- 3 Aralık 2019
- 1.715
- 5.255
- 158
- 31
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
7 aymıAllah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
Suçlu değilsiniz ama. Neden suçlu hissediyorsunuz?Yaşımdan dolayi endişeleniyorum eşim benden 4 yaş küçük bu şekilde kabul etti yaşı sorun etmedi ama şimdi kendimi suçlu hissediyorum
Eşim görünmedi
Eşim gitmedi . Babası olmadığı için annesi ve ablası ile paylaşıyor her şeyi evin içinde ne varsa kesinlikle onlar biliyor ben ailem dahil hiç kimseyle hiç biseyimi paylaşmam hep içimde yaşarım çok yoruldum inanın
Yaşımdan dolayı ve üzerimdeki baskıdan dolayı iyi hissetmiyorum7 aylik evlilikte biraz abartmiyor musunuz?
Gitmedi7 ay kısa bir süre doktor sorun yok demiş bu kadar ağlayacak ne var..
Eşiniz de doktora gitti mi?
Simdi hepsini okudum da bence var bir hayir bu kadar herseyin icinde ve baskici bir es ailesi cocukla birlikte daha buyuk sorun demektir. Kocanizda da susturma cabasi falanda yok zatenYaşımdan dolayı ve üzerimdeki baskıdan dolayı iyi hissetmiyorum
Cocugun olmamasi kimsenin sucu degildir, Allahin takdiri. 8 yıl sonra ilk defa tup bebekle poziyifi gordum, oda dustu. Elimizden geleni yapiyoruz, kimi suclayalım.Yasin kucuk degil, seni bu psikolojiye sokmalarina izin verme.Yaşımdan dolayi endişeleniyorum eşim benden 4 yaş küçük bu şekilde kabul etti yaşı sorun etmedi ama şimdi kendimi suçlu hissediyorum
7 aylık evlisiniz abartmayın Allah aşkına 5 yıldan fazla bekleyen insanlar var , evi terketmek , ayrılmak falan biraz olgun olun ...Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
Yaşımdan dolayı ve üzerimdeki baskıdan dolayı iyi hissetmiyorum
Neden gitmedi? Bu baskıyı kuranlara eşiniz cevap vermiyor mu, susturmuyor mu onları?Gitmedi
Biliyorum farkındayım ama dedim ya yaşım 37 eşim 33 daha suçlu hissediyorum7 aylık evlisiniz abartmayın Allah aşkına 5 yıldan fazla bekleyen insanlar var , evi terketmek , ayrılmak falan biraz olgun olun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?