- 5 Ağustos 2020
- 1.215
- 2.036
- 83
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Yaşadığınız durumdan ötürü çok kötümsersiniz dışardan bakıldığında öyle kahrolunacak bir durum yok.7 Ay olmuyor demek için çok erken inşallah bu formda yazdıklarınızı okuyup ne çok stres yapmışım diyeceğiniz günler yakın olsun.Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
İlk bi kaç ay önemsemedim ama 35den sonra zor dedikleri için iyice endişelendim 2 ay önce kimyasal yasadim çok kisa sürdü adetim sadece 2 gün gecikti beta 7.6 ydi sonra 0 oldu zaten gururumdan oluyor bütün bunlar ezilmek istemiyorum kimsenin ezmesini istemiyorum
Duygularını çocuğu olmayan biri olarak çok iyi anlıyorum ama seçimin yanlış daha 7 aylık evlisin ve sorunun yok acaba eşinde kontrole gitti mi belki onda sorun var neden tüm sorumluluk sana kalıyor . Kaçmak yerine savaşmayı deneyebilirsin ki bence bir sorun yok em kısa zamanda olur . Ya biz ne yapalım ben yaklaşık 4 senedir evliyim çocuğum yok tüp bebeğe başladık kimbilir niceleri kaç senedir bekliyor ki senin daha bir yıl bile olmamış sakin ol lütfenAllah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
Esiniz gitmedi diyene kadar esinize Bende sorun yokmuş birde sen doktora git demiyormusinuz madem bu kadar baskı kuruyor.Gitmedi
Sen kendi kendini eziyorsun gibi geldi bana. Benim yaşım büyük benden dolayıdır diye kabullenmişsin bile. O kadar kabullenmişsin ki eşinde sorun olabilme ihtimali aklına bile gelmiyor. Neden? Çünkü o senden küçük. Sen kabullenmişken onların da bunu kabullenmesi seni suçlaması işlerine gelir tabi.İlk bi kaç ay önemsemedim ama 35den sonra zor dedikleri için iyice endişelendim 2 ay önce kimyasal yasadim çok kisa sürdü adetim sadece 2 gün gecikti beta 7.6 ydi sonra 0 oldu zaten gururumdan oluyor bütün bunlar ezilmek istemiyorum kimsenin ezmesini istemiyorum
Biliyorum farkındayım ama dedim ya yaşım 37 eşim 33 daha suçlu hissediyorum
Bence bu adama çocuk doğurmak için kendinizi yormayın ...ailesine gidip evinin içini anlatan adamdan çok fazla düzelmesini beklemeyin hatta çocuk olunca daha beter bozarlar psikolojinizi...Eşim görünmedi
Eşim gitmedi . Babası olmadığı için annesi ve ablası ile paylaşıyor her şeyi evin içinde ne varsa kesinlikle onlar biliyor ben ailem dahil hiç kimseyle hiç biseyimi paylaşmam hep içimde yaşarım çok yoruldum inanın
Öncelikle merhaba biraz sakin olun .Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?