ben ne düşünecem ...o bunları düşünsün .....
icab ederse düşündürülür eyvallah...
ne bu behhhh! hep yusuf yusuf biz kadınlar gidiyo ,akıllı olalımda biz onları joseph-joseph(yusuf_yusuf)attıralım...
valla benim diyeceğim bu...
ben korkarım kaybetmekten eşimi ma ben bilirim ,ona bildirmem,bilmesin de...ama ona beni kaybetme korkusunu hap yaşatırım ki 3.5 atan o olsun :)
Ama sen baska söledinn pipirikliiiii
nerdeyse vuracaktı herüfler bizi peşinden gelseydik:roflol:
ya bugunku o absolt hatun neydı öle yaa
aldatılıyosunuz falan fılan saçmaladı durdu sıvrı zekalı
ama konu tamamen sılınmıs heralde bulamadım
bunu diyen kişi kendinden vazgeçmiş,kemdini değersiz kılmış kişidir..hayra alamet de diildir:1closedeyes:hmm aldatılma kısmında kimse emin olamamış peki hiçmi kendine güvenmeyen yok ben becereksızın tekıyım dıyen yokfisfisfis
niyee! olması gereken bu ,nereye kadar hep kadın mağduru oynaycak ve nerye kadar sürecek bu düzen ..kız evlatlarımızıda bu şekilde boyun eğen helinlikle girdin kefenle çıkarsın tarzı yetiştirmenin matelitesi sınırlarını çooook tan aşma zamanı diil midir? kadın değersiz de erkek mi hazine dir...erkeğide kadını da taşıma ve doğurma potansiyeli bizde iken,anne olma kutsallığı bizde iken en büyük hazine ve değer biz diilmiyiz de ,hep mağdur olan kadın ?...ya valla bravo ben iki saattir baska bıryerde bunu anlatmaya calıstım kovulmadan pasa pasa cıkayım dedım oradan kaydirigubbakcemile3
aman beaaaa.
bir kadın ancak kendi kendine yazık edebilmeyi seçer yada seçmez!heeehh söleeee.
içim kıyıldı valla yazık ama kadınlaraa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?