Tesekkur ederim cokBen tek kalınca sıkılıyodum ,
3-4 kişi olunca illa bi sivri oluyodu, ya da ben sivriliyodum kavga ediyodum.
Takma kafanaaa 2 iyidir , iyi
Sen de biraz geçimli ol canım , kocaman kızsın aaaa.
Kesinlikle ne guzel anlatmissiniz iste bazen en babasiyla tanisip hayatiniz boyle degisiyor ve annesi babasi katlansin ben niye tahammul ediyorum ki diyosunuz parayla rezil olma bu iste ayrica ben burslu okuyorum zengin simarik cocuk gibi algilandim sanirsamBen sizi anliyorum simariklik olarak da gormuyorum. O kadar garip tuhaf insan turleri varki bunlardan birine ya da birilerine denk gelen insan baskasiyla ayni odada yasama fikrine bile katlanamiyor. Yurdunuz sizden fedakarlik yapmanizi bekleyemez cok sacma orasi devlet yurdu degilki ne deseler kabul etmek zorunda olasiniz. Ayrica hanimlar kimse 10 12 kisilik odalarda kalmak zorunda degil. Ben kalamam mesela bu direnc tahammul meselesi. Bunu yapamayanlar da simarik degil. Herkesin hayat standarti farklidir.
Iki gundur aklimdaydi bu olaydan sonra kesinlikle gidicemOzaman bir an önce pskolojinizi güçlendirmeniz şart.doktora görünün gerekirse ilaç kullanın.çnkü hayat insana tahammül sınırlarını zorlayan bir çok seçenek sunuyor.
Kimse 10-12kişilik odada kalmak istemez.herkes tek kalmak ister.para yoksa napcaksın sokakta mı yatcaksın.ben 8kişilik odada kalmak zorunda kaldım horlayanı pisi dağınığı hepsi vardı.bizim pskolojimiz yokmu,biz insan değilmiyiz,bizim tahmmülümüz bitmedimi.standartlar tabiki farklı ama insan herşeyin daha kötüsünü düşünüp kendini motive etmeli.Ben sizi anliyorum simariklik olarak da gormuyorum. O kadar garip tuhaf insan turleri varki bunlardan birine ya da birilerine denk gelen insan baskasiyla ayni odada yasama fikrine bile katlanamiyor. Yurdunuz sizden fedakarlik yapmanizi bekleyemez cok sacma orasi devlet yurdu degilki ne deseler kabul etmek zorunda olasiniz. Ayrica hanimlar kimse 10 12 kisilik odalarda kalmak zorunda degil. Ben kalamam mesela bu direnc tahammul meselesi. Bunu yapamayanlar da simarik degil. Herkesin hayat standarti farklidir.
Tabiki oyle tesekkur ederimKimse 10-12kişilik odada kalmak istemez.herkes tek kalmak ister.para yoksa napcaksın sokakta mı yatcaksın.ben 8kişilik odada kalmak zorunda kaldım horlayanı pisi dağınığı hepsi vardı.bizim pskolojimiz yokmu,biz insan değilmiyiz,bizim tahmmülümüz bitmedimi.standartlar tabiki farklı ama insan herşeyin daha kötüsünü düşünüp kendini motive etmeli.
Çok fazla yüzgöz olmazsın olur biter. Bu kadar abartma alt tarafı iki kişi kalıcaksınız. Kuralların olsun ve onun kurallarına da uy. Saygılı olursanız tatlı tatlı yaşarsınız.Kendimden biliyorum gayet de güzel güzel kalınıyo. Yeterki yüzgöz olma.Merhaba kizlar
O kadar daraldim ve o kadar bunaldim ki iki saattir ağlıyorum
Sorun okul tabiki ben ozel bi universitede okuyorum ve bu okulun yurdunda kaliyorum.
