Ağlayarak yazıyorum ..

üzüldm adınıza,.( eşiniz sizinle neden sohbet etmek istemiyor neden sizinle özel bır ortak paylasımda bulunmuyor.sizinle sohbet etmek vakıt gecırmek yerıne maçtan daha zevk alıyor bu adam. gerçkten kötu bır durum .bence nedenını sorgulayın neden bu kdr maç kolık sonucta sızınle sohbet etmeyı paylasımda bulunmayı sevse adam bu kdr tv ye bagımlı olmaz sanırım.bu kadar maçla ılgılenmesı can sıkıcı , sonucta bekar degıl evlı bır adam ,sızde sorunu bagırarak kavga ederek çözemezsnız daha tatlı sakın bır dılle konusmayı calısın.neden sızınle vakıt gecırmek ıstmıyor tv bu kdr onem wrıyor bence bunu sorgulamanısız ben olsam bu adam ben kadın oldugum halde bana gelmesı gerekırken benım gözumun ıcıne bakıp derın sohbet etmesı gerekırken neden tv ye bu kdr ılgı gösterıyor bunu dusunmelısınız bence

Evet tahammül edilesi degil ama çıkmasın diye gömlek yırtıp,cıglık cığlığa bagırıp adamı evde tutunca harika bir gün mü gecircektinizde isleri bu kadar rezil boyuta getirdiniz anlamadım.

ayazı bende hatırlıyorum ama başka bi adı daha vardı sanki ama bu konu kesin ona aitçünkü ne oldu diye merak edip çok aradım onunla ilgili konuyu ..

Bizdede var canim maalesef ben artik kendi haline bıraktım

ciglikmii attiniz kac yasindasiniz acaba???
benim esimde ayni surekli mac surekli baska kanal yok beraber izliyoruz bende alistim artik yada eve baska kucuk tv alabilirsn bu kadar tv sorun ediyorsan herkes ne kavgalar ediyor bu neki esinle boyle dogusmek kavga etmek yerine iyi anlasmayi denesenz bunlar kucuk seyler buyutmeyin..
esinizde hemen bn gidiyorum demesi yanlis tabi ama bekle o zman beraber diasri cikalim ozledjm seni vs. diyip sirinlik yapabilirsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…