ben ne düşünecem ...o bunları düşünsün .....
icab ederse düşündürülür eyvallah...
ne bu behhhh! hep yusuf yusuf biz kadınlar gidiyo ,akıllı olalımda biz onları joseph-joseph(yusuf_yusuf)attıralım...
valla benim diyeceğim bu...
ben korkarım kaybetmekten eşimi ma ben bilirim ,ona bildirmem,bilmesin de...ama ona beni kaybetme korkusunu hep yaşatırım ki 3.5 atan o olsun :)
kendime sonsuz güvenim var her acıdan ve her bakımdan..benden iyisi şamda kayısı bile olmaz :))))
zaten bu sonsuz güvenim de hep batar adama ....batsınnnn,batsın zaten..:)))
Neden bu tür sorularla zihnimi meşgul edeyimki. Devamlı aldatıyormu diye düşünmek beni paranoyak yapmaktan öteye gitmez.
Bu soruların hiçbir aklıma gelmedi. Aldatan aldatır ve aldatan hep kaybeder. Aldatılırsam umurumda bile olmaz. Yeterlimiyim değilmiyim diye kendi kendimi yemem asla. Beğenmeyen memnun olmayan çeker gider. Kimseyi zorla elinizde tutamazsınız.
Ya kızlar bakın benim görüşüm su bu konuda:
Etrafımda bircok kadına bakıyorum evlenene kadar alımlıı bakımmlııııı gayet dişii.ve beraber oldukları erkek için binbir turlu renklere giriyorlar( bu makyaj değilll) özeniyorlar herşeye. bir buluşmaya felan gidilecekken binbirtürlü özen.aman ne giysem aman hangi kokuya bayılır.
ama gözlemlerime göre bu iş nikahtan sora değişior.saldım cayıra mevlam kayıra oluor geneldesi.
kaslar alınmaz agdalar gecikir. ev işi yapılır. adam gelince binbir surat vsvsvs
hele bide anne olunca hepden bebeğimde bebeğimmmm.
yanı anlata biliyormuyum. bir kadın evinide kocasını da bebeğinide ihmal etmememeli bence.
ev hanımı(evli kadın yada),anne ne olursa olsun kadın önce dişiliğine sahip cıkmalıdır.
hee ama ben böyle deyince hep etrafımdaki çilekeş hatunlar evlende görürüz seni diyorlar. bu gerçekden bu kadar zormu?
vlla ne yalan söyleyeyim genç kızlığındaki gibi olmuyor kendine özenin ve telaşın ....
o zamanlarda bir ilgi odağı olma çabası ve beğenilme arzsu içinde oluyor insan ..ama evlilik te iş farklı tek bir kişi için ama tabii önce kendi için insan kendine bakmalı....ben yine salmış diilim kendimiama küçük bir çocukla,ev işi,ütü ,çamaşır,yemek ,düzen vs derken da çok ta zaman harcanamıyor...
BEn bugüne kadar aldatıldığımı sanmıyorum, bildiğim, duyduğum birşey olmadı.
Ama asla aldatmaz da demiyorum. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok bu bir gerçek.
Ancak şu da var ki; iğreti ilişkiler hiç bana göre değil:1no2:. Kimileri hep der; kaybetme korkusu
olmalı diye. Bana göre değil. Öyle ya giderse, ya biterse diye kendimi yoran bir ilişkide
mutlu olamam ben.Olmuyorsa olmuyordur, gitmek de bitirmekde o zaman gerçekleşir.
Kendimi güzel buluyorum, bakımsız değilim ama bunların hiçbirinin aldatma konusunda
ölçü olmadığının da farkındayım.
ben ne düşünecem ...o bunları düşünsün .....
icab ederse düşündürülür eyvallah...
ne bu behhhh! hep yusuf yusuf biz kadınlar gidiyo ,akıllı olalımda biz onları joseph-joseph(yusuf_yusuf)attıralım...
valla benim diyeceğim bu...
ben korkarım kaybetmekten eşimi ma ben bilirim ,ona bildirmem,bilmesin de...ama ona beni kaybetme korkusunu hep yaşatırım ki 3.5 atan o olsun :)
kendime sonsuz güvenim var her acıdan ve her bakımdan..benden iyisi şamda kayısı bile olmaz :))))
zaten bu sonsuz güvenim de hep batar adama ....batsınnnn,batsın zaten..:)))
Sizin bakış açınızda çok doğru. Evet onca yıldan sonra öğrenmekmi, öğrenmemek mihepimizin bildiği mantıklı seyler söylemişsiniz inkar edilemezler.Benim kendimce sorunum ne olur biliyormusunuz ya farketmez bir ömür enayi gibi aldatıldıgım halde onunla birlikte olursam ömrüm bir hiç için gecerse yoksa sürekli aldatıyormu aldatılırmıyım la yasanmaz pektabi öğrenmeden ölsem ne ala birde kırklı ellili yaslarda ögrenirsem onca sene aldatılmıs oldugumu, ömür gitmiş o yastan sonra yeni bir çizgi ile hayata devam etmek :a015:cümlesi bile komik düşer vah giden gençliğim dememek adına hersey
Neden bu tür sorularla zihnimi meşgul edeyimki. Devamlı aldatıyormu diye düşünmek beni paranoyak yapmaktan öteye gitmez.
Bu soruların hiçbir aklıma gelmedi. Aldatan aldatır ve aldatan hep kaybeder. Aldatılırsam umurumda bile olmaz. Yeterlimiyim değilmiyim diye kendi kendimi yemem asla. Beğenmeyen memnun olmayan çeker gider. Kimseyi zorla elinizde tutamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?