Ilk basta tabiki cevremiz olsun yanliz kalmayalim diye iki kisilik bi oda sectim ve bu kiz benim burnumdan getirdi ve psikolojimi bozdu
Sonra odalari ayirdik.tek kalmaya basladim ki keske en basta oyle yapsaydim.
Bu sene iki saat once ogrendim ki bu cemaat okullarinin kapatilmasiyla ogrenci sayisi artmis ve herkese iki kisiik odalari mecbur tutuyolar.
Ben ne baskasinin sorumlulugunu alicak kadar psikoojik acidan iyiyim nede temizlik bakimindan
Cildirdim resmen diger yurtlarin paraso almis basini gitmis ev desen sorun okulda sehrin disinda dahada sorun gerçekten napicagimi bilemiyorum bunu bize mecbur tutmalari dahada sinir bozucu buraya kadar okudugunuz icin cok tesekur ederim yorumlarinizi bekliyorum..
Benim gibi ilk seneden en dengesiziyle karsilasinca onyargilar tavan yapiyo bende oyle düşünüyorum fazla samimiyet hic iyi degilÇok fazla yüzgöz olmazsın olur biter. Bu kadar abartma alt tarafı iki kişi kalıcaksınız. Kuralların olsun ve onun kurallarına da uy. Saygılı olursanız tatlı tatlı yaşarsınız.Kendimden biliyorum gayet de güzel güzel kalınıyo. Yeterki yüzgöz olma.
Odanin icinde var calisma salonuda var aynen bu sene oyle idare ettimBence bi dene .Belki bu arkadaşla frekanslar uyuşur :) uyuşmazsa oda değişimi istersin. oda da mı ders çalışma masası ? ayrı çalışma salonu varsa ne olacak ki uyumadan uyumaya gidersin zaten odana
Iste bende baska biriyle arkadaslik kurmak istiyorum ama ...
Siz nasil kaldiginiz nasil anlastiniz onlarla sizdende fikir almak isterim
demissin yanina gelecegin kisinin ne gibi sorumlulugunu alacaksin merak ettim ? Ayrica herkes kendine gore temiz belki gelen kisi de seni pis bulacak ... bu ne onyargi bu ne ben mukemmelimcilik ....Ben ne baskasinin sorumlulugunu alicak kadar psikoojik acidan iyiyim nede temizlik bakimindan
Seni anliyorum duzenin bozulmus mutsuz ve sinirlisin.. Ama pozitif dusun belkide o kizi cok seveceksin .. Sakin kotu davranma hem ben 4 sene boyunca yurtta kalmis biri olarak soyluyorum her insan bir olmuyo ben her sene farkli odalarda kaldim en cok mutlu oldugum oda 5 kisilik kaldigim son sene idi :) cunku arkadaslarim cok iyiyidi ama hele ikinci siniftaki oda arkadaslarim onlar berbaaatti berbattt yani o insandan insana degisiyo kafana takma canimMerhaba kizlar
O kadar daraldim ve o kadar bunaldim ki iki saattir ağlıyorum
Sorun okul tabiki ben ozel bi universitede okuyorum ve bu okulun yurdunda kaliyorum.
Ilk basta tabiki cevremiz olsun yanliz kalmayalim diye iki kisilik bi oda sectim ve bu kiz benim burnumdan getirdi ve psikolojimi bozdu
Sonra odalari ayirdik.tek kalmaya basladim ki keske en basta oyle yapsaydim.
Bu sene iki saat once ogrendim ki bu cemaat okullarinin kapatilmasiyla ogrenci sayisi artmis ve herkese iki kisiik odalari mecbur tutuyolar.
Ben ne baskasinin sorumlulugunu alicak kadar psikoojik acidan iyiyim nede temizlik bakimindan
Cildirdim resmen diger yurtlarin paraso almis basini gitmis ev desen sorun okulda sehrin disinda dahada sorun gerçekten napicagimi bilemiyorum bunu bize mecbur tutmalari dahada sinir bozucu buraya kadar okudugunuz icin cok tesekur ederim yorumlarinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?