Ayyy inşAllah kızlar çok isterim ama pek sanmıyorum ben.. Değerleri bi alayım elime ki cuma veriyormuşlar..
Devlet hastanesi ile olan kısmı bilen yok mu ki ? İlla randavu şartmı yav
Ayyy inşAllah kızlar çok isterim ama pek sanmıyorum ben.. Değerleri bi alayım elime ki cuma veriyormuşlar..
kızlar çok sağolun beni merak etmişsiniz iyi ki sizin gibi arkadaşlarım var hepinizi çok seviyorum
cansucum , hati bulutçuğum çok geçmiş olsun, inşallah bi daha ki sefere olur
fındoş hastamı olsun kız, ben daha olmadı
sonuçlarım güzel çıktı kızlar, bi değerde bi problem çıktı, doktor iğne kullanmasanda olur dedi ama jinekoloğa daha gitmedim ama rahatladım ohh bee bundan sonra bebeğimi daha rahat bekleyebilirim
kızlar çok sağolun beni merak etmişsiniz iyi ki sizin gibi arkadaşlarım var hepinizi çok seviyorum
sonuçlarım güzel çıktı kızlar, bi değerde bi problem çıktı, doktor iğne kullanmasanda olur dedi ama jinekoloğa daha gitmedim ama rahatladım ohh bee bundan sonra bebeğimi daha rahat bekleyebilirim
sağolun kızlar faktör v de bi sorun çıktı ama çok öenmli değilmişayy rahatladım yaa çok sağolunn
Ay cnm bebis yoksa da olsydin en azindn baslardn klomene
Afiyet olsun cnm
Sosyalllllll
Canim ben birkez gidip sormustum kan testi icin once doktordan randevu alman lazim
Doktorun istemesi lazim tahlili demislerdi.oyuzden hic gitmedim valla gidip ozelde 10 lira verip yaptiriyorum
Twitter inz varmi kizlar bana ozelde n yazsaniza ekliyim
Kız sosyall hadi gözün aydın canım sevindim adına haydi bakalım gelsin bebişler
Kuzum sen zaten daha once hamile kaldigin icin bizimkiler gibi belirsiz degil durumun.En azindan hamiş kalabildigini biliosun.Bide bize baksanaa ne oldugu belirsizz
Ben de bi ameliyat icin resmen ölümden döndümm yapişikliklar vardi giderildi tuplerim acildi vs ama baksana hala tik yokk
canım olumsuz düşünme pozitif düşün pozitif olsunnnn
hiç bilgim yok devletle ilgili ama kzlarrrr özelde 10 tl - 20 tl miii ben 45 e yaptırmıştım
twincim aynen yaa ama başlamıyorrrr gittim wc azıcık çamur gibi yuvarlak leke var
ayrıca twiterden ekle canım burdaki adımı yaz devamını gmailde ara
sosyalimmmmmmmmmm bizde seni çok seviyoruzzzz başkanımızzzz
ben hasta olmadımmm dün iki damla kahve bugünde öleeee :44:
ohhhhh gözümüz aydınnnnn hemen git doktoraaa ve klomene başla sorun olmazsaaa acil git lütfen geç kalmaaa
ya ben hiç doktora görünmedim ters bişi söyleyecek korkusuyla ilk nereye gitmem lazım ne yapıyolar bi anlatın hele
bileyimde ona göre gideyim artık gitmem istiyorum korkumu yenip :18::18:
ya ben hiç doktora görünmedim ters bişi söyleyecek korkusuyla ilk nereye gitmem lazım ne yapıyolar bi anlatın hele
bileyimde ona göre gideyim artık gitmem istiyorum korkumu yenip :18::18:
sağol kuzummm
gidecemde adet olamadım daha
jinekoloğa git kuzum önce adetin 3. gün yapılan hormon testlerine baksınlar sonra adetin bitsin alttan muayene olursun, doktorun ona göre bi yol çizer korkma
bir kadın doğumcuya git canım anlat böle böle derdini ne var e yoksa
oda bakacak alttan sorun varmı hormon testleri isticek.. sonuca göre değerlendiricek.
kist çıkarsa ne der peki ?? sizi doktor yerine koyuyorum
söyleyecveklerini bilmem lazım amannn ne zor iş ya
biraz önce oğlumun sınıfından bi veli ikinci yokmu daha dedi ugrasıyorum dedim başka bi velinin hamile oldugunu söyledi insanlar ne çabuk hamile kalabiliyo ya delirecem
ya biz napalım senin yine evladın var ikincide olur biz aylar hatta senelerdir bir kere hamile kalmak için uğraşıyoruz
ne kadardır olmuyo senin canım ?
ben kararlıyım ama ilkini doğurim hiç korunmıycam ikinci ne zaman gelirse
walla canım ilki için sadece 8 ay bekledim ama ikinci sanırım 2 yıl oldu yada gecti artık saymıyorum... bende diyorum ki birinci oldu da ikinci neden olmuyo herkesin kendine göre haklı bi yeri var tabi kii ben Rabbimden önce sizler için istiyorum zaten o duyguyu tatmanız için sonra Rabbim bana versin bende oğlumun çok istediğini bildiğim için istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?