ağlayarak yazıyorumm

Cahil,boş boş konuşan biriymiş o enişte.
ona ne ki?
o kimde ben olsam almam diyor.o değil zaten eşiniz aldı sizi.
olmuş bitmiş meselenin neyini gündeme getiriyor?
ona mı düşmüş(ki kimseye düşmez)
patavatsız şey....
eşin senden memnun mu seni seviyor mu olay bitmiştir.
kimse ağzını açıp şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemez.
kendini salma sakın,eğer böyle ağlayıp odaya kapanırsan o lafları kabul etmiş olursun.
cahilin teki konuşmuş sende bunu dert yapıyorsun.
benim boyum senden de kısa,kimse lafını etmedi,ama başka yönden laf sokan cahil kadınlar oldu ama bende kayınvalidemde cevabını verdik.
sen şimdi hiç birşey olmamış gibi davran.
eşinde o adama kibarca değil,onun dilinden haddini bildirsin.

bence o adamın kafası bozuk yengede aynı kim gencecik birinin kalbini kırar onuda gectim bunu alma boyu kısa deme cesaretini buluyo normal biri yapmaz...
bende 1.60 boyundayım çok canım sıkıldı.

Son düzenleme:
Yaşınız mı küçük özgüveniniz mi eksik bilemiyorum ama

Bana çoook abartılıp dallanıp budaklandırılmış geldi bu basit mevzu

Eşinizin eniştesi size kısa demiş.. Sizde baba evinden gelin olarak çıkarken bile bu kadar ağlamadım diyorsunuz..

Bana dense hiç alınmam.. Acırım o kişiye ki Allah'ın yarattığını beğenmiyor..

Ayrıca 1.60 çok kısa değil ama herkesi boş yere ayağa kaldırmışsınız, bi de cidden çok kısa olsanız durum ne olurdu bilmiyorum..

Eşinize trip atmanız manasız. Sizin bi akrabanız da eşinizi beğenmeyebilir.. O zaman eşiniz de size mi küsmeli ?

surat asma dik dur... ben eşimle mutluyum, sanane 3. kişi tavrı sergile.. hatta söylenilen lafları umursamaz tavrı takın..
bence ya maddi anlamda yada manevi anlamda bir üstün yanınız varki çekememezlikten yapıyor kocanın aklını bulandırmaya çalışıyor.
boyu kısa olayına gelince eşin seni düğünden sonra görmedi ilk defa değilmi... almadan öncede gördü beğendi..
suratını asma dik dur.. mutluluğun tadını çıkar.. hatta daha neşeli ol, umursama fesatlarından yaptılarsa iyce çatlasınlar..

Son düzenleme:

yaniii şimdi bunları söylemenin ne alemi var ben almazdım diyerek zaten sen alsan da ben varırmıydım sana şişko göbekli bi oturşda 4 kişinin ekmeğini yiyen pis obur

artık sadece şunu söylüyorum boş eleştiri gizli bir hayranlıkdır başka da bişey diyemiyorum

bizimkilerde aynı görümcemde 1.60 bende ama laf sokmaya gelince ben ön plandayım

160 boy turkıye standartlarında gayat normal bır boydunyanın en guzel kadınlarıda 160 cıvarı fazla kılo olmadıktan sonra problem yok bence

çok şükür kilom yok 160 boyunda 52 kiloyum ya Allah ıma çok şükür yüzüm çok güzel eşimin ailesine bakınca güzellikde yanıma gelecek kimse yokdur

kendi egolarını tatmin etmeye çalışan gerizekalılar resmen sizinkilerde daha neyin eksik kii

ahh o densizleri Allah ıslah etsinn ne diyimm

gerçekten huyu huyuma boyu boyuma elaleme ne kii??? insanlar laf olsun diye konuşuyor

ne kadar pozitifsin keşke bende öyle olsam demiyorum size...ayrıca güzelliğime herkes hayran kalsın diye derdim de yok benim Allah a çok şükür... ayrıca da iyi ki kötülememişş "ben olsam almazdım" demek iltifat çünküü

malesef böyle kişilerin diline beni kayınvelidem saldı sağolsun ilk o demiştiii kendisi çok uzun ya benden kısa halbukii

biz eşimle uzun süreli bi flört döneminden sonra evlendikk... alan memnun veren memnunsa ona ne ki yaa anlayamadım konu bu

