Ağlayamıyorum, boğazıma düğümleniyor.. Ne olur bana akıl verin..

1 yıl oldu 3 Aydır nişanlıyız

Siz neden nisanlinizla esya bakmiyosunuz?
Salonu neden babaniz tuttu?
Brz fazla aktif gibi bence bu kdr on planda olmasi karsi tarafi iyice gevsetmis

Madem eşin çalışıyor sen de onunla birlikte al eşyalarını, birlikte ödeyin. Neden sürekli ailen alıyor? Ailen de çok fazla durumun içinde gibi. Eğer annen ve baban mağdur olmanı istemiyorsa, siz gidin beğenin modelleri, onlar sana arka çıksın ama sen eşine belli etme biriktir ya da kendince kullan. Yani eşinin ailesi destek çıkmak zorunda değil eğer ki eşin karıştırtmak istemiyorsa. Ama evlendikten sonra taksitlerinizi ödeme yanlısı mı onu tam anlayamadım.

Siz neden nisanlinizla esya bakmiyosunuz?
Salonu neden babaniz tuttu?
Brz fazla aktif gibi bence bu kdr on planda olmasi karsi tarafi iyice gevsetmis
Düğün mayısta aslında o gün bakıyorduk fikir olay diye çok kampanyalı gelince alalım dedi babam. Ben sadece koltuk takımını alacaktım.
Babam bonkör aldı diğerlerinide. Ben zaten verdim babama birikmişim vardı.
Onlara bugüne kadar bir şey harcatmadım.
Ama babam bonkör bir insandır.
Nişanlım şehir dışında aslında ani bir karar oldu.
Salonu babamın tutmasının sebebi babası köyde ve hastaydı nişanlım geldi nişanlımla beraber gittiler indirimli yaptı adam. (Babam pazarlığı iyi yapar, yarısını vereyim şu kadar indir dedi adam adamda indirdi babamda yanında hazır parayla gelmiş verdi işte)
Nişanlımda babasını aradı ve söyledi oda biz yolluycaz babasına demiş.

Düğün yerinin parasını erkek tarafı vermeli bence. Artık nişanlı mı verir aile mi orasını bilmem.

oldu olacak bi de altına sıfır araba çekin.
neden aileniz bu kadar masrafa giriyor ki? eğer düğün hazırlıklarını aileler yapacaksa onun ailesi bişeyler yapsın, yok kendiniz yapacaksanız (ki bence doğrusu bu) niye ailenizin bunca şeyi almasına izin veriyorsunuz... aileniz haklı, ben de iyi niyet hissetmedim. gerekirse kredi çeker alınacakları alır, sonra ne satıyorlarsa satıp borçlarını öderler, onu yapıcaz bunu satıcaz hikaye gibi geldi bana. size yıkıyorlar her şeyi, nasılsa kızın ailesi alıyor...

Düğün yerinin parasını erkek tarafı vermeli bence. Artık nişanlı mı verir aile mi orasını bilmem.

Salonu babamın tutmasının sebebi babası köyde ve hastaydı nişanlım geldi nişanlımla beraber gittiler indirimli yaptı adam. (Babam pazarlığı iyi yapar, yarısını vereyim şu kadar indir dedi adam adamda indirdi babamda yanında hazır parayla gelmiş verdi işte)

Ben sadece telefon alma kısmına yorum yapayım, alma derim.
Bu sıkışıklıkta, beyaz eşyayı bile zor alırken hiç gereği yok. Kazak, gömlek gibi hediyeler yeterli bence. Saat bile demiyorum çünkü düğün hediyesi iyi bir saat olabilir.
Cebinde 4000 tl olu r,basarsın 3000 tl yi alırsın. Ödemekte zorlanacağın hediye almak gereksiz lüks oluyor.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim hem yaşım ileri hem de 3 seneyi geçiyor evlilikte sorunlarda master yapmışımdır
başta öyle olur da nişanlına aşırı güvenmeyin
benzetmek gibi olmasın
şu an benim ailem eşime güvendiklerine bin pişman
benim eşim ciddi materyalistmiş

Canım benim öncelikle sakinliğini koru .Nedense düğün arifesinde bu tarz sorunlar baş gösteriyor.Aileleri çok fazla karıştırmamanızda fayda var , nihayetinde iki kişi arasında çözülmesi gereken konular bunlar . Telefon almaya gelince şu anda yersiz, yeterince bütçe olarak zaten sarsılacaksınız ,maneviyatı olan bir hediye de olabilir.Paranızı kenara atın , artık erkekler çok maddiyatçı oldu Sizi seven böyle sevsin .Kolay kazanılmıyor tatlım .

Maddiyat olarak ailen karşı taraftan daha fazla yardim ediyor olabilir ama bunu da sonuna kadar kullaniyorlar surekli karsi tarafi ezme çabasindalar. Diger tarafta kaldıramayacağı yükün altına girmiş. Nisanlinda laf ebesi tam. Fırıldak gibi dönüyor ortada.

Ben anlamadim ne yapmaya calisiyo nisanlin senin aileni biraz parali gordukleri icin de boyle yapiyo olabilirler yada maddi durumlari olmadigi icin uzatmaya calisiyor olabilir...bunu anlamanin tek bir yolu var nisanlini al onune duzgunce konus acikca herseyi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…