicbirseyin degismemis oldugunu onun asla degisemeyecegini gormem.ve beni yine hayal kirikligina ugratmasi.ilk tartisma surdan cikti uc gun once disarda bi isi vardi ve bana birsey soyledi (o soyledigi ufak sey de yalanmis dha sonra kendisi farkli soyleyince anladm ve sorunca ben oyle bisey demedim sen yanlis anlamissn diyor)ve geliyorum dedigi saatten cok sonra geldi ve les gibi icki kokusuyla simdi belki size normal gelir ama bizim asla boyle seylerimiz yoktur yani dissrda tek takilmak gbi veya onu gectim ben evde beklerken onun da arkadasinin dukkaninda icki icmesi hic normaldegil normalde cesaret edemicegi bisey.ama o anda arkadasi vardi ve cok piskin bir tavirla ukala ukala ne olacak ki ye getirdi ve bu tavrini duzeltmedi devam ettirdi neyse ilk olay bu bi de kucuk kucuk yalanlarini farkettim son bir kac gundur ve tavir hep ayni uste cikmaya calisan ukala gicik sanki ben onu zorla braya yalvarip getirmisim de bana boyle davraniyo bunun yaninda bir suru lafi sozu var bunlar da benim sinirmi bozdu haliyle

Köpeğim var yzmışsın, köpekler dünyanın en duygusal hayvanlarıdır, o zavallım nasıl dayansın bunca şeye? senin psikolojin bu haldeyken o garibim ne haldedir Allah bilir... hem kendin hem de onun için bu durumdan bir an önce kurtar kendini, eğer kendini kurtaramıyorsan ve huzurlu bir ortam sağlayamıyorsan bir an önce aç bir ilan huzurlu bir yuva bul o yavrucağa. Biz evde annemle odadan odaya seslenirken bağırdık diye benim köpeğimin aklı çıkar ne yapacağını şaşırı zavallım, bardakların havalarda uçuştuğu, kapının pencerenin aşağı indiği bir ortamda düşünemiyorum ne hale gelmiştir... Yazık günah yaşatma bunları daha fazla.

Canim benim yalniz degilsin tabiki ve istedigin zaman buradan bana yazabilirsin aslinda yaşım senden kucuk ama seni cok iyi anliyorum ben insanlarin birbirini yargilamadan elestirmeden once anlamasi onun acisindan bakmasi gerektigine inanirim ve boyle de yaparim buraya bu konuyu moralin bozulsun hatalisin kabahat sende demeleri icin acmadin biraz moral bul destek bul diye actin bu konuyu ve hepimiz insaniz hata yapiyoruz bugun seni suclasam yarin belki aynisi yaparim bunu bilemem hayat bu insani nelerle karsilastiracagini bilmiyorsun... seni anliyorum bir boslukta hissediyorsun tutunacak baska kimse olmadigi icin affediyorsun seni bosluktan kurtardigini dusunuyorsun aliskanlik aslinda bu sevmesende alistin sadece ve daha iyi bir secenegin olmadigini dusundugunden dobdun inanmak istedin belkide... ama canim inan bana cok daha guzel bir hayat disarida seni bekliyor bu adami hayatindan tamamen cikar ve bir daha sokma geriye bakma gecmisin bir daha seni takip etmesin sil at yeni bir hayata basla evin yine de senin icin şu an en iyi secenek simdilik sabret okulunu bitir iş bul daha sonra istersen kendine ait bir hayat kurarsin yolun daha cok basindasin hayata küsme kendini birakma ayaklarinin uzerine bas ne kadar guclu oldugunu herkese goster :) :) kendini uzme guzel gozyaslarini da o adama harcama sen kaybetmedin ama o seni kaybetti o uzulsun sen degil canim :)

Son düzenleme:
ya aynen anlamıyorum adam bişeye karışmazmış eve de hapsetmezmiş bence takıntılı olan konu sahibi

canim benimmm ne kadar iyi yureklisin yaşin kucukmus ama çok olgunsun dun butun gece internette birseyler okudum sonradan engel sahibi olan insanlarin yasadiklarini ve cok etkilendim herşey saniyelik aslinda gercekten çok etkilendim umutsuzluga kapildim yine hayatimiz sagligimiz pamuk ipligine bagli coğu zaman bunu unutuyoruz sacma sapan seyler icin canimizi sıkıyoruz ne zaman ne olacagi belirsiz bomboş şeyler için uzulmeye gerek yok insanlar neler yasiyor gercekten utandim kendimden beynimi bunlarla mesgul etmemeye karar verdim duzgun bir hayatim olur umarim tabi cabalamazsam olmaz bakicam hersey iyi olur umarim. sana da gercekten kalpten tesekkur ederim sen ne kadar iyi bir insansin ne kadar akilli olgunsun tanistigima cok memnun oldum buradan haberleselim ara sira.. kendine iyi bak tamam mii

ya aynen anlamıyorum adam bişeye karışmazmış eve de hapsetmezmiş bence takıntılı olan konu sahibi

neye takinti yapiyorum ben?beyin sagligim yerinde cok sukur olmayan seyleri uydurup uydurup kendime yeni gercekler yaratmadim yaratmiyorum.birseyleri takinti yaptigim da yok.erkek kadini eve hapsetmiyosa hic sorun yok yani kadin icin buyuk mukafat olmali bu mu yani peeehhh ne diyeyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…