• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayarak makarna yiyorum

Makarna yerken ağlamak yerine diyetisyene gidip beslenme düzeni hakkında bir oturum yapmalısınız. Zira başlığı gördükçe makarna yiyesim geliyor ve ısrarla kendime hangi sosu yapsam diye soruyorum.

Şaka bir yana önce sağlık onun içinde konunun uzmanından destek almak lazım
Destek aldığımı konumda belirtmiştim

Ay ne var kilonda ben de 162 ye 45im su aralsr yemek görünce kusasim geliyor anoreksik olmaktan korkuyorum. Ama hic öyle aglamalarim falan olmadi. Cok abartmissiniz.

Bende ağlıyorum makarna yerken zira çok seviyorum hamur işini ama maalesef bana popo,göbek,basen olarak dönüyor:KK48:
Bu sebeple yemiyorum,yersem de suçluluk hissediyorum.
Bilemedim ne tavsiye edilir ama bir arkadaşım ki 2 çocuğu vardır,çok zayıftı hep. Aynı masada oturup yemek yerdik,inanın onun yediği porsiyonu normal bir insan 3 öğünde yer ben dahil, kilo almıştı karşılaştığımızda konuştuk biraz yakışmış kilo almak, yemek yemekten zevk almayı bilmiyormuşum ben,şu an zevk alarak yiyorum kilo aldım dedi. Anlamadan yiyordum eskiden,şimdi tadını kokusunu alıyorum resmen dedi. Aşerir gibiyim,canım isteyerek şevkle yiyorum demişti.
Sonraki görüşümde biraz kilo versem iyi olacak ,kıyafetlerim olmuyor diyordu, gidişatım iyi değil su içsem yarıyor,aç mı kaliyorsunuz kilo vermek için ne yapiyorsunuz diye sordu hatta. Bıçaklayasım geldi kızı ama sustum.
Acaba sizde yemiş olmak için mi yiyorsunuz arkadaşım gibi.
Cidden severek yemek yiyen insanlar kilo alıyor bende dahil. Diyetteyken sevmediğim seyleri pişirip koyarım tabağıma hatta.

Ay ne var kilonda ben de 162 ye 45im su aralsr yemek görünce kusasim geliyor anoreksik olmaktan korkuyorum. Ama hic öyle aglamalarim falan olmadi. Cok abartmissiniz.

Konumda kilom hakkında “nasıl” diye Yorum istediğimi hatırlamıyorum. Benim gibi olup Sağlıklı kilo alan arkadaslara danıstım.

Sağolsunlar yardımcı oldular

Konumda kilom hakkında “nasıl” diye Yorum istediğimi hatırlamıyorum. Benim gibi olup Sağlıklı kilo alan arkadaslara danıstım.

Sağolsunlar yardımcı oldular
Kilo alamamak zordur tabi herkes yaşadığını bilir. Verememek de zor. Ben buzdolabının önünden geçerken bile kilo alıyorum :işsiz:

Ben yemek yaparken tencerenin ağzından kafamı uzatıp baksam kilo olarak geri dönüyor bende sizin tam aksinizim, ama dayımın kızı sizin gibiydi aynı, aktarda bitki karışımı çektirip toz olarak tüketiyordu sanırım yanlış olmasın acayip iştah açıyormuş öyle diyordu ve şuan kendisi bayağı kilolu

