ağlanacak haline gülenler buraya

tek tek cevaplıyorummmm
1. aldatıormu bilemem ama aldatabilir.
2.Ben yeterim tabe Adam olana cok bile
3.Güzelim tabiii. herkesin vardır kendine göre güzelliği

1)henüz bı vukaat yok olabılır de olmayabılırde.
2)nıye yetmıyecekmısım..hersey gelır elımden
3)guzelim tabıkıde allahıma bın şükür

VAAAUUUVVV İŞTE BUDUR KENDİMİZE GÜVENMEMİZ GEREK KIZLAR KİMSE BİZİ YIKAMAZ BÖYLELİKLE:lepi:

ben ne düşünecem ...o bunları düşünsün .....
icab ederse düşündürülür eyvallah...
ne bu behhhh! hep yusuf yusuf biz kadınlar gidiyo ,akıllı olalımda biz onları joseph-joseph(yusuf_yusuf)attıralım...
valla benim diyeceğim bu...
ben korkarım kaybetmekten eşimi ma ben bilirim ,ona bildirmem,bilmesin de...ama ona beni kaybetme korkusunu hep yaşatırım ki 3.5 atan o olsun :)
kendime sonsuz güvenim var her acıdan ve her bakımdan..benden iyisi şamda kayısı bile olmaz :))))
zaten bu sonsuz güvenim de hep batar adama ....batsınnnn,batsın zaten..:)))

Son düzenleme:
hmm aldatılma kısmında kimse emin olamamış peki hiçmi kendine güvenmeyen yok ben becereksızın tekıyım dıyen yokfisfisfis

ya valla bravo ben iki saattir baska bıryerde bunu anlatmaya calıstım kovulmadan pasa pasa cıkayım dedım oradan kaydirigubbakcemile3

Ama sen baska söledinn pipirikliiiii

nerdeyse vuracaktı herüfler bizi peşinden gelseydik:roflol:

ya bugunku o absolt hatun neydı öle yaa
aldatılıyosunuz falan fılan saçmaladı durdu sıvrı zekalı
ama konu tamamen sılınmıs heralde bulamadım

ya bugunku o absolt hatun neydı öle yaa
aldatılıyosunuz falan fılan saçmaladı durdu sıvrı zekalı
ama konu tamamen sılınmıs heralde bulamadım

bulalım hemen onu baskın yapalım sende gel ifrit kambersiz dugun olmaz :dance:

hmm aldatılma kısmında kimse emin olamamış peki hiçmi kendine güvenmeyen yok ben becereksızın tekıyım dıyen yokfisfisfis
bunu diyen kişi kendinden vazgeçmiş,kemdini değersiz kılmış kişidir..hayra alamet de diildir:1closedeyes:
ya valla bravo ben iki saattir baska bıryerde bunu anlatmaya calıstım kovulmadan pasa pasa cıkayım dedım oradan kaydirigubbakcemile3
niyee! olması gereken bu ,nereye kadar hep kadın mağduru oynaycak ve nerye kadar sürecek bu düzen ..kız evlatlarımızıda bu şekilde boyun eğen helinlikle girdin kefenle çıkarsın tarzı yetiştirmenin matelitesi sınırlarını çooook tan aşma zamanı diil midir? kadın değersiz de erkek mi hazine dir...erkeğide kadını da taşıma ve doğurma potansiyeli bizde iken,anne olma kutsallığı bizde iken en büyük hazine ve değer biz diilmiyiz de ,hep mağdur olan kadın ?...
heeehh söleeee.
içim kıyıldı valla yazık ama kadınlaraa.s.
bir kadın ancak kendi kendine yazık edebilmeyi seçer yada seçmez!
kısıyorum gerçekten düzen gelmiş gidiyor ..kadınlığımızı bilelim,değerimizi alamıyorsak ta almasını ve muhafaza etmesini bilellim Çok üzgünüm çoook

yaf kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama gitmem lazım birazdaha uyumazsam adam buraya konu acacak yatmayan eslerı ne yapmalı diyekaydirigubbakcemile3

hiç mi kendine güvenmeyen yok sorusunu sormalıydık var ise kendıne getirelimyerimseniben

Aldatılan kadında kendine güven sarsılıyor bence yaaa. Şahsen ben cooookk çökerdim doğru söylemek gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…