Ağlayamıyorum, boğazıma düğümleniyor.. Ne olur bana akıl verin..

Nasıl dönüyor mesela ?

Söyledim babamın elinde parası var az kalan kuzusu varmış onu satacak şehirdeki evlerine döneceklermiş.
Para hazırmış geldiklerinde yemeğe çağırıp parayı babama verecekmiş.
Bende o beni ilgilendirmez. O babamla baban arasında dedim.
Nişanlım gururlu bir insan.

Benim nişanlıma tavrım nasıl olmalı ? Karşıma aldım konuştum ailesi mi onu oyalıyor bilmiyorum..

Yani çok gururlu bir insan benden faydalandığını düşünmüyorum. Zaten seviyor beni bayağı kaç kere kaybetme korkusu verdim hep o geldi o adım attı.
Genelde o öder ben bazen öderim onuda zorla.

O zaman demek ki gerçekten zorda. Gerçekten para bekliyor.

Ailesi hinlik peşindedir ama nişanlın henüz kördür.
Bu olası bir durum.
O körlerin gözü kimi zaman açılır kimi zaman da açılmaz. İşte onu bilemezsin sanırım şimdiden.

Telefon konusunda ailenin senin hediyene karışmasını doğru bulmadım açıkcası.
Kendi paranı kazanıyorsun, nişanlına hediye almak istemişsin ne var bunda ? Kime ne?
Bu da sizin hatanız mesela.
Anne babanın tutumu da önemli. Sürekli sana kayın aileni kötülüyorlarsa senin etkilenmen de normal.
Sağlıklı düşünmeye çalış. Yiğidi öldür ama hakkını yeme.
Ortada gerçekten hinlik cinlik yapanlar varsa sen de sessiz kalma, saf salak sanmasınlar. Ama bişey yoksa da boş yere bulandırma ortalığı .
Uzattım sanırım ama kısaca sizde biter bu iş. Sen ve nişanlın , bu işi becerecek misiniz ona bak.
Bu evlilik telaşları geçecek bitecek, sonra siz kalacaksınız başbaşa.

Aynen aynen hayır uzatmadınız yazınız çok iyi geldi.

Bence de telefon almayın
Kendi ailenizi maddi yönden bence biraz uzat tutun kıyıda köşede birikiminiz oldugunu çok dillendirmeyin mayısa daha cok var birseyleri bırakın onlar yapsın
Siz çok iyi niyetlisiniz.

Bence de telefon almayın
Kendi ailenizi maddi yönden bence biraz uzat tutun kıyıda köşede birikiminiz oldugunu çok dillendirmeyin mayısa daha cok var birseyleri bırakın onlar yapsın
Siz çok iyi niyetlisiniz.
Hep bundan kaybediyorum..

Onlar beyaz eşya. Halı bir de.

Tamam , alacak demek ki. Bulandirmayin boş yere kafanızı.. Madem guveniyorsunuz , öyleyse zamana bırakacaksınız.

Ailenizle bu konuda net bir şekilde konusmalisiniz. Ilişkinize zarar verdiklerini bilmeliler.
Siz sınırı cizmezseniz devam eder bu şekilde.

Senin ailen de yapmasın

İkinizin neye gücünüz yeterse o kadar yapın

Yatak odası takımı aldınız diye ablası neden arasın ki böyle garip beklentilere girmeyin

Dugun parasinin yarisi babadan cikiyor. Mobilyalarin cogu babadan çıkıyor? Bu kadarda olmaz. Nasıl hersey erkek tarafina yuklenince kotu duruyorsa kız tarafına yüklenmeside kötü.

Benim nisanlilik sürecinde anladigim çok fedakâr olmayacaksin çünkü karşı taraf bunu eziklik olarak algılıyor kıymet vereceğine daha fazla ne yaptırıriz diye düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…