Nasıl dönüyor mesela ?Maddiyat olarak ailen karşı taraftan daha fazla yardim ediyor olabilir ama bunu da sonuna kadar kullaniyorlar surekli karsi tarafi ezme çabasindalar. Diger tarafta kaldıramayacağı yükün altına girmiş. Nisanlinda laf ebesi tam. Fırıldak gibi dönüyor ortada.
Söyledim babamın elinde parası var az kalan kuzusu varmış onu satacak şehirdeki evlerine döneceklermiş.Ben anlamadim ne yapmaya calisiyo nisanlin senin aileni biraz parali gordukleri icin de boyle yapiyo olabilirler yada maddi durumlari olmadigi icin uzatmaya calisiyor olabilir...bunu anlamanin tek bir yolu var nisanlini al onune duzgunce konus acikca herseyi sor
Yani çok gururlu bir insan benden faydalandığını düşünmüyorum. Zaten seviyor beni bayağı kaç kere kaybetme korkusu verdim hep o geldi o adım attı.
Genelde o öder ben bazen öderim onuda zorla.
Ailesi hinlik peşindedir ama nişanlın henüz kördür.Amin canım inşallah.. Ailesi ile arası iyi ama böyle bir b...k bile vermese (kaba konuştum kusura bakmayın ama çok sinirliyim) küçücük bir şeyi yaptı diye şaha kalkıyor nişanlım.
Allah var benim anne babamı da arar sorar kaç kere söyler baban Harika bir insan diye sever sayar.
Ama işte ben bi hinlik seziyorum ailesi açısından.
Oda memur bende. Arabası var. Çok az borcu var..O zaman demek ki gerçekten zorda. Gerçekten para bekliyor.
Aynen aynen hayır uzatmadınız yazınız çok iyi geldi.Ailesi hinlik peşindedir ama nişanlın henüz kördür.
Bu olası bir durum.
O körlerin gözü kimi zaman açılır kimi zaman da açılmaz. İşte onu bilemezsin sanırım şimdiden.
Telefon konusunda ailenin senin hediyene karışmasını doğru bulmadım açıkcası.
Kendi paranı kazanıyorsun, nişanlına hediye almak istemişsin ne var bunda ? Kime ne?
Bu da sizin hatanız mesela.
Anne babanın tutumu da önemli. Sürekli sana kayın aileni kötülüyorlarsa senin etkilenmen de normal.
Sağlıklı düşünmeye çalış. Yiğidi öldür ama hakkını yeme.
Ortada gerçekten hinlik cinlik yapanlar varsa sen de sessiz kalma, saf salak sanmasınlar. Ama bişey yoksa da boş yere bulandırma ortalığı .
Uzattım sanırım ama kısaca sizde biter bu iş. Sen ve nişanlın , bu işi becerecek misiniz ona bak.
Bu evlilik telaşları geçecek bitecek, sonra siz kalacaksınız başbaşa.
Oda memur bende. Arabası var. Çok az borcu var..
Onlar beyaz eşya. Halı bir de.Eşyaları bölüşturdunuz mu ? Yani görev ayrımı yaptınız mi ?
Hep bundan kaybediyorum..Bence de telefon almayın
Kendi ailenizi maddi yönden bence biraz uzat tutun kıyıda köşede birikiminiz oldugunu çok dillendirmeyin mayısa daha cok var birseyleri bırakın onlar yapsın
Siz çok iyi niyetlisiniz.
Evlilik teklifi yapmıştı 3 binlik pırlanta ve şık bir restaurant.Dogumgununde o sana ne almisti?
Onlar beyaz eşya. Halı bir de.
Anladim sadece dogumgununu kutlasa ne alirdi sence ?Evlilik teklifi yapmıştı 3 binlik pırlanta ve şık bir restaurant.
(Kızmayın ama sordurdum gerçek pırlanta.) değerini de sordurdum.
2 binlik bişe alırdı.Anladim sadece dogumgununu kutlasa ne alirdi sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?