• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

Tiramisuseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
13
16
3
27
Bu damatlık mı oluyor ben düğünlerde her erkekte görüyorum neredeyse 4 gündür küs olduğum erkek arkadaşım evlenmiş...

Eklentiler

• 20180702_011207.webp
    20180702_011207.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 5.350
4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Ayy karaktersize bak dört günde başkası ile mi nişanlanmış ?? Ohaa yaa, bu erkekler daha ne kadar pislik olabilecek derken bir yenisi ekleniyor. Uzulmeyin lütfen, kıyamam ya. Üzülme desek de üzülür insan ama Allah böyle bir karaktersizden korumuş sizi onu düşünüp sukredin.

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum

Evlendiğini söylememiş ki, nişanlandım demiş. Kız nişanda gelinlik giymeyeceğine göre eski sevgiliniz yalan söylemek istemiş ama salakça bir yalan olmuş. Abiye giymiş kızlardan biriyle fotoğraf atsa daha inandırıcı olurdu :KK14:
Ayrıca takımı da oteldeki bir organizasyonda görevli kıyafeti gibi.

Madem nişanlanmış neden yanındaki kadın gelinlikli?
Salak arkadaşının düğününe gitmiş sana resim atmıştır.
Ne mal insanlar var ya.
İyi olmuş 4 gün önce ayrıldığınız. Bu zeka seviyesine sahip bir insanla evlendiğinizi düşünsenize?
İyyy
Ayrıca ben resmi damatliga benzetmedim. Damat dediğin öyle özel günde öyle alakasız kot kemeri takar mi? Ne şık klasik kemerler var. Kaldı ki neden kemer taksin, damatlık sıfır alınan birşey bol geliyorsa bir beden küçüğünü alır.
Ayrıca gömlek de normal iş gömleğine benziyor. Damatlık kumaşları daha özenli olur. İnsanı bir güzel gösterir.
Ayrıca 90larda miyiz? Neden papyon takmış?
Bence kesinlikle damat değil.
ileride bir gün gerçek damat olursa lütfen eşi siz olmayın, bile bile lades demeyin

Back
X