Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizde kendimi gördüm ben hala çözüm bulamadım yiyesim gelmiyor sürekli 43 45 arası gidip geliyorum Üzgün olduğum da bende günlerce yemeden idare ederim
Bende bir zamanlar sizin gibi kilo alamiyordum cok ugrastim ama alamiyordum..çözumu şöyle buldum stresten uzak kafamin rahat olmasina dikkat ettim.kahvaltida yarim ekmegin arasina 2 haslanmis yumurta biber vs koyup zorla yiyordum.ögle etli yemekler aksama yine yemek sebzeye bir sure ara verdim meyveyi de az az yedim..balli cevizli yapip yerdim yatmadan önce..öncelikle kafa rahat olacak sonrada yemege cok dikkat edecen yemek aralarini cok uzatmayacaksin...48 den 56 ya cikmistim sonra evlilik cocuk derken bir turlu 60 dan asagi dusemiyorum 57 olsam fena olmazdim ama suan hamileyim..uzulmeyin kilo alirsiniz