ağlanacak haline gülenler buraya

bazılarrımızın deneyimleri vardır bazıları baska acıdan bakar birbirimize tiyolar verelim el elden üstündür kızlar herkesin ögrenecek seyi vardır elbet bırılerınden kimseyi yermeden fazla elestırmeden ne dersınız

benim sevdiceğim bigün beni aldatsa kesin dilsiz biriyle aldatırdı. garibim cenemden cok cekiyorr yaaaa

tamam tamam ıtıraf edıyorum burnum buyukk....cıdden buyuk mecazen değil.kaydirigubbakcemile3

tamam tamam ıtıraf edıyorum burnum buyukk....cıdden buyuk mecazen değil.kaydirigubbakcemile3

çok şekerdi bu yazdıgın olsun sizinde örnegin gözlerınız güzeldir burun görünmez bile hem makyaj hileleri var o kolay yerimseniben

ay ben kaçıyorum yarın devam ederim inşaallah ölmez sağ kalırsak iyi sabahlar kızlar

Ya kızlar bakın benim görüşüm su bu konuda:
Etrafımda bircok kadına bakıyorum evlenene kadar alımlıı bakımmlııııı gayet dişii.ve beraber oldukları erkek için binbir turlu renklere giriyorlar( bu makyaj değilll) özeniyorlar herşeye. bir buluşmaya felan gidilecekken binbirtürlü özen.aman ne giysem aman hangi kokuya bayılır.
ama gözlemlerime göre bu iş nikahtan sora değişior.saldım cayıra mevlam kayıra oluor geneldesi.
kaslar alınmaz agdalar gecikir. ev işi yapılır. adam gelince binbir surat vsvsvs
hele bide anne olunca hepden bebeğimde bebeğimmmm.
yanı anlata biliyormuyum. bir kadın evinide kocasını da bebeğinide ihmal etmememeli bence.
ev hanımı(evli kadın yada),anne ne olursa olsun kadın önce dişiliğine sahip cıkmalıdır.

hee ama ben böyle deyince hep etrafımdaki çilekeş hatunlar evlende görürüz seni diyorlar. bu gerçekden bu kadar zormu?

tatlı ruyalarr pipirikkkk.

ahaha benimde burnum yamuk biliyormusun. esprisini bile yapıyoruz. askım diorki sen burnunun dikine gitsen kendi eksenin etrafında döner durursun bi yere gidemezsin:roflol:

ben haftanın üç gunu harıç kuafor guzellık salonu masaj salonu gezerdım...evlendım vakıt olmuyo..falan fılann ama asla pasaklı yada vasat olmadım bunalımdaykene bıle

tatlı ruyalarr pipirikkkk.

ahaha benimde burnum yamuk biliyormusun. esprisini bile yapıyoruz. askım diorki sen burnunun dikine gitsen kendi eksenin etrafında döner durursun bi yere gidemezsin:roflol:

gel yaptırak burunları acaba gunahmı kı:mymeka:

yok yaw günahını bilmemde ben yaptırmam. o benim özelliğim. hoş doğstan değil.ufakken ablam kırmıstı ama:roflol:

oda benim kusurumm olsunnnnnnnnnn ( Ukalalıkda son nokta derim ben kendime acele etmeyin):sm_cool:

tatlım bayanlar kendi salıyor dogru.ama ben okadar susluydumki adım bile süslüydü okadar yani evlendim eşim resmen psikolojik şiddet uygulamaya başladı evli kadınsın makyaj yapma evli kadınsın renkli giyme evli kadınsı kısa etekmi olurmuş inanın yazın açık ayakkabı bile giydirmemeye başladı gelde süslü ol hevesişm kırıldı şuan 50 yaşındakiler gibi giyiniyorum bazen giyinmek isityorum ama binyane laf duyuyorum en iyisi giyinmemek süslenmemek.evde güzel giyiniyodum bisüre sonra baktım anlamıyor eşşek hoşaftan ne anlar dedim ondan da geçtim....suç tek kadınlarda degil yani..

Peki Dekolten felan asırımıydı ki? bu kadar tepki oldu.
Evlenmeden önce de tepkisi varmıydı eşinin giyim tarzına
tek tek soruyorum ama kusrabakma cok merak ediyorum bu konuyu.

Mesela ben nişanlımla ilk tanısdıgım dönemlerde cok paspal giyiniyordum. kötü değil ama işte hani bol switler.. bol pantolonlar.
bide simsiyahh far kullanırdım.
baskı niteliğinde değil ama birkac cümlesinde dikkatımı cekti begenior ama hoşlanmıor oldugu.
değişiklik yaptım. yine rahatım ama daha güzel ve uyumlu renkleri tercih ettim.
su ada kendimi daha cok begeniyorum.sokak cocugu gibi değilde daha bi bayan oldum.

hayır ben zaten kapalı bir bayanım.ki evlenmeden önce yazın gömlek etek giymişim açık sandalet tarzı bişey aşkım harikasın çok yakışmış ceket giyerdim süper olmuşsun sevgilim derdi.evlendik evli barklı kadınsın dedi.hatta ben sigara içerdim o içmezdi iç hayatım ben rahatsız olmam der çakamgımı yakardı evlendikten sonra sigra yüzünden ne kavgalar etti paketlerimi çöpe atmalar vs.hava da kuş uçsa sigaraya baglıyodu bende ölemi dedim bıraktım bakalım sende ne degişcek dedim yine aynı meger sigara bahanesi bana bagırmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…