Ya bu adam kiskanc ya da kompleksli, ona ne ki senin boyundan, guzelliginden. Sana ne gozle bakiyorda boyle bir yorum yapiyor? Alici gozuylemi bakiyor yani? Terbiyesizlik ve haddi olmayan birsey. Senin esinde orda sanane benim karimdan demeyi bilecekti bana kalirsa. Bir daha laf acabiliyor muydu bakalim???

Sen neden bu kadar uzerine dusup buyuttun ki? Kendine olan guveninde bi sorun mu var da bu kadar takiyorsun? Ayrica esin seviyorsa seni her turlu sever baskasi boyuna kisa dedi diye herhalde kafasi bulanmaz. Kaldiki boyun kisa filanda degil bence. Herhalde kiskancliktan ya da cekemediginden soyledi boyle birseyi.

Senin yapman gereken ne olacak ki? Ameliyata girip o adam icin boyunu uzattirmayacaksin herhalde. Tovbe estafirullah boyle aglaman bile gunah, akittigin goz yasi gunah. Cok sukur Allah beni tam yaratmis diyebilmen gerek, sense dengesiz birinin lafina uzulup agliyorsun. Kendinle barisik olmalisin, herkes birseyler soyler…

olayın ilk etkisiyle yıkıldım ama boyumun kısa olup olmamasıyla değil.. o adam eşime niye öyle söylüyor ne haddine diye ağladımm.. tabiki isyan etmedim mesajlarım da okumuşundur Allah ım bunu layik görmüş bana ben napıyımm ki elimden ne gelir..

benim şuan tek yapmak istediğim şeyy çok güzel bir laf söylemekk inceden ama derin

hakkaten okuyunca bu da dert mi dedim ne yalan söyleyeyim...
eşin seni sevmiş beğenmiş bundan ötesi var mı,
sallaaaa

hakkaten okuyunca bu da dert mi dedim ne yalan söyleyeyim...
eşin seni sevmiş beğenmiş bundan ötesi var mı,
sallaaaa

dedim ya canım bu da dert mi diyeceksiniz diye.. herkesin derdi farklı Rabbim hiç kimseye düşmanıma bile büyük sıkıntılar vermesin böyle ufak tefek olsunn... şuan o kadar rahatım kii gelip yüzüme söylemeye korkuyor ama Allah tan utanıp da arkamdan atmaya korkmayan birisi için üzülmem artk

evlenmişsn,mutlumusn arkadaşım evet mutlusun..eşinde o adamın agzının payını vermiş mi evet vermiş..Başını ağrıtana kadar ağlayacak ne var..ne güzel annenlerdeymişsin..tadını çıkar...yarın kendi evine döndüğünde odama kapanacağıma annemle vakit geçirseydim dersin..

kızlar zaten şuan ki durumumla dünki durumum arasında çoookk fark var..
artık bende dilimi herkese uzatıcam susmıcam..
o adımı için de sadece şunu diyorum it ürür kervan yürür..
güzel sözleriniz, tesellileriniz için çok çok teşekkür ediyorum.. tekrar kendime olan özgüvenimi kazandımm

Belki amacı seni kötülemek değildir canım yanyana durduğunuzda boy farkı belli olduysa öyle bi lafını etmiş olabilir.Bende eşimden önce arkadaşım aracılığıyla biriyle tanışmıştım. benim boy 1.63 onun boyu 1.87ydi :) iş arkadaşlarım deveyle cüce diye dalga geçmişlerdi benimle. Bunu aşşağılama olarak algılama. Belkide hiç artniyet taşımayan bi yorum için kendini fazla hırpalamış olmayasın.

