Ağlıya ağlıya gözlerim şişti

Başkalarının kayınpederiniz bile olsa gelirini hesaplamanız sizin haddinize değil öncelikle. Kayınpederiniz kızına yardım ediyor olabilir ki kendi çalıştığı kendi emeği bunu sorgulamak kimseye düşmemeli bence. Ayrıca eğer nişanlınız bu durumdan rahatsız destek göremediğini düşünüyor ise sizin böyle ortalığı daha fazla kızıştırmak yerine yatıştırmanız gerekiyor aslında ve bu durum nişanlınızı bağlar sizi değil.
Belki siz evlendiğinizde sizinde aileniz size haslık verecek birde böyle bakın olaya. Askerde yemesinden içmesinden kısıp size birşeyler almaya çalışan adama da yazık değil mi ? sizin böyle düşünmen yeter yemenden içmenden kısma sonra alırsın demeniz gerekmez mi ? Bence önceliğiniz maddiyat..

Hiç kimseden bir beklenti içinde olmazsanız nişanlınız da dahil, ne bu kavgalar yaşanır ne de üzülürsünüz. o buna şunu yapmış bu bu kadar kazanmış bunlar zamanı çöp eden mevzular size tavsiyem kendiniz kazanın ve istediğiniz her şeyi kendinize siz hediye edin çok daha güzel ve anlamlı oluyor emin olun kimseye de eyvallahınız olmaz. ben evlenirken bir çöp dahi talep etmedim iyi ki de öyle bir beklentiye girmemişim her şeyim de dört dörtlük oldu herkes elinden gönlünden gelen neyse onu yaptı. şu da var görümceniz evlenmiş siz henüz nişanlısınız nişanlılık sürecinde ne olacağı belli olmaz bu yüzden aileler tedbirli harcama yapar, evlenince size de yardımcı olabilirler

ay ne çirkef konu sahibiymiş. inşallah evlenmemiştir eşinin dünyasını dar eder kesin.
ben paranın lafını etmedim diyor ama altın yapıcam deyince istemem yan cebime koy. insan kabul etmez az utanması olsa. benim doğumgünümde annem bile altın takmadı elalemin babasının cbindeki parayı mı kıskanıcam

adamın kızı ile kendini karşılaştırmış. isterse bütün maaşını verir sanane?? günlük yövmiyesi 200 tl miş de bilmemne. terbiyesiz. o yaşta adamın maaşına göz dikmiş gizliden hesaplamış resmen. kendi çalışmıyodur kesin koca parası yemek için yayılıp yatıyodur

Kızına harcadıği para sizin neden umrunuzda? Adamın parası,çalıştıği iş yeri sizi sizi zerre ilgilendirmez.Hatta nişanlınizın da bütçesi sizi ilgilendirmez.Hem hediye zorla aldırılmaz ki..Gönüllerinden geçerse alırlar.Onca yıllık.eşime bile hediye al demem.

100tl harçlık nedir bunun lafını etmemelisiniz..çok ayıp... nişanınızla gereksiz yere aranızı açmışsınız hata sizde..

Back
X