Tamam..Ailen haklı birazda karşı taraf fedakarlık yapsın. telefon falanda alma...
Tabi bu benim fikrim...
Canım ablan sayılırım o nedenle lütfen nasihat olarak algıla ve ailenin sözlerine kıymet ver ne kadar verici olursan o kadar kullanılırsın eşin dahi olsa bu kadar iyi niyetli olma evlendiğin zaman eşin ve onun ailesi hep bekler!! beklentiler hiç bitmez çok yıpranırsın.....Tamam..
Çalışıyor nişanlım bir arabası var ailesinden bir şey beklediği Yok bunu sezdim ama benim aileme başı eğilmesin diye herhalde böyle Benim ailemde yapıyor ediyor havasında. Ama tık Yok. Ve soğuyorum ciddi anlamda.Nişanlın ne yapıyor bu arada? Ailesi yardim etmese hiç bir şey yapamayacak mı?
Ailemde onu diyor. Almayacağım herhalde. Çok üzülüp ağladığım için buraya yazmak zorunda kaldım..belki maddi durumları kötüdür şu an nişanlının ailesinin. Ama ben olsam yine de telefon almazdım. O parayı giderler için kenarda tutardım ne olur ne olmaz
tmm abla..Canım ablan sayılırım o nedenle lütfen nasihat olarak algıla ve ailenin sözlerine kıymet ver ne kadar verici olursan o kadar kullanılırsın eşin dahi olsa bu kadar iyi niyetli olma evlendiğin zaman eşin ve onun ailesi hep bekler!! beklentiler hiç bitmez çok yıpranırsın.....
Amin canım inşallah.. Ailesi ile arası iyi ama böyle bir b...k bile vermese (kaba konuştum kusura bakmayın ama çok sinirliyim) küçücük bir şeyi yaptı diye şaha kalkıyor nişanlım.Nişanlını iyi gözlemle.
Ailesi ile mesafesi nasıl?
Güvenin tam mı, güvenilecek adam mı?
En iyi sen anlarsın.
Feraha çıkmanı dilerim.
Emin olmadan da evlenme.
Yani çok gururlu bir insan benden faydalandığını düşünmüyorum. Zaten seviyor beni bayağı kaç kere kaybetme korkusu verdim hep o geldi o adım attı.Şuana kadar sizden maddi olarak faydalandigini düşündüğünüz bir an oldu mu ? Buluşmalarınizda nasıl davranır ?
Karakteri saglamsa, gururlu , caliskansa, belkide sıkışık bir durumdadır.
Telefon almayın şimdilik bence. Düğünden sonra alırsınız. Düğün hazırlıkları için zaten yeterince para harcanıyor. Rahat olduğunuzu düşünmesin. Sıkıntıya dustugunuzu bilsin.
Kayinvalidenizin , eşyalar hayırlı olsun diye aramasına gerek yok bence.
Tmm almayacağım..Siz siz olun her seyi uslenmeyin. Ne telefonu alacan allah askina zaten yeteri kadar masraf ediyorsun. Yoldurma kendini ne biliyorsun belki de kiz her seyi ustleniyor aliyor demediklerini. Belki de nisanlin da seni bu kadar comert oldugunu coktan farketti. Yapma bacim yapma kullandirma kendini. Millet nerde beles oraya yerles mantiginda. Sevgi askin arkasina siginip boyle yapaiyorlar bak.
Merhaba arkadaşlar.. Cidden akıl almak istiyorum.
Nişanlımın doğumgünü yaklaşıyor ve ben telefon almayı düşünüyorum. Çalışıyorum ve ekonomik gücüm yerinde çok şükür.
Ailem evde kıyameti kopardı.
Sen yolunacak kazık mısın ? Daha mobilyaları bile sen aldın evin için onlarda tık Yok.
Biraz değerini bil ağırdan al seni zengin sanıp bütün masrafı ailesi sana yaptıracak diyip durdu..
Psikolojimi bozuyorlar artık.
Nişanlım aradı sonra annesi demişki elinde peşinat tam olunca beyaz eşyanın bir kısmını sen al oğlum demişler köyden dönünce biz veririz sana kalanını nişanlım da bana soruyor ben aliyim bi kısmını filan. Bende kimseye gerek Yok biz ikimiz alırız dedim.
Güya bugün tv alacaktı yılbaşından sonra alırız diye söylüyor şimdide. Sonra ben tepki gösterince bizim evde saklayamam onu çalınır filan alıp sizin eve yollayım diyor bende al ama ne yaparsan yap dedim.
Sonra baban vermişti ya yarısını düğün salonuna dedi bende evet dedim babamın para elinde hazırmış, Köyden gelince diğer küçük başlarıda satınca gelecekmiş falan filan. Bende o beni ilgilendirmez o senin babanla benim babam arasında dedim.
Ya kızlar bu aile ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Uzattıkça uzatıyorlar. Yok şu kadar kaldı küçükbaş Yok şu kadar kuzu kaldı.
Şehirde evleri var köyü satıp gelecekmiş para hazırmış.. Para elinde hazırmış hazırsa banka denen şey var babamın hesap nosuna atamaz mı Allah aşkına..
1 buçuk ay oldu salon tutulalı..
Ben ne yapayım..
Ailem bana yükleniyor sen parayla koca mı satın alıyorsun diyor.
Nişanlım bana dürüst mü değil mi bilmiyorum belki de ailemin konuşmasından etkileniyorum
Ne yapayım ? Tutumum ne olmalı ? Nişanlıma karşı da soğuyorum artık yalan mı söylüyor ailesinin üstünü mü kapatıyor bilmiyorum..
Kavga ettik ailemle ağır sözler söylediler bana ve kendimi odama kapattım. İnanın evlenesim gelmiyor artık..
Nişanlım gitar çalmış bana onu attı izledim oda sezdi herhalde tavrımdan.
Ne yapayım ?
Bu arada 5 gün önce babam ve ben kampanyada diye yatak odası takımı yemek odası ve oturma gurubunu aldık.
Kaynana aramadı bile duyduğu halde benimde zoruma gittiği için nişanlıma söyledim haklı buldu ve kadın herhalde oğlu ile görüştü aradı hemen.
Ama yapmacık gibi.
Nişanlım şehir dışında. Ailesi benim yaşadığım şehirde ama köydeler.
Kadın çok sever beni kızım der sarılır ama ben yapmacık olduğunu düşünüyorum nedense..
Tek oğlan 32 yaşında 2 ablası var. Bende 25 yaşındayım. Birisi aradı hayırlı olsun diye diğeri aramadı bile.
Ya kızlar varya kafam bi milyon ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?