1,55 mi ne an yakın arkadaşımın boyu kasımda nişanı var nişanlısı da 1,92 uydurmuyorum hemde biz arkadaşımla hep konusuruz kıs ben apcam düğünde diyo takozmu bağlasam acaba diyo kendi kendimize dalga geçip gülüyoruz ki bayağı bir boy farkı var resim çekilecekleri zaman bile merdiven basamağına çıkar benim arkadas :)) ama o kadar çok seviyorlarki birbirlerini arkadasım da çok güzeldir.yani göniller birolsun bskasıın ne düşündüğünün ne önemi var o kişi senin için kıymetliyse lafını dikkate alırsın üzülürsün ama dış kapının mandalı üzülmene değmez.

niye takıyorsun kafana canım çok hassas bir yapın var galiba
böyle patavatsız insanlar çok var bu dünyada duyma bile
öyleleri için saatlerce ağlanır mı hiç:26: eşin zaten gereken cevabı vermiş sen kendi mutluluğuna bak kimseyi önemseme
ayrıca sana bunu söyleyen yenge de hiç masum değil ondan uzak dur derim

Takma kafanı arkadaşım adam densiz belli ki

Elbet karşılaşırsınız; eşime böyle söylemişsin ama senin durumun daha vahim; ben yengemin yerinde olsam böyle ....k ağızlı bir adamla bir dakika evli kalmazdım, vah vah yazık kadına de, rahatla kardeşim.

Evinde huzur mühim, gerisini boşveeerrr, üzüldüğüne değmez o dengesiz

söyleyen eşin değil bişey değil, biri laf etti diye bu kadar yıkılıp ağlanır mı yahu? ki eşin de cevabını vermiş. o hadsize mi düşer senin fiziki özelliklerin hakkında konuşmak. isterse boyu uzun güzel kız almışsın desin, yine yanlış.

bu kadar takıp üzülmen ve eşini de üzmen çok saçma. kusura bakma.

canım benim aslında hiiiç alınmazdım ama çok bunaldım artık kadın yüzüme yüzüme söyleyince şok olmuştumm

canım benim yemin ederim şu zamana kadar ben aramızda ki boy farkını hiiiiiiçç takmazdım ilk kayınvalidem öyle dedi sonrasında da bu adam o kadar üzülüyor ki insan ilk duyunca yıkılıyorr. ama artık umrumda değil valla

ahh çok güzel bir laf mutlaka diycem bunu

yok eşimle eskisi gibiyiz konuştuk çok güzel iltifatlar aldım bu sabah Allah var canım o benim yaa
bak canım işte sen olayı anlamışsın ben ne olursam oluyum o adamın beni eleştirmesi yersiz sanane bir bayan dese derim ki kıskanıyor mutlulugumda gözü var derim.. ama bunu diyen bir erkek ya.. konunun başında bir arkadaş şöyle söylemişti dedikoducu erkek 10 kadına bedeldir gibi bir söz söylemişti vallahi çok doğru

aynen katılıyorum dediklerine "ya ben olsaydım alamzdım" cümleye bak alıcı gözüyle yorum yapıyo, alıcı gözüyle nasıl bakıyon ya sen kimsin diye dalasım geldi patavatsız asrın hatası resmen unut gitsin takma hiç kendi hayatına bak ya bunları tenezzüle alma tenezzüle alıpta bir değer biçme gitsin cnm allah mutluluğunu bozmasın

Son düzenleme:

öyle canım amaaaann neyse napıyım adam yerine koymamm artıkk

canım sen çok abartmışsın ya.. ağlamaya değermi bir dengesiz , patavatsız için...

belki yaşın küçük olgun davranamadığın için böyle kafana takıyorsun.. ayrıca boyunda kısa değil... türk kızlarına göre çok ideal bir boy...

bedduada etme sakın eşinede sorun çıkarma unut gitsin...

biri bana bunu dese bende onla şaka yollu dalga geçerim kapanır gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…