Lütfen okur musun..konuyu tam olarak okuyamadim, musait degilim. okuyup, yorumlayacagim ancak guzel kardesim nisanli kizsin ne diye alacagin hediyeyi ailene sorup-soyluyorsun?
aileleri bu kadar karistirmayin isin icine.
bebegimi yatirinca okuyacagim.Lütfen okur musun..
1 yıl oldu 3 Aydır nişanlıyızNe kadar süredir berabersiniz? Biraz yenisiniz gibi hissettim ben?
Telefon almak istiyorsan al, yani buna kimse yorum yapmamalı aslında çünkü bu ikiniz arasında. Hediye bu tür hesaplar yapılıp alınmaz ki.. sen sana ve ailene karşı kötü bi niyet varsa sezip bunun kararını verebilirsin diye düşünüyorum?
Konunu okurken bunu hissettim. Moralini bozma ailene tamam haklısınız de geç bence şimdilik.1 yıl oldu 3 Aydır nişanlıyız
Tmm..Konunu okurken bunu hissettim. Moralini bozma ailene tamam haklısınız de geç bence şimdilik.
Tmm..
Düğün mayısta aslında o gün bakıyorduk fikir olay diye çok kampanyalı gelince alalım dedi babam. Ben sadece koltuk takımını alacaktım.Siz neden nisanlinizla esya bakmiyosunuz?
Salonu neden babaniz tuttu?
Brz fazla aktif gibi bence bu kdr on planda olmasi karsi tarafi iyice gevsetmis
Salonu babamın tutmasının sebebi babası köyde ve hastaydı nişanlım geldi nişanlımla beraber gittiler indirimli yaptı adam. (Babam pazarlığı iyi yapar, yarısını vereyim şu kadar indir dedi adam adamda indirdi babamda yanında hazır parayla gelmiş verdi işte)Düğün yerinin parasını erkek tarafı vermeli bence. Artık nişanlı mı verir aile mi orasını bilmem.
Amin canım inşallah.. Ailesi ile arası iyi ama böyle bir b...k bile vermese (kaba konuştum kusura bakmayın ama çok sinirliyim) küçücük bir şeyi yaptı diye şaha kalkıyor nişanlım.
Allah var benim anne babamı da arar sorar kaç kere söyler baban Harika bir insan diye sever sayar.
Ama işte ben bi hinlik seziyorum ailesi açısından.
Salonu babamın tutmasının sebebi babası köyde ve hastaydı nişanlım geldi nişanlımla beraber gittiler indirimli yaptı adam. (Babam pazarlığı iyi yapar, yarısını vereyim şu kadar indir dedi adam adamda indirdi babamda yanında hazır parayla gelmiş verdi işte)oldu olacak bi de altına sıfır araba çekin.
neden aileniz bu kadar masrafa giriyor ki? eğer düğün hazırlıklarını aileler yapacaksa onun ailesi bişeyler yapsın, yok kendiniz yapacaksanız (ki bence doğrusu bu) niye ailenizin bunca şeyi almasına izin veriyorsunuz... aileniz haklı, ben de iyi niyet hissetmedim. gerekirse kredi çeker alınacakları alır, sonra ne satıyorlarsa satıp borçlarını öderler, onu yapıcaz bunu satıcaz hikaye gibi geldi bana. size yıkıyorlar her şeyi, nasılsa kızın ailesi alıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?