• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

Ay şaka mısınız nişanlandım demiş evlendim dememiş bir de nişanda yanındaki kız nasıl gelinlik giymiş oluyor? 4 günde isteme söz nişan ve düğün bravo yanii siz de inandınız mı yani..konuda enteresan bu kıyafeti giydi ve sosyal mefyada gördünüz evlendi sandınız bence olay bu yoksa mantıklı mı sizce yani yangından mal kaçırır gibi

Nişanlanmış ama yanindaki gelinlikli mi? Bence semi kızdırmak için bir düğünde çekilmiş karedir o
Ne 4 günde nisanlandiysa seni aldatiyordu haberin yok

Arkadaşının düğününe gidip fotoğraf çektirdi herhalde. Böyle damatlık olmaz garson gibi. Düğünde terkederler o adamı. Hem nişanda ne gelinliği ne papyonu.

4 günde nişanlanıp evlenebilecek biri var mı ya? Varsa da turbo güçle hazırlıklar bitmiş demektir. Hangi aile bu hızı kabul eder?

Ergen heralde sevgiliniz. Çok komik bir yalan söylemiş. Gerçek mi değil mi onu bırakın. Haspam yalan söylerek size acı vermeye çalışıyor. Gelmeyin oltaya, takmayın. “Allah bi yastıkta kocatsın, dünya kurtuldu senden” diyin.

Anam kafayi yedi bu erkekler iyice:) damatlik mi bilmem neden olmasin? Istedigini giyer sonucta... bekle birsey yazma.. eger oyke birsey yoksa tepki vermiyosun diye delirip zaten aciklamayii yapar bence

Son düzenleme:
Damatlık olmasını bırakın, kendi kıyafeti gibi bile gelmedi. O yeleğin düğmeleri kapanmaz ya bence. :KK53: Sanki bir oyun tezgahlamış da, hemen üzerine birinin yeleğini, papyonunu geçirivermiş gibi özensiz duruyor.

Ya şimdi bütün bunlar bir kenara; evlense ne olur, evlenmese ne olur. Dört günlük küslükte araya böyle saçma sapan hikayeler sokacak bir insansa, zaten size bir hayrı dokunmaz bu adamın.

şu fotodan damatlık çıkarımı nasıl yaparsın? bildiğin birinin düğününe gitmiş ordan da sana foto atıp kandırmış. hiç ilgilenme bile, ne yapmaya çalıştığı ortada. anlattığı hikaye baştan sona kurgu hatası dolu.
he he hayırlı olsun de geç, hatta onu bile deme şu zekaya değmez.

Back
X