172 boyla 52-53 kiloydum yıllarca. Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum, böyle söyleyince aaa deli misin diyor insanlar ama o öyle olmuyor. Kimisinin vücudu orantılıdır bu kiloyla sütun gibi görünür, kimisi benim gibi çok ince bacaklıdır, iki tane kürdan üzerine koyulmuş meme ve kafa olarak görünür ( benim göğüslerim hayli büyüktür ) sonuç olarak mutsuz musun evet.
Ben de çok uğraştım kilo almak için, gece yarıları neler neler yedim bir şey değişmedi.
Sonra iki çocuk doğurdum. Metabolizmam mı yavaşladı, yaş mı ilerledi bilmiyorum. Yediğim kilo olarak dönmeye başladı.
yıllarca kilo almak istedim, şimdi 64 kiloyum, vermeye çalışıyorum haftalardır gram gram sayarak yiyorum zayıflayabilmek için 😂😂
İnsan oğlu böyle işte hiçbir şeyden memnun olmuyoruz. Sen de kendini böyle kabul et bence, sağlıksız beslenip bünyeni zorlama. Alınmayınca alınmıyor kilo. Belki benim gibi çocuk doğurunca alırsın. Yok çocuğun da varsa ve yine alamadıysan o zaman uğraşma hiç.

170 e 52 kilo normal hatta ideal
Abartma bence
54 kiloyum bende 2-3 kilo fazlam var boyumda aynı senin gibi
Hiç de çok zayıf durmuyorum

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :KK43:
Kaç kilosun ki 50-55 cevabı gelmez umarim...

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :KK43:
Boyuna gore baya zayıf olmalısın benim bildiğim boy 170se en ideal kilon 60 olmalı ama cok bisey kalmamis 8 kilo daha alsan iyi ama bazende genetik oluyor bilemedim

Kilo Almanın yolu ne biliyormusun? Geç saatte ye, ama böyle tatlılar falan filan gömün tatlıları. Kızartmalar hamur işleri vs.. Hatay yöresinin yemeklerini yiyin. Tavuklu tereyağlı pilavlar, içli köfteler biberli ekmekler, yağlı yağlı dövmeler... 🤤 Kahretsin acıktım! Ama yiyemem. 🥺🤦
En iyi yolu çocuk yapmak ama bence. Hele de onu ye bunu ye süt yapar diyen herkesin dediğini yapar, tatlıları gömersen bak gör alcan kiloyu veremiycen bu defa.

Not:İroni yapıyorum! Ne güzel zayıfsın yiyon yiyon almıyon Allah'tan belanı mı istiyon. :KK53:
O kilo al diyenler kıskanıyodur çatlıyolardır salla kilo al diyene de "ne o kıskandın mı yoksa" diye yapıştır.:KK8:

Yiyorum kilo alamıyorum diye dert ediyorsunuz ya valla boğasım geliyor ha.:kızgın:

Kilo almak için kendini zorlama, acıkınca ye kalorili şeyler ye. Bende yaptım zorladım ve her yediğimi çıkarmaya başladım doktora gidince anlattım durumu ünlülerdr kilo kompleksine girip öyle yapıyolarmış çok tehlikeli dedi. Her şeyden ye sadece tahıla yüklenme

Kilo Almanın yolu ne biliyormusun? Geç saatte ye, ama böyle tatlılar falan filan gömün tatlıları. Kızartmalar hamur işleri vs.. Hatay yöresinin yemeklerini yiyin. Tavuklu tereyağlı pilavlar, içli köfteler biberli ekmekler, yağlı yağlı dövmeler... 🤤 Kahretsin acıktım! Ama yiyemem. 🥺🤦
En iyi yolu çocuk yapmak ama bence. Hele de onu ye bunu ye süt yapar diyen herkesin dediğini yapar, tatlıları gömersen bak gör alcan kiloyu veremiycen bu defa.

Not:İroni yapıyorum! Ne güzel zayıfsın yiyon yiyon almıyon Allah'tan belanı mı istiyon. :KK53:
O kilo al diyenler kıskanıyodur çatlıyolardır salla kilo al diyene de "ne o kıskandın mı yoksa" diye yapıştır.:KK8:

Yiyorum kilo alamıyorum diye dert ediyorsunuz ya valla boğasım geliyor ha.:kızgın:

Geç saatte kilo almak için karbonhidrat hiç yeme bağırsak sorunu çıkıyor öbür türlü daha kötü

Back
X