Ağlaya ağlaya yazıyorum dua edin

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir

7 ay kısa bir süre neden hemen pes ediyorsunuz?

Siz doktora gittiniz, eşiniz de gitti mi?
Problem sadece sizden kaynaklı olacak diye birşey yok.

Streste olumsuz etkiliyor biraz sakinleşmeniz lazım.

Ailesine de müdahale ettirmeyin bu kadar.

Eşim görünmedi
Eşim gitmedi . Babası olmadığı için annesi ve ablası ile paylaşıyor her şeyi evin içinde ne varsa kesinlikle onlar biliyor ben ailem dahil hiç kimseyle hiç biseyimi paylaşmam hep içimde yaşarım çok yoruldum inanın

Evlendigimizde beri hamilelik takibediyorlar ne zaman telefonda gorussek hep bu konuyu hatirlatiyorlar örneğin inşallah ramazandan sonra hamile kalırsın inşallah şöyle böyle vs gibi

7 sene olmuş gibi davranıyorsunuz, stresten de belki hamile kalamıyor olabilirsiniz. Öncelikle stres edilmemeniz gerektiğini eşinize ve kayınvalidenize söyleyin. Sanki kocanızı aldattınız başıma kakacaklar falan bir sakin olun yaw

1 sene denemeden önce drlar tedaviye bile baslamiyor, siz daha kac aylik evlisiniz ki cocugum olmuyor diye planlar yapip ayrilmayi vs dusunuyorsunuz, size baski yapiliyor.
Siz once kendinizi kaba tabirle ziraat tavugu modundan cikarin bence.
Sizi cocugunuz olmazsa kapiyami koyacaklar yani boyle bir evlilige cocuk yapmayin zaten.

7 ay uzun bir sure değil. Ayrica cocugun olmamasinin sebebi olarak neden kendinizi goruyorsunuz? Doktor sizde sorun olmadigini soylemiş, eşiniz doktora gitti mi? Belki onda sorun.

Kaldi ki bazi ciftlerde sorun olmasa da nedensiz gebelik oluşmama sorunu oluyormuş. Bu stressleri birakip sakince hayatiniza devam etseniz gebe kalmaniz kolaylasir bence.

20 yıl uğraşan var bunun için ne bu daha 7 ayda ne bu gaflet az sakin olun takip etmeyi bir bırakın bakın nasıl hamile kalırsınız

Ya bırak kimseyi umursama ne derlerse desinler. Sen bi sakinleş. Kafayı rahatlatirsan hamilelik te olur. Hem ne malum eşinde bi sorun olmadığı

Daha 7 aylık evlisiniz acele etmeyin ki doktora gitmişsiniz Sorun yok demiş doktor o zaman eşiniz gitsin doktora belki sorun ondadir.

Bu çocuk kendi ne zaman isterse o zaman gelen bi şey sakin olun. Belki hiç olmayacak. Evliliğiniz buna mı bağlı yani gerçekten? Adam nasıl gitmez ayrıca kendi kendimize hamile kalmıyoruz.

O da muayene olsun siz de rahim filmi çektirin.

Evlendigimizde beri hamilelik takibediyorlar ne zaman telefonda gorussek hep bu konuyu hatirlatiyorlar örneğin inşallah ramazandan sonra hamile kalırsın inşallah şöyle böyle vs gibi
İnşallah deyip geçin sizde çok farklı şeyler söylemiyorlarsa takılmayın bu sözlere bu kadar.

Yine söylüyorum eşiniz de gitsin doktora madem burnunuzu kasimaniza kadar anlam çıkarıyor herşeye.

Siz neden kendinizi suçlu, eksik gibi görüp gitme düşüncesine giriyorsunuz hemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…