- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi papatya335
-
ne unutması ya yine kanacaksın farkında değilsinya iste suan oldugu gibi olaylari konusarak cevirmeye manipule etmeye calisiyo delirtiyo beni bugun gidicem dedim israrla gercekten gidecek misin bak seni de anliyorum burda hicbisey yok sikintinin icine soktum seni (3 gundur biraz sikintida maddi olarak ) diyo ben de dedim ki bu ayri benim problemim sensin yani bikac gundur olan konusmalari hareketleri kastettim ve bikac kez dile getirmistim zaten sanki hic bunlar olmamis ben uyduruyomusum gibi cok şaşirarak sanki ilk kez duymuş gibi nasil problem benim asil sen surekli beni elestiriyosun beni sucluyosun hep ben ne yaptim vs vs dedi ben de tamam dedim cevap bile vermiyorum sana.sonra yine bagirmaya basladi suclu oldiginu kendisi de bildigi icin ama bu evden gidecegim kesin artik aslinda ne sebepten oldugu acik secik ortadayken gittigimde onla gorusmeyi kesmiyim diye farkinda degilmis gibi davraniyo yani konusarak degistirebilecek sanki. hep der gercekten de oyle unutkanligi var acaba cidden unutuyo da beyni ona boyle isine geldigi gibi mi hatirlatiyo anlayamadim ama yok artik o kadar da degil
Allah yardım etsin ya üzüldüm ciddenyanlış anlama ama ne o adamdan ne annenden hayır gelir sana is bul çalış okuluna devam et bence hatalarını tekrar etmemeye çalış...
evlimisiniz anlamadım ama bu büyük beyefendi sizi eve mi kapatîyo. gün boyu dışarı çıkma evde mi otur diyo
ne unutması ya yine kanacaksın farkında değilsin
evde sınavlara çalışın hayatınızı kurtarın. evli de değilsiniz mecburiyetiniz yok bu adamahayir iste dusunun o kadar şoka giriyorum soyledikleri karsisinda hicbisey olmamis benim cikardigim huysuzlukmuş gibi davraniyo peki diyorum ben neden bu tavirdayim sebebi ne e sebebi sensin yaptiklarin yani beni cidden şoka sokuyo her seferinde bu kadar da olmaz diyorum.evli degiliz bu arada az once yazmayi unuttm
girin bir işe çalışın belkide adamın kötü bir yanı yok ama psikolojik olarak kötü olduğunuz için böylesinizdir. hepimiz bu yollardan az çok geçtik. bende çalışmayıp gün boyu evde olsam eşime sarıp kafayı yerdimhayir suan alakasi yok ama beraber yasadigimiz iki yil baska sehirde onun memleketinde yani birbirimiz disinda kimseyi gormedik belli bir kac insan var onlar gelip gitti o kadar yani ne ben kendi basima takilmaya cikabilirdim ne de o zaten oyle isteklerimiz de yoktu benim de normal kiz arkadasim bile kalmamisti zaten hep kendimle olan bitenle ilgilendigimden.ha alisverise filan cikiyodum sadece onun da zaten isi sabah git aksam gel olmadigi icin surekli beraber vakit gecirdik. bi de o bana evden cikmicaksin evde oturcaksin diyemez demez de zaten sadece psikolojim git gide bozuldugu icin ben kendimi hep eve kapattim suan benim yasadigim sehirde de o ev tutmus bu olaylar olunca yanina geldim tek olsam cikar giderim en kotu bir arkadasima soylerim goturur eve ama hem biraz uzak hem de kopegim var o yuzden kendisi goturecek
girin bir işe çalışın belkide adamın kötü bir yanı yok ama psikolojik olarak kötü olduğunuz için böylesinizdir. hepimiz bu yollardan az çok geçtik. bende çalışmayıp gün boyu evde olsam eşime sarıp kafayı yerdim
19 yaşında bir kızın 35 yaşında bir adamla ne işi var
Tüm bunlar annenin dirayetsizliği
Özgürlüğü, birey olmayı yanlış algılamışsın
Madem birey olacaksın, önce hayata dair sorumluluklarını yerine getirmelisin; çalışmak ve okumaktan başlamalısın
Ayaklarının üzerine bastıktan sonra ne istersen yap
Hayata aşktan ve bir adamla ayrı bir eve çıkmaktan başlanmaz
Altı boş sevgi insana mutluluk vermez
Artık toparlanıp yoluna bakacaksın, ihmal ettiğin her şeyi düzeltip ayaklarının üzerine basacaksın
Tabi bu adamı da hayatından sileceksin başka yolun yok
En kısa sürede kendi hayatını kurmaya bak sen kimseye muhtaç değilsin zaten umarım hayatın en kısa sürede istediğin hale girerhaklisiniz bahane degil ama evdeki olay olmasa gelmezdim gercekten oyle ordan kacma ihtiyaci hissettim bininci ama son dersimi de aldim
Ben sizi anlamadım. Bu adam kötü mü davranıyor, sizi sinir eden davranışları ne çözemedim. Yanında olmak istemediğiniz adamı neden ailenizle kavga ettiğinizden haberdar ettiniz. Çok kopuk her şey.
