Ağlayan çocuklar

Sana sinirlenmiyorum ama sen de empati kursan bari,yaşadıklarımı bilsen çaresizliklerimi bilsen

Ben Türk değilim yani Azerice”iliştirdim”sinirlenince insan o lafı kullanır peki öfkeme nasıl hakim olayım

Peki ne diyeyim?

Sen düşünüyorsunki ben onları sevmiyorum?!sadece niye kız hep ağlar?!3 yıldır kreşe gidiyor,kimse ağlamıyor,o gidiyor onun ardınca kaç tane çocuk geliyor giriyor sınıfa,bu girmiyor bana dokunuyor bu hareketler sanki ilk günmüş gibi ağlıyor,birininyüzünden diğer çocuk hep gecikir ,bakıcı kadın da sinirle aldı kızı benden “yeter artık konser verdin”deyip götürdü onu

Doktora götürdünüz mü? Kaygısı var demekki. O ağlarken siz onu güvende hissettirecek ne yaptınız?

Bu ne biçim ebeveynlik ya
Çocuklarla aynı odada, onların yanında sevişiyorsunuz. Çocuklarla aynı odada onların yanında dayak yiyip eziyet görüyorsunuz ve yetmez gibi siz de çocuklarınıza vuruyorsunuz.
Yazık gunah. Bu devirde çocuk dövme mi kaldı, insanlar son otuz yıldır gözlerinin içine bakıyor çocuğunun siz kalmışsınız taş devrinde.
Azeri biri olsam sizden nefret ederdim, bizimkileri kötü tanıtiyorsunuz diye. Siz ve KKdaki birkaç dayak yiyip kaynana evinde yaşayan azeri kadını görmeden önce ben kendi aydın arkadaşlarıma bakıp modern millet zannederdim. Şimdi Azeri erkek selam verse 'salam sarkuteride, bak şu marketten alabailirsin' diye anlamazlığa gelirim

Ben size hemen söylliyim nedenini yeterli sevgiyle büyümedikleri için böyle yapıyorlar. Siz dövesenizde keşke annemle olsam diyor. Keşke tahammül edip gözünün içine bakmayacağınız cocukları doğurmasaydınız. Tüm gün kreşe veriyorsunuz çalışmadığınız halde birde bıdıbıdı yapıyosunuz gidin allah aşkına Allah hakedene versin evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…