Ağlayakta gözden mi olak???

Selam kizlarr nasilsinizz
Fundoss insallahh gelmez kirmizilar bugunn artik yarin da test yaparsinnn
Ben dün şu fal sitesinde ruya yorumlayanlar da var ruyami yorumlattim :))
Kadin dedi ki bu ruya evinizde bebegin habercisiiiii bilmiyirum oyle bi beklenti var mi ama bebek haberi dediii

hadi inş yelizzz

evet cnm dedim eğer test yoksa mik mikde yok dedim oda olmasın dedi sonra tamam dedi salı günü salı olmasada perşembe gidicez
iyi canım benim hadi hayırlısı
yelizcan çok güzelmiş rüyanın yorumu inşallah çıkar rüyan
fatmacan hoş geldin
ezooooo

yelizzzzz baklava görmüştün değil mi:26:

hoşbulduk sosyal başgan nasılsın

sosyalcann nasılsın acaba yum oldumuu sencee:18:

kuzum hiç bilmiyorum inşallah olmuştur :26:
iyi canım benim hadi hayırlısı

yelizcan çok güzelmiş rüyanın yorumu inşallah çıkar rüyan

hoşbulduk sosyal başgan nasılsın

iyi ne olsun kuzu zaman geçiriyoruz film falan izledim bakıyorum öyle saf saf sen ne yapıyon baş ağrın nasıl oldu :44:

kuzum hiç bilmiyorum inşallah olmuştur :26:

iyi ne olsun kuzu zaman geçiriyoruz film falan izledim bakıyorum öyle saf saf sen ne yapıyon baş ağrın nasıl oldu :44:
daha iyiyim canım çok şükür arada bi yokluyo ama o kadarına da katlanacaz artık ne filmi izliyorsun bu arada fantastik film varmı bildiğin hobbit gibi falan

Son düzenleme:
daha iyiyim canım çok şükür arada bi yokluyo ama o kadarına da katlanacaz artık ne filmi izliyorsun bu arada fantastik film varmı bildiğin hobbit gibi falan

canım hiç bilmiyorum ya şimdi böyle sordun ya öldürsen aklıma gelmez dur ben aklıma geldikçe yazayım :26:

İnsallah ezooo

Evet sosyalimm cesit cesit baklavalar yedigimi gordum

inşallah canım sen bu arada yarın gideceksin değil mi doktora

birazdan muhteşem yaratıklar diye bir film var onu izleyecem mesela oda fantastik istersen bi bak ama henüz izlemediğim için yorum yapamayacağım

İnsallah fatmacimm bu ay bu topikten en az 1 hamile cikacak ama bakalimm kimmm
aminn canım bir değil birden fazla hamişimiz olur inşallah bu ay
canım hiç bilmiyorum ya şimdi böyle sordun ya öldürsen aklıma gelmez dur ben aklıma geldikçe yazayım :26:

inşallah canım sen bu arada yarın gideceksin değil mi doktora

anladım canım benim sen aklına gelirse söylersin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…