En kısa sürede kendi hayatını kurmaya bak sen kimseye muhtaç değilsin zaten umarım hayatın en kısa sürede istediğin hale girer
Canim benim yalniz degilsin tabiki ve istedigin zaman buradan bana yazabilirsin aslinda yaşım senden kucuk ama seni cok iyi anliyorum ben insanlarin birbirini yargilamadan elestirmeden once anlamasi onun acisindan bakmasi gerektigine inanirim ve boyle de yaparim buraya bu konuyu moralin bozulsun hatalisin kabahat sende demeleri icin acmadin biraz moral bul destek bul diye actin bu konuyu ve hepimiz insaniz hata yapiyoruz bugun seni suclasam yarin belki aynisi yaparim bunu bilemem hayat bu insani nelerle karsilastiracagini bilmiyorsun... seni anliyorum bir boslukta hissediyorsun tutunacak baska kimse olmadigi icin affediyorsun seni bosluktan kurtardigini dusunuyorsun aliskanlik aslinda bu sevmesende alistin sadece ve daha iyi bir secenegin olmadigini dusundugunden dobdun inanmak istedin belkide... ama canim inan bana cok daha guzel bir hayat disarida seni bekliyor bu adami hayatindan tamamen cikar ve bir daha sokma geriye bakma gecmisin bir daha seni takip etmesin sil at yeni bir hayata basla evin yine de senin icin şu an en iyi secenek simdilik sabret okulunu bitir iş bul daha sonra istersen kendine ait bir hayat kurarsin yolun daha cok basindasin hayata küsme kendini birakma ayaklarinin uzerine bas ne kadar guclu oldugunu herkese goster :) :) kendini uzme guzel gozyaslarini da o adama harcama sen kaybetmedin ama o seni kaybetti o uzulsun sen degil canim :)sanki bir dostumla dertleşmişim gibi oldu bu dusuncelerin icin cok ama cok tesekkur ederim inanki cok degerliler benim için tamamen haklisin boşluğa dustum ama asil soru şu yarin obur gun ailemle yine aram bozulsa ben yine bu adamin yanina mi geleceğim ben şuan asla diyorum ama olaylar oldugunda normal olmasi gerektigi gibi dusunemeyip kendimi birakiyorum ona en buyuk hatam bu. ama inan ki sevgi namina birşey kalmadi sadece bana yakin biriymiş gibi aşk hissetmiyorum ama bu son uc gune kadar keyfim yerindeydi onu da test etmiyodum yani bakalim nasil davranacak diye hersey yolunda bir zorlama hareketler olmadan fazla guzel gecti hep boyle gidecek sandim ama dedim ya rol bunlar bir arkadas demis can cikar huy cikmaz tam olarak da oyle neyse bu adamla ilgili hicbisey dusunmuyorum sadece kesin olarak hayatimda olmicak bunu biliyorum suanda.benim hayata kusmelerim umutsuz bosluga dusmelerim hep onun yuzunden dengesiz davranislariyla benim de dengemi bozuyo.ama dun gece konustuk biraz ciddi ciddi soyledim ona neler dusundugumu ve hayatimda olmicagini.bu sefer ciddiye aldi taktigi tek sey benim liseden ordan burdan gecmisten kalan cevremle gorusup gorusmeyecek olmam herseyi birakmis bunu takiyo kafaya ben seni bitirdim artik bu sondu senin bu konusmalarini laflarini davranislarini kabul etmiyorum etmicem diyorum tamam kimseyle gorusmiceksin diyo.tuhaf ya neyse umrumda da degil artik hicbisey hissetmiyorum zaten bugun gidicem eve.. ilgilendigin onemsedigin icin cok ama cok tesekkur ederim yalniz hissetmedim kendimi
ya aynen anlamıyorum adam bişeye karışmazmış eve de hapsetmezmiş bence takıntılı olan konu sahibiBen sizi anlamadım. Bu adam kötü mü davranıyor, sizi sinir eden davranışları ne çözemedim. Yanında olmak istemediğiniz adamı neden ailenizle kavga ettiğinizden haberdar ettiniz. Çok kopuk her şey.
Canim benim yalniz degilsin tabiki ve istedigin zaman buradan bana yazabilirsin aslinda yaşım senden kucuk ama seni cok iyi anliyorum ben insanlarin birbirini yargilamadan elestirmeden once anlamasi onun acisindan bakmasi gerektigine inanirim ve boyle de yaparim buraya bu konuyu moralin bozulsun hatalisin kabahat sende demeleri icin acmadin biraz moral bul destek bul diye actin bu konuyu ve hepimiz insaniz hata yapiyoruz bugun seni suclasam yarin belki aynisi yaparim bunu bilemem hayat bu insani nelerle karsilastiracagini bilmiyorsun... seni anliyorum bir boslukta hissediyorsun tutunacak baska kimse olmadigi icin affediyorsun seni bosluktan kurtardigini dusunuyorsun aliskanlik aslinda bu sevmesende alistin sadece ve daha iyi bir secenegin olmadigini dusundugunden dobdun inanmak istedin belkide... ama canim inan bana cok daha guzel bir hayat disarida seni bekliyor bu adami hayatindan tamamen cikar ve bir daha sokma geriye bakma gecmisin bir daha seni takip etmesin sil at yeni bir hayata basla evin yine de senin icin şu an en iyi secenek simdilik sabret okulunu bitir iş bul daha sonra istersen kendine ait bir hayat kurarsin yolun daha cok basindasin hayata küsme kendini birakma ayaklarinin uzerine bas ne kadar guclu oldugunu herkese goster :) :) kendini uzme guzel gozyaslarini da o adama harcama sen kaybetmedin ama o seni kaybetti o uzulsun sen degil canim :)
ya aynen anlamıyorum adam bişeye karışmazmış eve de hapsetmezmiş bence takıntılı olan konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?